Havde bestilt bestil og hent. En ung ekspedient betjente mig. Hun havde ikke prøvet at udlevere sådan en ordre før. Hun troede at hun havde lavet noget forkert, men hun manglede blot lige den sid... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Nem og finde de bøger man gerne vil have. Hurtig levering. God service.
Jeg kunne desværre ikke selv hente, det jeg havde bestilt, så jeg havde bedt min mor om at hente min pakke. Jeg havde bestilt 4 kopper, hvor en af dem var en mormor kop til hende. Ekspedient regnede u... Ver mais
A empresa respondeu
Fin service, at jeg blev ringet op og gjort opmærksom på at bogen ikke kunne leveres inden jul og spurgt om jeg stadig ville have den.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Informações de contacto
Sct. Mathias Centret 202, 8800, Viborg, Viborg, Dinamarca
- 86 62 77 62
Respondeu a 98% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Jeg kunne hurtigt hente min vare
Jeg kunne hurtigt hente min vare
Nem og finde de bøger man gerne vil have. Hurtig levering. God service.
Bestilling gik nemt
Bestilling gik nemt. Jeg fik en mail, da bogen var klar til afhentning. Og betalingen blev først trukket, efter bogen var hentet.
Høflig betjening og hurtig levering
Høflig betjening og hurtig levering af varer
Altid hurtig og venlig betjening
Hurtigt og nemt at bestille på nettet…
Hurtigt og nemt at bestille på nettet og hente i butikken
Købte bogen ( en barselsgave)…
Købte bogen ( en barselsgave) hjemmesiden, brugte klik&hent og fik den fint indpakket. Nemt!!
God betjening
God betjening - bare ærgerligt de ikke havde mere børne julepapir til indpakning af bogen som skulle bruges til julegave, utroligt i en boghandel 😆
Hurtig kvittering på ordre samt at…
Hurtig kvittering på ordre samt at ordren havde leveringstid - som blev overholdt.
Hurtig og god betjening.
Hyggelig betjening
Hurtig levering fra netbestilling, og dejligt man kan afhente i fysisk butik med hyggelig betjening.
Fik bogen samme dag
Bestilte kl 07.00 sms besked kl 10.00. Hentede bogen kl 11.00 i boghandlen.
Fantastisk hurtig.
Tak
Er altid tilfreds med jer
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.