Bosstobeschoeiingen Opiniões

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

8 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Nieuwe beschoeiing,vlonder,tuinopvang en schutting laten plaatsen

Wij waren op zoek naar een bedrijf om onze achtertuin aan te pakken, nieuwe beschoeiinen langs de sloot en een ophoging van de gehele tuin met schutting. . Vanaf het eerste moment dat ik contact met ze had dachten ze goed mee. Tussentijdse wijzigingen waren geen probleem en ze kwamen weer even langs om het te bespreken. De dagen dat ze aan de slag gingen liepen voorspoedig. Goed contact, keurig alles volgens afspraak.Voor ons volgende project(overkapping en schuur) heb ik alweer contact met ze opgenomen.
Ik raad iedereen bossto beschoeiingen aan!
Ze krijgen van ons een dikke 10!

9 de julho de 2026

Beschoeiing verzakt

5 jaar geleden een beschoeiing laten plaatsen. Na een jaar merkte wij al verzakking dus contact opgenomen en ze kwamen om te kijken maar het was gewoon inklinkende grond volgens hem. De situatie is alleen maar erger geworden en de gehele beschoeiing staat inmiddels krom en de tuin is verzakt.

Bossto is wederom langs gekomen en vertelde mij dat het wel eens kan gebeuren en dat ze het zouden kunnen repareren. Daarna nooit meer wat gehoord. Meerdere malen gebeld en gemaild. Elke keer kwamen ze hun beloftes niet na.

We hebben nu zelf een andere partij ingeschakeld en na het open graven bleek dat de water afvoer niet goed aangesloten was. Veel te kort stuk buis. En de schoren die de beschoeiing op zijn plek dienen te houden waren maar 1,2m vanaf de beschoeiing de grond in geslagen. Terwijl het salut op 2,5m achter de beschoeiing begon. Deze hebben dus nooit de juiste werking gehad.

Het is belachelijk dat een partij er zo makkelijk mee omgaat. Ze lachen je letterlijk gewoon uit wanneer je ook vraagt wanneer ze het komen oplossen.

11 de maio de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Zou Bossto niet meer aanraden

Moet zeggen dat bij de voorgesprekken we een goed gevoel hadden en tot overeenstemming zijn gekomen.

Bij de start van onze complete tuinverbouwing van walbeschroeiing, vlonders en tuinhuis (36m2) waren we erg blij. Gaandeweg gebeuren er dingen die Bossto oploste, aan paste en wat wel opviel waren zijn woorden: "komt goed", dat werd een herhalend patroon.

Gaandeweg het traject zag je vermoeidheid bij zijn personeel, niet bij iedereen, en zijn timmerman kreeg rugproblemen. Plus er kwamen ook andere problemen met onze houten hekwerk. Die was te snel afgezaagd, de douglaspalen, waardoor we niet meer de hoogte hadden zoals afgesproken. Bij klacht hierover lag het aan ons en hadden we het goedgekeurd. Timmerman vertelde over halve planken geen gezicht waar later bleek dat de paal voor onze tuindeur wel de juiste hoogte had.
En hierna werd alles minder en ons fijne samenwerking die eerst er wel was minder werd tot zelfs geen respons op mails/app/pas dagen later of zelf weer in contact

Belafspraken werden niet nagekomen, moesten zelf overal achteraan bellen/mailen. Betalingssverzoeken die al betaald waren en kregen we als klanten het gevoel dat ze alles sneller moesten afwerken en klaar met ons waren. Er kwamen meer fouten, vast personeel moest ineens elders werken en kwamen er ineens jongetjes om te lakken. Nou dat lakken ging nergens over, liepen ook gewoon over een deur die gelakt moest worden en zelfs 1 van zijn beste timmerman kwam met hout aan voor onze tuinhuis voor afwerking dat kon echt niet en 1 van onze schuifdeur had na plaatsing een ster.

Positief is wel dat de speelse constructie van ons tuinhuis goed voelt, stevig en degelijk. Daartegen is de ontevredenheid in de afwerking, het hout, schroeven nog uitsteken, kregen lekkage door de aangebrachte rails voor de glazen schuifdeuren wat naar binnenliep door de gleuven van de planken en de douglaspalen het vocht opzuigen. Tevens vroegen we ons meer af het wel goed was aangebracht met kit.

De lekkage vanuit de rails was in 25 jaar nog nooit voorgekomen en werd er een extern kitbedrijf ingehuurd. Nou die zeiden meteen dat hun kit (van bossto) niet goed was en eigenlijk (zwarte) troep. Bossto personeel moest eerst alles schoonmaken voordat het kitbedrijf onze aanbouw ging kitten. Bijna heel de aanbouw gekit plus de schuifrails. Toch blijft het lekken bij 1 paal en wordt afgedaan door externe factoren. Hebben ze geprobeerd op te lossen met gaten boren in de rails voor waterafvoer maar helaas dit euvel blijft en wordt niet meer verholpen.

Toen de klachten toenamen was er weinig emphatie. Bossto nam niet meer zijn verantwoording en nam de ergenissen aan beide kanten toe. Ook zijn beste timmerman moest nog langskomen voor herstel en daar was ineens de emphatie verdwenen en onrespectvol tegen de klant (ons). Ook deze klacht werd niet echt serieus genomen.

Al met al begin een goede samenwerking en gevoel nu overheerst: de teleurstellende ervaring met Bossto vooral in afwerking en was het net dat het geld voor het project al binnen was waardoor kwaliteit naar kwantiteit ging.

Kwamen slordigheden in de bouw, planken scheef, schroeven nog in de planken, slechter materiaal en nu maanden verder vragen we ons af of er wel goed materiaal gebruikt is. Want we krijgen alleen te horen hout gaat werken en hout werkt, oke dat kan. Maar wat ons opvalt nu is, zwarte hout verkleurd (lijkt soms wel gespoten met zwarte kleur), gaat bol staan, kleurverschil begint ineens van de zwarte planken en ook de Douglas balken/palen gaan scheuren.

Walbeschroeiing samen met de buren gedaan waarbij ons wel de stalen uitsteeksels zijn afgewerkt en bij de buren niet.

Ik heb Bossto hierop aangesproken, maar er kwam wel wat bereidheid om tot een nette oplossing te komen. Maar helaas kwam het er niet van en wilde we van elkaar af zijn. Garantie op alles en de service was en kwam niet meer. Hun probleem werd nu ons probleem en komt bij mij de vraag, waar Bossto aangeeft dat alles 25 jaar mee moet gaan.

"Onze aanbouw, walbeschroeiing, beschuttingen, vlonders een investering voor jaren zou moeten zijn: nou ik ben benieuwd gezien alle onstane scheuren in alle houtsoorten die geplaatst zijn in onze tuin. Frustratie ten top.

Ook wat service betreft want het was een behoorlijke investering (waar we eerst achter stonden) maar zodra het bedrag was betaald (geheel betaald voordat het project afwas) was het net of alles versneld moest worden.

Nee zou Bossto niet direct meer aanraden. Ik heb onze famlie, vrienden en kennissen - omdat uiterlijk alles heel mooi lijkt in onze tuin - Bossto afgeraden en meerdere opties van bedrijven op te vragen.

Ondanks alles en mijn frustratie over vooral afhandelen, service, afwerking, klachten van Bossto over onze problemen om moeten zetten in genieten van onze tuin

8 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Beschoeiing geplaatst en zwarte…

Beschoeiing geplaatst en zwarte vierkante palen.

Komt afspraken na. Vakbekwaam goede adviezen. Personeel vriendelijk en vakbekwaam. Houden van hun vak en leveren dan ook vakwerk. Goede prijs kwaliteit verhouding. Kortom een aanrader!

19 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer teleurstellende ervaring met…

Zeer teleurstellende ervaring met Bossto – slechte kwaliteit en afwerking
Ik ben helaas absoluut niet tevreden over het werk dat Bossto heeft geleverd bij het plaatsen van beschoeiingen en een tuinhuis. Van begin tot eind is het project onder de maat uitgevoerd.
Het grootste probleem zit in de kwaliteit van het gebruikte hout. Voor het tuinhuis is gekozen voor rabatdelen die duidelijk van inferieure kwaliteit zijn. Vrijwel overal zitten scheuren in het hout – iets wat al binnen korte tijd na plaatsing zichtbaar werd. Het lijkt alsof er hout is gebruikt dat niet goed is gedroogd of simpelweg niet geschikt is voor buitengebruik. Dit is simpelweg niet acceptabel voor een nieuw geplaatste constructie.

Daarnaast is de afwerking slordig. Delen sluiten niet mooi aan, het geheel oogt rommelig, en het tuinhuis voelt niet stevig of degelijk aan. Ook bij de beschoeiing zijn er duidelijke fouten gemaakt: de plaatsing is scheef en het lijkt erop dat er bezuinigd is op materialen.

Ik heb Bossto hierop aangesproken, maar er kwam weinig bereidheid om tot een nette oplossing te komen. Er werd vooral naar externe factoren gewezen in plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor het geleverde werk.

Kortom: ik kan Bossto helaas niet aanraden. De kwaliteit is beneden peil, het materiaal is slecht gekozen, en de service na afloop laat te wensen over. Een tuinhuis en beschoeiing zou een investering voor jaren moeten zijn – met deze uitvoering krijg je vooral frustratie.

30 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ontzettend blij met onze steiger!

Ontzettend blij met onze steiger! Met goede stevige trap. Goede materialen (hardhout en keurmerken), netjes afgewerkt. Vriendelijke mannen en nette communicatie, ook vooraf. Duidelijk verhaal voordat ze begonnen zodat er geen verrassingen waren en ze werkte met een tijdelijke 'brug' zodat de materialen aanvoer en afvoer niet door het huis hoefte. Binnen 1,5 dag klaar! Wij kunnen ze aanraden!

3 de junho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Je gaat ervan uit dat je vakmensen…

Je gaat ervan uit dat je vakmensen inhuurt, maar dat is niet het geval. De beschoeiing is te laag geplaatst en als we daarover klagen dan wordt er gezegd dat wij dat bepaald hebben. De planken trekken krom en zijn niet netjes geplaatst. Na herhaaldelijk mailen en een aangetekende brief krijgen wij een aangetekend schrijven dat wij het zelf zo gewild hebben.

8 de maio de 2020

É esta a sua empresa?