Afgelopen zaterdag met 40 gasten een rondvaart met walking diner op de Bota Fogo, zeer tevreden over de boot, diner en personeel. Een aanrader!
Leia as opiniões dos outros
Afgelopen jaar vele malen op enkele boten mogen vertoeven van Amsterdam Boats. Voor vele doeleinden weten zij keer op keer het neusje van de zalm te bieden. De boten zijn exclusief, intiem, hip, groot... Ver mais
Nu twee keer een boot gehuurd via het amsterdam boats en we zijn super tevreden! De reservering ging erg makkelijk en werden steeds goed geïnformeerd door Elisabeth (als ik haar naam nog weet) Aan boo... Ver mais
De snelle en vriendelijke service van boothurenamsterdam.com was top. Kwaliteit/prijsverhouding is prima. Alles is mogelijk en al onze wensen zijn vervuld. De schipper was ruim op tijd en wist zonder... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Snel, gemakkelijk en voordelig een boot huren in Amsterdam. Met 50+ boten, beste prijsgarantie, 1000+ bootbeoordelingen, gratis deskundig advies en geen reserveringskosten.
Informações de contacto
Veemarkt 185, 1019 CH, Amsterdam, Estados Unidos da América
- (020) 624 76 35
- info@boothurenamsterdam.com
- www.boothurenamsterdam.com
Afgelopen zaterdag met 40 gasten een…
Alles naar wens.
Tocht op de Bota Fogo was perfect
Tocht op de Bota Fogo was perfect! Zon scheen, boot was mooi en het bier koud!
Het spijt me dat wij geen gebruik …
Het spijt me dat wij geen gebruik hebben kunnen maken van de offerte.
Wij hebben talloze malen geprobeerd om dit via uw e- mail adres aan u mede te delen maar kregen de mails telkens terug gestuurd als "onbestelbaar" en dat vonden we toch wel wat vreemd......
Het was fantastisch.
Buitenlandse gasten
Prima ervaring! Vriendelijk, kundig en alle afspraken nagekomen.
Goede ambiance en goede service tijdens de boeking en de vaart
Erg gemakkelijke en snelle boeking
Altijd snelle reacties en opvolging. De boeking ging makkelijk, nu verheugen we ons op de boottocht.
Direct reactie!
Na mijn offerte-aanvraag kreeg ik direct een reactie en vervolgens een passend voorstel. Helaas was de boot van onze voorkeur niet beschikbaar op het gewenste tijdstip, maar nette en adequate service!
Verjaardagsfeestje
Super gezellige rondvaart aan boord van de "Ondine". Alles tip top geregeld.
Geen reactie op internet aanvraag
Mijn internet aanvraag werd niet behandeld. Ik heb twee maal een offerte aangevraagd! Uiteindeljk gebeld (vanuit Spanje!) en toen wel meteen goed contact
Een aanrader! Was erg leuke verjaardag. De crew is gezellig en flexibel.
gewoon doen. er is veel bespreekbaar dat vond ik prettig. er wordt echt met je meegedacht en het is ook betaalbaar.
fijn bedrijf.
makkelijk en soepel
Een makkelijke en simpele ervaring en een fantastische skipper
Uitstekende service
Bij het reserveren ben ik uitstekend geholpen. De vaartocht werd precies zoals afgesproken uitgevoerd. Erg professioneel en vakkundige schipper. Aanrader als je zeker wil zijn van uitstekende service.
Zeer vriendelijk en denkt mee.
Prettig contact, medewerkers dachten mee om mijn wensen te vervullen en waren uitermate vriendelijk.
Goede communicatie
Goede communicatie tot nu toe, de boottocht moet nog plaats vinden, ik heb er alle vertrouwen in!
Super ervaring, voor buitenlanders, maar zeker ook voor Amsterdammers!
Prachtige boot, leuke schipper en bediening. Absolute aanrader!
Nooit wat van de rederij gehoord
Na een mail van botenhurenamsterdam.com dat de boot beschikbaar is, zou de rederij contact opnemen. Echter nooit meer wat van vernomen

Resposta da Boothurenamsterdam.com
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.