Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Service af bil var en fantastisk oplevelse. Modtager SMS med link til en video, hvor undervognen bliver gennemgået med mekaniker der fortæller. Ved afhentning af bil er den også blevet vasket. Så ven... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid god service og meget venlig og imødekommende betjening. To biler i hustanden har begge været forbi uden problemer; den første gang med en knapt 7 år gammel Kia, blev jeg ringet op med besked om,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Absolut en bilforhandler i topklasse, super god og professionel service, købte en ny Kia Ceed hos brdr. Clausen og har ikke en finger at sætte på noget, alt forløb glat og alle spørgsmål omkring det t... Ver mais

Informações sobre a empresa

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Service af bil var en fantastisk…

Så venlige og serviceminded medarbejdere fra skranke til værksted

1 de abril de 2026

Hej Hanne.

Mange tak for de rosende ord og de flotte stjerner. Dem sætter vi meget stor pris på! :)

- God påske! :)

//Jacob

Kan kun anbefales

KAN KUN ANBEFALES
Var på udkig efter en ny bil og faldt over en spændende model hos Brdr. Clausen. Allerede fra første kontakt følte jeg mig tryg og godt behandlet. Hele processen – fra fremvisning til handel – foregik super professionelt og med stor imødekommenhed. Fik en rigtig fair pris for min gamle bil, og der blev taget tid til at svare på alle mine spørgsmål, både før og efter købet. En virkelig positiv oplevelse hele vejen igennem – tak for god service!

17 de maio de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg har fået monteret anhængertræk på…

Jeg har fået monteret anhængertræk på min EV3, jeg kan bare ikke bruge det 13 polet stik det er for lille i hulmål
Men de vil ikke skifte det, det er ikke deres problem
Mega dårlig service

19 de maio de 2025

Hej Toke.

Tak for din anmeldelse. Jeg skal (igen, ligesom i går på mail) beklage at vi ikke kan leve op til dine forventninger. Som mailet frem og tilbage med dig i går, så fejler din monterede trækkrog ingenting. Sådan er produktet, og det virker upåklageligt. Jeg har personligt været ude og prøve at af- og påmontere din (samt vores egen) 7/13-pol adapter, og alt fungerer.

Jeg syntes vi har været mere end imødekommende over for din problemstilling. Vi har vist dig hvordan produktet skal bruges, Jeg har tilbudt at du er velkommen til at komme tilbage, så vi kan vise dig det endnu en gang. Jeg har tilbudt dig en anden adapter uden beregning.

Jeg kan ikke se hvordan vi mere kan hjælpe dig. Uanset hvilken løsning vi kommer med, så er det ikke tilfredsstillende for dig.

Jeg håber at der er et andet værksted der kan løse din problemstilling.

Som nævnt, så er du naturligvis altid velkommen til at vende retur, hvis der er andet vi kan være behjælpelige med.

- Uanset hvad, så ønskes du en god aften, Toke. :)

// Jacob

Classificada 1 em 5 estrelas

De lyver om deres kampagner og…

De lyver om deres kampagner og kontakter ikke en tilbage når de siger det. De gør deres tilbud dyrere end hvad de siger. jeg vil fraråde alle at købe bil hos dem i Holbæk da de siger en ting men vender så aldrig tilbage igen til en.

Den DÅRLIGSTE service af alle bilforhandler der er i Holbæk... Godt råd hold jer langt væk fra deres forretning fordi man ender bare med at blive snydt...

30 de abril de 2025

Hej Ivar.

Tak for din anmeldelse, selvom den er lidt uforstående.

Jeg skal selvfølgelig beklage at du ikke er blevet kontaktet forleden da du fik afslag på din låneansøgning, men som nævnt i telefonen, så har vi på en eller anden måde ikke modtaget denne information fra vores finansieringsselskab. Det beklager jeg at vi ikke har fulgt op på. Som nævnt for dig i telefonen, så er den medarbejder som har indsendt din sag, desværre nu sygemeldt på ubestemt tid. Ikke at det skal være en undskyldning for at vi ikke er vendt tilbage, men det gør selvfølgelig det hele lidt mere ærgerligt.

Forleden da du ringede var du meget ophidset og svær at komme igennem til. Jeg spurgte dig flere gange: Hvordan kan jeg hjælpe dig? Hvad er det bedste jeg kan gøre for dig lige nu? Det kunne du ikke svare på. Problemstillingen var at du ikke forstod det afslag du havde fået hos vores finansieringsselskab, selvom du selv havde ringet og snakket med dem og de havde forklaret dig det.

At vi skulle lyve om vores kampagner, det kan jeg på ingen måde forstå. Da du ringede (igen) i dag, der gennemgik jeg meget specifik vores nuværende Swift kampagne som du er interesseret i. Jeg forklarede dig meget detaljeret hvordan vores kampagne hænger sammen. Jeg informerede dig om at du sagtens kan køre finansieringen igennem banken, og at kontantprisen er den samme uanset hvad. Det hele står også oplyst på hjemmesiden og i butikken. Der er ikke noget der er blevet dyrere, men til gengæld får du blandet to udstyrsvarianter sammen, som der naturligvis er en prisforskel på, da der er mere udstyr i den ene, frem for den anden.

Du er meget velkommen til at ringe til mig igen i morgen, så vil jeg meget gerne, igen, forklarer dig hvordan det hele hænger sammen. Du er også meget velkommen til at kigge ind forbi i butikken, hvis du hellere vil have det vist. Der er intet hemmeligt, eller noget der bliver dyrere.

Jeg håber på og ser meget frem til at høre fra dig.

Jeg beklager at vores finansieringsselskab ikke ønsker at låne dig penge. Vi står ikke for kreditvurderingen, men jeg føler lidt at denne anmeldelse er skrevet i afmagt og i frustration over at det ikke kan lade sig gøre. Uanset hvad, så ønskes du en god aften, og håber meget på at du vil tage denne anmeldelse op til genovervejelse.

Jacob, Brdr. Clausen A/S

Classificada 5 em 5 estrelas

ICCU udskiftning var så godt som det…

ICCU udskiftning var så godt som det kunne blive.
De fleste EV6 ejere har snart prøvet det: ICCU-en står af på en eller anden måde. Vores bil kunne slet ikke køre.

Vi har lige fået vores tilbage efter lidt over 5 uger. Trods det store irritationsmoment det er at skulle undværre sin bil så lang tid, så har Brdr. Clausen behandlet os særdeles godt. De havde heldigvis mulighed for at stille lånebil til rådighed (ellers havde vi haft et kæmpe probem for vi bor på landet og arbejder hhv. 20 og 70 km væk) og den gjorde alt for at tingene skulle gå så smidigt som muligt.

7 de março de 2025

Hej Ole.

Mange tak for din fine anmeldelse og dejligt at høre du har haft en super oplevelse på vores værksted! Det er vi meget glade for. :)

- Ha´ en dejlig dag! :)

//Jacob

hånlig og nedladende

De morede sig kosteligt over en uventet høj regning, og var yderst nedladende i deres kommunikation

6 de agosto de 2024

UPDATE D. 8/10-2024:
Jeg har nu været i god dialog med kunden og er blevet sat ind i hvad der er sket. Jeg skal beklage for oplevelsen på firmaets vegne og lover at gå videre med sagen internt, så vi kan garantere at dette ikke sker igen.
Jeg takker Jens for at vende retur på min anmodning om uddybning, så vi kan komme disse oplevelser i forkøbet. Tak!
//Jacob Jensen, Brdr. Clausen A/S

Hej Jens.

Jeg skal starte med at beklage hvis du har haft en kedelig episode på vores værksted.

Det er på ingen måde det billede vi ønsker at tegne over for vores kunder. 😔

Jeg har prøvet at se om jeg kan finde dig eller den pågældende sag, i vores system, men har hverken en nummerplade eller meget andet udover dit fornavn at gå efter 😕
Jeg snakker naturligvis med mine kollegaer om episoden i morgen, og håber at der er nogen der kan gøre mig klogere.
Ellers er du meget velkommen til at smide mig en mail på info@brdr-clausen.dk eller ringe til mig i morgen på 59 44 50 50 og spørge efter Jacob Jensen, da jeg gerne lige vil høre om sagen og se om der er noget jeg kan gøre for dig.

Hvis ikke, så håber jeg hvertfald at vi på et andet tidspunkt være behjælpelige med noget, eller har du mod på igen at besøge vores værksted, så hiv endelig fat i mig. Så skal jeg nok sørge for at du får en god oplevelse! 😊

- Uanset hvad, så ønskes I en god aften! 😊

//Jacob Jensen
Brdr. Clausen A/S

SUPER SERVICE

Har længe været på udkig efter ny bil, surfede rundt på nettet og fandt lige den jeg i flere år har kigget efter, hos Brdr-Clausen. Jeg må sige har kun oplevet fair behandling både i form at pris for min brugte bil og købet af den nye. O ved den mindste henvendelse om spørgsmål til til købet, har jeg kun mødt en mega god service og imødekommenhed.

13 de junho de 2024

Servicemindet personale

Skulle have service på min Kia Picanto i Holbæk og bilen skulle samtidig til syn. Et bremserør sprang og processen blev forsinket, men …
Brdr. Clausen er servicemindede. En lånebil blev udleveret og alt endte godt.
Stor tak til personalet.

30 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt en 4 årig suzuki s cross i…

Har købt en 4 årig suzuki s cross i november 22.
Der var lidt ting som skulle rettes ordnes efterfølgende og jeg oplevede der var en atmosfære af seriøsitet og at problemer blev taget alvorligt. Jeg følte mig tryg.
Det var dejligt

10 de janeiro de 2023

Super god service

Vi havde en super god oplevelse med Bdr. Clausen, og deres super dygtige og venlige sælger Jamie.
Vi blev taget godt imod, og han svarede på alle vores spørgsmål.
Vi fik en god pris for vores Kia Picanto fra 2018 og købte en ny bil af ham.

Man er trygge hænder :)

17 de agosto de 2022

Dårlig service oplevelse.

Dårlig service oplevelse.
Skulle til 75000 service med Kia Niro. 5. Service samme sted.
Blev oplyst at varighed var 45-60 min. Efter en ventetid på 90 min. blev jeg oplyst at det ville Max varer 30 min. ekstra grundet opdatering af gps. Da der nu var gået 2 timer fik jeg udleveret nøgler og betalt regning.(Olieskift og kontrol). Da jeg starter bil opdager jeg, at de ikke har isat memorycard med gps opdatering i bilen???
Til frontdisk mand, der går med ud til bil, han forsvinder igen. 8 min efter kommer ældre mekanikker og ryster på hoved, siger der går endnu 10 min før kortet er opdateret. De ville åbenbart have sendt mig afsted uden kort!!
Jeg tror jeg skifter værksted og forretning til køb af ny bil.

26 de junho de 2022

Super super service.

Super super service.
Da min lille 5 årige Picanto, var til service hos Brdr. Clausen ringede værkføreren, til mig og fortælte, alt hvad mekanikeren havde fundet af fejl, som de nu har udbedrede, på garantien.
Han sluttede samtalen med at tilbyde, at kører den til syn.
Super dejligt at blive ringet op, og få af vide hvad der er fundet af fejl og mangler.
Super dejligt at vide at alt, er Tip-Top i orden.
Tak for god service og godt arbejde af mekanikeren og værkføreren.
Hilsen Margit

19 de novembro de 2021

Nuværende bil skambudt

Kiggede på ny bil og ville i samme ombæring have vurderet værdi af nuværende bil - første melding lød på min 70.000,- men nok mere - de skulle dog kigge lidt ekstra på den… en måned senere hos en anden sælger (som gik een runde rundt om bilen) var værdien 50.000,- (lignende biler starter på 90.000,- på Bilbasen)

Vi har fået serviceret vores bil der tidligere uden problemer, men nu frygter jeg da at vi har betalt alt for meget med basis i ovenstående.

Vi finder et andet sted at købe ny bil!

8 de novembro de 2021

Køb af Suzuki

Jeg har købt en Suzuki. Jeg er meget tilfreds med alt, stort som småt. Aftalen vedr. bil er overholdt. Bliver opfordret til at ringe, hvis der er noget, og de ringer omgående tilbage. Der er en god atmosfære, humor, service og meget professionelle sælgere. jeg har følt mig værdsat som kunde. Jacob sørgede også for at bestille tid på værkstedet. Jeg skal bl.a. have sat træk på. 5 store roser får I

21 de setembro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais