Nemt og hurtigt at benytte klik og hent. Jeg kunne ikke selv afhente bogen, men heldigvis var der ingen problemer med at få den afhentet på mine vegne.
Leia as opiniões dos outros
Det er smart at bestille ikke lagervarer i den lokale butik.
Nemt at bestille online. Kørte forbi butikken dagen efter på vej hjem fra arbejde - det tog dem 17 sekunder at finde bogen og udlevere den. Bom.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Informações de contacto
Østergade 14, 7600, Struer, Struer, Dinamarca
- 97 85 04 08
Respondeu a 98% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Det er smart at bestille ikke…
Det er smart at bestille ikke lagervarer i den lokale butik.
Klik og hent
Flink og hurtig betjening
God service 😊
Der er ikk så meget at skrive- bestilte…
Der er ikk så meget at skrive- bestilte en bog og fik den leveret til bog og idé i Struer. Dejlig nemt👍
Det var dejlig nemt 🙂
Nemt at bestille online.
Den gode oplevelse var det er så nemt…
Den gode oplevelse var det er så nemt at bestille en bog og få den sendt til min boghandler. Jeg har haft den gode oplevelse før.
Blev ikke tilbudt indpakning
Blev ikke tilbudt indpakning, selv om det var til en gave.
Dårlig oplevelse.

Jeg giver kun Bog og Ide 2 stjerner
Jeg giver kun Bog og Ide 2 stjerner for jeg var virkelig skuffet over deres håndtering af bestilling af en bog som jeg havde bestilt gennem deres hjemmeside. Jeg måtte til sidst fysik ned i butikken for at høre hvorfor bogen ikke kom. Da jeg så endelig fik en tilbagemelding pr. sms var den pludselig yderlig forsinket selv om den var på lager da jeg bestilte den :-(

Ingen indpakning…
Syntes det var mærkeligt at jeg ikke kunne få pakket bogen ind i butikken fordi det var en net ordre. Bogen var endda på lager i butikken så den skulle ikke hentes hjem et andet sted fra…

Pæn indpakning
Min sms om at pakken var klar, kom først 12 timer senere end jeg afhentede pakken. Prøvede nemlig bare at hente selvom den ikke var modtaget. Og denne gang var papiret ikke så tyndt at man kunne kigge lige igennem og se gaven tydeligt gennem det.
Varen var som bestilt og fin gaveindpakning.
Super service
Hurtig ekspedition
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.