BoligAssistancen Aps Opiniões

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

En meget ansvarsbevidst advokat, som altid svarer hurtigt. Uanset hvornår på dagen jeg har sendt en mail, har han altid svaret så hurtigt som muligt. Det har jeg været meget tilfreds med. Jeg fik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk støtte til vores første køb. Jeg er virkelig overrasket over man kan få denne grundige og fine rådgivning til de penge. Fuld åbenhed, hurtig respons og god kommunikation. Helt igennem... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tusind tak, Noël, for en helt fantastisk oplevelse! Hele forløbet – fra start til slut – har føltes trygt og professionelt. Du har styr på alle detaljer, svarer hurtigt, er super struktureret og g... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Advogado imobiliário
  2. também em
  3. Agentes imobiliários
  4. Especialista em transferência de propriedades
  5. Imobiliária
  6. Serviços jurídicos

Escrito pela empresa

OPLEV EN TRYG BOLIGHANDEL Med Boligassistancen har du garanti for at have en kompetent boligrådgiver og købermægler ved din side, som varetager dine interesser 100%. Vor rådgivning er baseret på 40 års erfaring og ekspertise. Boligkøber rådgivning inkl. sagsgennemgang og fuld ansvarsforsikret køberrådgivning og alle tilknyttede ekspeditioner, herunder skøde og tinglysning. SælgSelv rådgivning med udarbejdelse af salgsopstilling, købsaftale og fuld sælger rådgivning (uden salgsformidling) og alle tilknyttede ekspeditioner. Kvalificeret ansvarsforsikret køber- og sælgerrådgivning ved boligkøb og boligsalg - til fast pris, uanset købesum, ejendomstype og beliggenhed. Når sikkerhed, kvalitet og pris er afgørende for berigtigelsen af Deres boligkøb eller boligsalg. Danmarks førende online skøde- og berigtigelseskontor. www.boligassistancen.dk

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

22 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Jeg vil vælge BoligAssistancen fremover

Fantastisk, overskuelig og tryg sagsbehandling! Noël er virkelig omhyggelig og effektiv på samme tid. Han svarer hurtigt, giver klare statusopdateringer på sagens forløb undervejs og er vedholdende ift. at få de bedste betingelser i hus. Dygtig og præcis! Jeg vil vælge BoligAssistancen fremover og anbefale til alle.

11 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

”Tak er kun et fattigt ord” er et…

”Tak er kun et fattigt ord” er et gammelt ordsprog. Men det passer helt perfekt til den hjælp vi har fået af dig ved vores huskøb.

Sjælden bliver man mødt med så stor hjælp og særlig hurtig svartid på alle vores mange spørgsmål. Vi har følt os meget trygge med valg af dig som vores rådgiver.

27 de agosto de 2026

En meget ansvarsbevidst advokat

Jeg fik selv advokaten anbefalet af en ven, og jeg vil også meget gerne anbefale ham videre til andre. Vi har følt os meget trygge gennem hele forløbet og er meget tilfredse med den service, vi har fået.

16 de agosto de 2026

Grundig

Hurtig, effektiv og ikke mindst grundig detaljeret gennemgang af dokumenter
Vi har før brugt Boligassistancen og gør næste gang vi skal handle

14 de julho de 2026

Virkelig god oplevelse!

Virkelig god oplevelse. Altid til at få fat i og hurtig hjælp. Vi har brugt Boligassistancen flere gange og vi har været utrolig tilfredse hver gang! Meget professionel hjælp, og der følges op på alle opgaver indtil det hele er kørt til dørs. Stor anbefaling herfra!

1 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Salg af hus uden ejendomsmælger

Tusinde tak for hjælp til salg af hus uden indblandning fra ejendomsmægler - forløbet hos Boligassistancen var fra start til slut perfekt
De bedste anbefalinger herfra

16 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk støtte til vores første køb

Fuld åbenhed, hurtig respons og god kommunikation. Helt igennem god oplevelse. Bund reel og kompetent igennem processen.
Vi vælger også Boligassistancen næste gang, det er sikkert.

8 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har brugt Boligassistancen en del…

Vi har brugt Boligassistancen en del gange og anbefalet dem til venner og familie.
Man føler sig bare i gode hænder. Der er gennem hele forløbet fuldstændig styr på processen, og man får et godt overblik. Vi kan derfor på det varmeste anbefale Boligassistancen.

Ivan og Maria

15 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Det er simpelthen den bedste ydelse vi…

Det er simpelthen den bedste ydelse vi nogensinde har fået uden ekstraregning selv om det var en vanskelig handel. Så var den faste pris stadig gældende. Meget, meget kompetent og var hele tiden opmærksom på alle dokumenter var korrekte. Kan varmt anbefales😊

22 de abril de 2026

Absolut fantastisk advokat

Absolut fantastisk advokat. Super dygtig, præcis og hurtig på.
Hjælpsom, hvis man har spørgsmål, eller støder ind i problemer.
Fantastisk pris til hvad man får, jeg er 100% tilfreds!

1 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais