Sååå fin service, har både mailet med dem og idag været i butikken. Super service og rigtig god hjælp jeg fik. Hjælpsomme , når man som jeg bestilte den samme julegave flere gange .de får mine varmes... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
God betjening, de forklare og giver en ide om, hvilke bøger der er serier, og hvilke der er ene, især når man gerne vil have hele serien samlet.
Køber alle mine bøger hos jer, især pga. den gode kundebetjening i Varde. Min bog var i restordre i længere tid, men blev opdateret om det, og det lykkedes at få den hjem til tiden heldigvis.
Bestilte igen igen en bog og det kørte som smurt. Effektivt og frem for alt, den butik, hvor jeg henter mine varer, har nogen dejlige søde og service mindede medarbejdere. Fantastisk
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Informações de contacto
Vestergade 18, 6800, Varde, Varde, Dinamarca
- 75 22 00 40
Respondeu a 98% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Vældig god behandling
Jeg får altid en god behandling i vores…
Jeg får altid en god behandling i vores lokale Bog og ide.
Altid super og hurtig betjening👌😁
Godt produkt
Godt produkt, svarer til beskrivelsen.
God information om at bøgerne var klar til afhentning, venligst personale, pæn indpakning.
Kvik og venlig betjening!
Nem bestilling og flot pakket ind og…
Nem bestilling og flot pakket ind og hurtig afhentning
Lynhurtig levering af…
Lynhurtig levering af online-bestilling. Fin betjening i butikken
Det fungerer
Nemt at bestille online
Nemt at bestille online - fin indpakning og supervenlig betjening
Nemt at bestille og hurtig levering
Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse. Venlige og imødekommende medarbejdere.
Bare verdens bedste butik og de sødeste…
Bare verdens bedste butik og de sødeste og mest hjælpsomme ansatte ❤️
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.