Pæn tørrestativ plus godt opfundet system i plastik til håndtering og fastgørelse af tørresnor. Til dem, der har indvendinger mod slappe snore pga. problem med dette system, træk alle snorene til enke... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
I needed some spare parts for a large Brabantia flip top bin. I Looked on Amazon and eBay, nearly all on these sites were not actual Brabantia spares only comparable. The prices were similar or more... Ver mais
Har bestilt en reservedel til vasketøjskurv d. 21/7, og senere sent en besked til deres kundeservice d. 9/8-26. Kan ikke får kontakt med dem, hvis en del er i restordre få jeres systemer opdateret så... Ver mais
Fandt Brabantia-online.dk på søgning og checkede om der var nogle dårlige anmeldelser Så bestilt to ting fredag middag, der var på lager. Deres bekræftelse sagde afsendelse mandag, men jeg skulle br... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Toftegårdsvej 6 - Port 2, 8370, Hadsten, Dinamarca
- info@brabantia-online.dk
- www.brabantia-online.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 10% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Kvalitetsprodukter med levering som…
Kvalitetsprodukter med levering som forventet. Fint tilfreds!
Meget hurtig og god levering
Meget hurtig og god levering. Skal bruges til gave, så funktionalitet er ikke vurderet, men produktet ser godt ud.
Velfungerende
Lynhurtig levering
Super hurtig ekspedition!
Hurtig levering.
Brabantia er et solidt og godt mærke
Brabantia er et solidt og godt mærke, vi har aldrig været utilfreds med de bestilte varer, men ..
Hvorfor skulle jeg vente over en uge på mine varer - først da jeg rykkede sket der noget.
En enkelt var var ikke på lager her og nu, men skulle være på lager indenfor 8-14 dage.
Havde forventet at modtage de varer der var på lager og den sidste måtte være en efterlevering.
Men nej, først da alle varer kunne leveres modtog jeg - øv!
Bare fremragende service og produkt
Overskuelig hjemmeside.
God service.
Alt er helt i top
Alt er helt i top! Bestilling, produkt og levering!
Hurtig levering det er helt i top
God service og gode produkter
Rigtig gode produkter og god service. Jeg bestilte en 30l. topbetjent affaldsspand til vores køkken. Spanden havde en bule så sendte en reklamation med billeder mv., hvorefter jeg modtog returlabel. Den nye spand kom indenfor få dage og så helt fin ud :-)
Jeg kommer helt klar til at handle der igen.
det er bare ok
brabantia on line
brabantia on line
Jeg har gennem mange år brugt produkter fra brabantia. De er suveræne. lækre, holdbare, lette at håndtere i hverdagen. god instruktion, så du som kunde får det maksimale ud af produkterne.
Jeg har købt dem on-line, og får hver gang en meget fin service, hurtig og sikker levering.
Fine affaldsbeholdere
Fine affaldsbeholdere og hurtig levering, alt fint
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.