Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Op mail reageren ze niet, uitleg dat bepaalde zaken niet kloppen. Boeit niet, geld ondanks onterecht (bewijs) toch al binnen. Beter voortaan civiel aanklagen de opdrachtgever en hun incassobureau........ Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços de finanças alternativos
  2. Consultor financeiro

Informação fornecida por diversas fontes externas

Incassobureau met vestigingen in Groningen, Drachten en Zwolle.

Informações de contacto

2,0

Mau

TrustScore: 2 em 5

20 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Op mail reageren ze niet

9 de outubro de 2025

Your Business Practices Are Deeply Harmful

Dear Bos Incasso,

I am writing to express my deep disappointment and moral outrage regarding your business practices. Charging excessive fees—often upwards of €40—for minor delays or administrative follow-ups disproportionately impacts vulnerable individuals. These include students, single parents, and families already facing financial strain.

While your website may show smiling faces and messages of support, the reality is very different. Your company profits from people’s hardship. You are not helping individuals get back on their feet—you are pushing them further down.

This is not just about money. It is about the ethical choices your company makes every day. Choices that contribute to stress, poverty, and even homelessness. You may operate within the boundaries of the law, but what you do is far from just.

The world does not need more businesses like yours—it needs compassion, understanding, and responsibility. I sincerely hope you take a hard look at the impact you have on real lives, and that change follows.

Sincerely,
Nils

21 de julho de 2025

Hulp-in huis and Bosincasso scammers

They are scammers along with Hulp in huis. i bever took any services from hulp in huis. after ine year i get a letter from Bosincasso to pay. Despite me sending 5 emails and calling them every week they say nothing and said that they closed my file. no response from either company. They are fraudulent and aggressive. I never got any payment requst from huil-inhuis also. I dont know how this will end but i am ready to take it to teh courts if i have to .

29 de maio de 2025

Professioneel

Professioneel, betrouwbaar en recht door zee. Ik heb jaren met hun samengewerkt via mijn rechtsbijstandverzekering bij DAS. Beste incassobureau waar ik in mijn 15 jaar als ondernemer mee heb samengewerkt.

1 de janeiro de 2025

SLORDIG!

Door een fout van mijn boekhouder is een vordering van de NS in januari uit handen gegeven aan Bos Incasso, welke in januari netjes is betaald. Onlangs heb ik contact opgenomen met de NS voor een OV voor mijn personeel, maar zij gaven aan dat Bos Incasso het dossier niet had afgesloten. Vervolgens werd mij door Bos Incasso medegedeeld dat de vordering inmiddels aan LAVG is doorgegeven, terwijl ik hierover nooit ben geïnformeerd en LAVG mij ook niet heeft benaderd. De NS lijkt niet op de hoogte te zijn van deze wijziging, aangezien zij blijven verwijzen naar Bos Incasso. Over de betaling wordt verder geen informatie verstrekt. Ik word nu gedwongen om LAVG zelf te benaderen, terwijl de betaling al aan Bos Incasso is voldaan. Dit roept ernstige vragen op over de communicatie en afhandeling van dossiers binnen uw organisatie. Ik verwacht dat deze kwestie snel wordt opgelost.

7 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Geen hulp om een slecht bedrijf dat…

Geen hulp om een slecht bedrijf dat zonder contract rekeningen blijft versturen en nooit een telefoon opneemt of beweert mails niet te ontvangen en wel 3 verschillende adressen blijkt te hebben. Maar wel dwang om te betalen. Echt niet goed

5 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

LAAT JE NIET INTIMIDEREN DOOR BOS…

LAAT JE NIET INTIMIDEREN DOOR BOS INCASSO en hun client Hulpaanhuis / Ikzoekeenwitte werkster.
NIETS betalen als geen dienst is afgenomen. Ook al schakelt Hulpaanhuis Bos Incasso in, nogmaals laat je niet intimideren door deze 2 zeer bedenkelijke organisaties. Eerste incassobrief kwam eind december op de mat bij mij. Zij proberen je wijs te maken dat je een verplichtende overeenkomst aangaat louter doordat je een keer een oproepje hebt geplaatst waar geen dienst voor is geleverd. Het Consumentenrecht en de jurisprudentie is hier klip en klaar over. NIET WAAR. Er geldt een verplichting om vooraf goed duidelijk te maken dat zij vinden dat je een verplichtende overeenkomst aangaat. Ik heb Bos gemeld dat ze de zaak mogen laten voorkomen. Het is zeer bedenkelijk dat beide organisaties hun diensten en intimidatie op deze wijze kunnen doorzetten. Ik zal op Trustpilot ook laten weten als Bos Incasso tot bezinning komt over deze client (stop om te beginnen met werken voor deze club als jullie nog iets van je reputatie over willen houden!) en de incasso tegen mij laat vallen. Anders zal ik klachten indienen over deze twee bedrijven bij de juiste instanties waaronder de Dienst Inspectie Justitie en Veiligheid en de Fraudehelpdesk. Dreigen kunnen er meer.

26 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloze dienstverlening en onprofessionele aanpak

NS heeft een reeds betaalde nota onterecht doorgestuurd naar Bos Incasso. Ondanks meerdere telefoontjes en het toesturen van een foto van de betaling blijft BOS incasso nieuwe vorderingen sturen, inclusief verhogingen. Dit terwijl ze zelf erkennen dat er interne problemen zijn en hun systeem het bedrag niet goed herkent.

Wat een waardeloos bedrijf! Ik raad NS met klem aan om, ter bescherming van hun goede naam, zo snel mogelijk over te stappen naar een ander incassobureau. Bos Incasso maakt zowel de klant als de opdrachtgever te schande.

12 de dezembro de 2024

Profiteurs van slinkse bedrijven

Zoals eerder berichten. Verdienen goed handel aan de walgelijke manier van de schoonmaakdienstverlener. Lijkt een goede inkomsten bron te zijn voor Bos incasso. IpV dat ze het bedrijf aanspreken op hun slinkse praktijken, verdienen ze er liever geld aan

1 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Review van Bos Incasso en Hulp-in Huis…

Ik wil graag mijn ervaring delen met Bos Incasso en hun samenwerking met Hulp-in Huis B.V. Helaas is mijn ervaring allesbehalve positief.

Hulp-in Huis B.V. is een organisatie die op slinkse wijze klanten aan contracten vastlegt. Dit is niet slechts mijn mening; het is duidelijk terug te vinden in de talloze negatieve reviews die te lezen zijn op Trustpilot. Hierin beschrijven veel klanten hoe ze ongemerkt en zonder volledige informatie vastzitten aan ongewenste contracten. Voor een compleet beeld kunt u de reviews zelf lezen via de volgende link: Trustpilot reviews.

Wat deze situatie nog zorgwekkender maakt, is de rol van Bos Incasso. In plaats van zich afzijdig te houden van de dubieuze praktijken van Hulp-in Huis B.V., hebben zij mij verteld achter de werkwijze van dit bedrijf te staan. Dit betekent dat Bos Incasso actief meewerkt aan het onder druk zetten van klanten om te betalen voor contracten waar ze zich vaak niet eens van bewust waren dat ze erin vastzaten.

Deze werkwijze roept bij mij ernstige ethische vragen op. Incassobureaus zouden moeten streven naar eerlijkheid en transparantie, en niet naar het steunen van bedrijven die misleidende contracten gebruiken om klanten vast te houden. Ik voel me dan ook enorm benadeeld door deze samenwerking tussen Bos Incasso en Hulp-in Huis B.V.

Ik zou iedereen willen waarschuwen voor deze praktijken en aanraden goed op te letten voordat ze met deze bedrijven in zee gaan. Transparantie en eerlijkheid zouden altijd voorop moeten staan, maar helaas is dat hier ver te zoeken.

Hopelijk helpt mijn ervaring anderen om beter geïnformeerde keuzes te maken en zichzelf te beschermen tegen dergelijke praktijken.

5 de agosto de 2024

SCAMMERS

Ik had gebeld, omdat het onterecht was uiteindelijk zeiden ze dat ik screenshots moest sturen. Nou ze hebben me al een week negeert en ik heb wel 5 mailtjes gestuurd. Scam! Ze helpen je niet! Ik ga dit op Facebook en Tiktok plaatsen zodat iedereen op de hoogte is dat deze mensen scammers zijn.

2 de julho de 2024

Een verantwoord incasso bureau

Een verantwoord incasso bureau. Eerst vele pogingen om met mensen in gesprek te komen. Geen agressieve benadering en telefonisch goed bereikbaar. Ik ben tot een goeie regeling gekomen en vind Bos incasso daarom ook een verantwoord incasso bureau. Daarom 5 sterren. En met mensen op een normale manier benaderen bereik je uiteindelijk meer. Doorgaan zo.

1 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Onbeschoft te woord gestaan.

Asociale Brutaal nest Nani Ortella, schreeuwen naar me, die weet echt niet met wie ze te maken heeft Manupilerend gedrag, als of je bang moet zijn Ha ha die is gek, ik ga niet met u verder praten over u zaak, ik ga nu het gesprek beëindigen, steeds willen ophangen, Schreeuwen ze Zo brutaal, vorige medewerkers waren gewoon normaal hoor. Heel anders begrip vol, maar nu deze Duivel ik dienst is niet zo leuk meer en dat is wat ze willen dat niemand meer beld, ik weet mijn rechter ben niet bang voor niemand, ik ga wel even persoonlijk langs kijken of ze nog zo durft te praten face to face is altijd anders, misschien komen we er dan beter uit.
Het gaat erom ze willen het vakantie geld inhouden, het vakantie geld valt onder de beslagvrije voet maar het bedrag is netto lager, dus mogen ze er geen beslag opleggen, de beslagvrije voet heb ik allang doorgeven, de berekening is inclusief vakantiegeld, maar ze doen net alsof ze niks weten he, tuurlijk weten ze dondersgoed wat ze doen, maar ik ben het helemaal zat met die gasten het beste is gewoon Naar de rechtbank en dat ga ik doen, ook ga ik al het teveel ingehouden gelden €190,- en zoveel vakantie geld onterecht ingehouden terug eisen, ik verheug me op deze zaak.

8 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit in een incassotraject gezeten

Nooit in een incassotraject gezeten. Nu door een onterechte factuur al vrij snel oproep voor rechtbank.
dit bedrijf behandelt je als een crimineel. zeer klantonvriendelijk. Ik krijg het idee dat ze een heel traject overslaan om zsm voor de rechtbank te komen. Waar ze vervolgens niet bij zijn. Het verslag van mijn bevindingen werd na de eerste zitting naar hun opgestuurd. ik dacht dat het u wel overduidelijk was maar nee hoor weer een brief. Ze zeggen niet dat je een leugenaar bent maar de hele brief gaat over dat ik fout ben dat ik het niet snap ectect.
nu weer oproep voor rechtbank. Het ging om een factuur van niets. Schande wat voor kosten er worden gemaakt

3 de outubro de 2023

Slechte afhandeling incasso

Helaas ten onrechte bij dit bureau terecht gekomen, door een meningsverschil bij Tele2 en T-Mobile.
Ben zeer ontevreden. We hebben het bedrag betaald, om er vanaf te zijn.
Slechte afhandeling.

23 de agosto de 2023

Oplichters die oplichters helpen

Oplichters die oplichters helpen.

Geven aan dat ik bewijs moest mailen gedaan. Niks meer gehoord . Na week anderhalf zelf maar gebeld hoe en wat.

3 weken later. U bewijs klopt niet. Volgens ons klant. Dus betalen maar dus er woord geen onderzoek. Niks niet naar gekeken.

25 de abril de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.