Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Afgelopen zaterdag hebben we onze konijntjes op gehaald Ollie en Darcy. Wat zijn het lieve konijntjes. En wat een goede service. Bram en Roos erg vriendelijk en geven goede info. Bram reageerd altijd... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben ons konijnenkoppeltje nu ruim een maand en we zijn heel blij met ze! Het contact met Bram was heel prettig: heldere en duidelijke communicatie. Ook de hoeveelheid informatie vooraf was heel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij waren zeer tevreden over het gehele koopproces. De communicatie en organisatie waren uitstekend. De konijntjes zijn super schattig, gezond en vriendelijk. Na een week aten ze al uit de hand. Hoewe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We got our two baby bunnies with Bram one year ago and we couldn’t be happier. The communication was excellent before and near the purchase time. Bram also gave us some advice afterwards on the hutc... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Adopção de animais domésticos
  2. Serviço de resgate de animais
  3. Loja de animais de estimação

BramsRabbits is een konijnenfokkerij van de Nederlandse Hangoordwerg en Franse Hangoor.

Informações de contacto

5,0

Excelente

TrustScore: 5 em 5

307 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Bram zorgt goed voor de konijnen

Bram is een fijne hobby fokker die goed voor de konijnen zorgt. Alles was geregeld, toebehoren kon je ook direct regelen en konijntjes zijn goed verzorgd.
Inmiddels zijn ze helemaal thuis hier en komen ze ook echt wel even op ons af om je “gedag” te zeggen, dat sociale krijgen ze dus mee vanuit BramsRabbitz, erg leuk!

8 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer professionele en betrokken verkoper van konijnen

Wij hebben op 28 Februari 2 konijntjes opgehaald bij Bram. Vooraf ging alles zeer professioneel, er is veel informatie gedeeld over hoe de verhuizing plaats te laten vinden en hoe om te gaan met de konijnen in de eerste periode. Wij hadden er voor gekozen om voer voor de eerste 6 maanden aan te schaffen bij BramsRabbits, dit is zeker aan te raden, je merkt dat de konijnen dit voer gewend zijn. Inmiddels zijn de konijnen anderhalve week bij ons en beginnen ze langzaam hun karakter te vormen. Het zijn speelse beestjes die graag geaaid willen worden.

Al met al zeer blij met de service en een echte aanrader als je op zoekt bent naar een konijn!

10 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastische ervaring met Brams Rabbits.

Vanaf het eerste contact kregen we constant updates en info over de konijntjes. Heel fijn dat we zoveel info krijgen oa rondom de verzorging en de voeding en dat we met vragen altijd terecht kunnen. Het is ook super handig dat Bram een webshop heeft met benodigdheden en voer. Zelf vinden wij het erg leuk dat de konijnen de eerste weken bij dagbestedingen en zorgboerderijen ondergebracht worden. Onze konijntjes zijn super rustig en knuffelbaar terwijl ze pas net bij ons zijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super lieve en mooie konijntjes en fijn proces

Wij hebben sinds een week 2 konijntjes van BramsRabbits, en wat zijn wij verliefd op die beestjes. Het proces van begin tot einde verliep heel goed. Ook met vragen kun je terecht bij Bram, en reageert hij heel snel. Ik kan het iedereen aanraden!

27 de fevereiro de 2026

Topper!

Super fijne ervaring met Brams Rabbits. Hij heeft een duidelijke website, waar alle voorwaarden, prijzen en wat je er voor krijgt helder zijn. Zijn communicatie is top, hij reageert snel maar stuurt ook duidelijke mails en documenten over wat je kunt verwachten. De konijntjes zijn behalve ontzettend schattig en pluizig ook snel gewend. Ze zijn gezond en gelukkig!

8 de março de 2026

Wij raden Brams Rabbits van harte aan

Wij raden Brams Rabbits van harte aan! Het hele proces verliep heel prettig en we konden onze konijntjes vrij snel ophalen. Voor ons was dit een nieuwe ervaring, maar vanaf het eerste moment was duidelijk dat de konijntjes met veel liefde zijn opgegroeid. Ze zijn ontzettend lief, rustig en duidelijk gewend aan mensen.

Wij raden ook aan om meteen het hooi en de benodigde producten zoals de brokjes bij Brams Rabbits te kopen. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en het helpt de konijntjes om sneller te wennen in hun nieuwe thuis, omdat ze al gewend zijn aan dit voer. Dat maakt de overgang veel makkelijker en kan problemen voorkomen.

Wat wij vooral erg waarderen is dat Bram altijd betrokken blijft. Hij vraagt regelmatig hoe het met de konijntjes gaat, reageert snel op berichten en neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Als er ergens een probleem of twijfel is, geeft hij goede en nuttige adviezen die echt helpen.

Heel erg bedankt voor alles wat jullie doen en voor het feit dat jullie ons deze geweldige nieuwe familieleden hebben gegeven. 🫶

8 de março de 2026

De dag dat we Stampertje en Flappie afhaalde

28 feb was het zover, we gingen onze konijnen koppel halen nr28, voortaan Stampertje en Flappie. We hadden eerst een hok, flink zoeken want het moet ruim en degelijk zijn, tip Grootplezier in Krabbedijke. Toen de konijnen, dat was flink zoeken, slechte reviews, ver weg, niet geënt, of parasitaire behandeling, jonge konijnen zijn kwetsbaar, toen zagen we BramsRabbits, na het lezen had ik een goed gevoel, alles klopte, dan de konijnen reseveren, betalen, nog niets gezien? Toch gedaan. We hebben er geen spijt van, ja bij het afhalen zag ik een jonge kerel van 25 die gewoon wist wat hij deed, alles ging volgens plan, uitleg van te voren, je wordt op de hoogte gehouden, foto's van het gekozen koppel, op de dag van afhalen samen kijken naar de konijnen, voer mee, vlas, hooi, brokjes, alles netjes geregeld, na een paar dagen informeerde Bram hoe het ging, wij raden BramsRabbit echt aan.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bram's Rabbits heeft hart voor dieren

Bram's Rabbits heeft hart voor dieren. Daarnaast is er veel kennis over konijnen. Voor het afhalen ontvang je een praktische handleiding die veel informatie biedt. Zelfs maanden na aanschaf kun je nog terecht voor advies en informatie. Je krijgt heel snel antwoord. In de fijne webshop kun je terecht voor verantwoorde voeding en materialen voor huisvesting.
Wij zijn erg blij met onze lieve konijntjes.

Hele goede fokker!

Hele goede fokker!
Het proces om de konijntjes via Bram in huis te halen was echt heel goed geregeld door Bram. Super veel kwalitatieve informatie. De verhuizing van de konijntjes zijn super geregeld. 1 van mijn konijntjes had na 5 maanden zorg nodig dus ik heb Bram voor advies geappt en binnen 2 min belde hij mij terug. Hij kon mij ontzettend helpen. Je merkt dat hij veel kennis heeft en de zorg voor konijntjes heel serieus neemt.

2 de fevereiro de 2026

Heel tevreden

Ondertussen zijn de 2 konijntjes alweer 3 maanden bij ons. Het ophalen ging goed en we kregen een fijne uitgebreide handleiding met informatie. De konijnen waren al snel gewend en ze zijn echt dikke maatjes. Wij zijn heel blij dat we voor BramsRabbits hebben gekozen en genieten elke dag van de konijnen!

24 de janeiro de 2026

Een 10!

Zeer fijne, duidelijke en effectieve informatie! Ook de communicatie met Bram zelf is zeer prettig. Onze konijntjes doen het super. Uitstekende kwaliteit van service met het oog op dierenwelzijn. Echt een 10!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zo dankbaar en blij met ons koppeltje!

Al vanaf het eerste contact merkte wij dat Bram erg betrokken is bij de konijntjes. Nadat ons konijnenkoppeltje bij ons was aangekomen, had de voedster wat moeite met wennen. Omdat wij ons zorgde maakte heb ik in de ochtend Bram een berichtje gestuurd. Binnen 2 min had ik antwoord met een advies en daarbij met het bericht dat hij binnen enkele minuten zou opstijgen en dat hij dan 2 uur onbereikbaar zou zijn. Na 2 uur kreeg ik gelijk weer een appje met de vraag om een update. Wat ik hiermee wil zeggen is dat Bram ieder uur van de dag klaar staat voor zijn konijntjes ongeacht wat zijn eigen planning is.

21 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een hele fijne ervaring…

We hebben een hele fijne ervaring (gehad) met BramsRabbits. Het contact was vanaf het begin goed en de informatie heel duidelijk. Tussendoor kregen we ook updates van Bram over de konijntjes, echt goed geregeld allemaal! We zijn heel blij met de konijntjes, ze voelen zich goed en zijn sociaal. Top!

21 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Wij raden Brams Rabbits ten zeerste aan!

Bram is een hele oprechte fokker die goed communiceert en heldere informatie verstrekt.
Wij hebben met ons gezin voor het eerst 2 konijnen en doordat ze in gastgezinnen hebben geleefd merk je echt dat ze mensen om hun heen gewend zijn.
Ook is het heel fijn dat je Bram kan mailen of appen met vragen en dat hij gedurende het hele proces snel en adequaat reageert.
De konijnen zijn goed verzorgd. En ook de castratie van de ram en de koppeling van het koppel zorgt dat je met een goede start kan beginnen als nieuwe konijnen eigenaar.
Lang verhaal kort: wij raden Brams Rabbits ten zeerste aan!

20 de janeiro de 2026

Superblij met onze konijntjes

Via Marktplaats op de site van Bram terecht gekomen. Bij het lezen van zijn site hadden we al snel een vertrouwd gevoel, ook al lazen we dat we niet van tevoren naar de konijntjes konden kijken. De informatievoorziening vooraf was zeer uitgebreid. Alle vragen werden netjes beantwoord door de zeer uitgebreide "handleiding" die we kregen via de mail. Nu we de konijntjes 1.5 week bij ons hebben kunnen we bij Bram alsnog onze vragen stellen. Hij heeft echt het beste voor de konijntjes. De konijntjes horen al helemaal bij ons gezin, zijn lief samen en komen zelf al om een aai/knuffel en maken al binky's in de tuin. Blij met onze keuze voor BramsRabbits

18 de janeiro de 2026

Lieve konijntjes via Bramsrabbits.nl

Lieve konijntjes via Bramsrabbits.nl, online uitgezocht. Het voelde meteen betrouwbaar en dat is gebleken. Bram wil echt het beste voor de konijnen en verschaft daar veel informatie voor en maakt goede beslissingen rondom het verhuisproces. Het zijn lieve konijntjes die contact al wel een beetje gewend waren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn heel erg blij met onze lieve konijntjes

Wij zijn heel erg blij met onze lieve konijntjes. Ze gaan ook uitstekend met elkaar overweg. Alles stond heel duidelijk omschreven op de website en wij kregen na de reservering een heel verslag waar eigenlijk al je vragen in stonden. Ook kregen we een handig voedingsschema wat we volgen. De konijntjes doen het ook heel goed en worden graag geknuffeld.

16 de janeiro de 2026

Hele positieve ervaring!

Wat zijn we ontzettend blij met ons konijnenkoppeltje van BramsRabbits! Een hele betrokken en ervaren fokker, heel transparant in het proces. We hebben veel informatie ontvangen rondom de konijnen, om de overgang naar huis zo goed mogelijk te laten verlopen. Onze konijnen zien er supergoed uit, zijn heel sociaal en gezond. Alles echt tot in de puntjes geregeld met het welzijn van de dieren voorop!

Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.