Bredalkro Opiniões 82

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mandag d.13/4-26 Helt utrolig, fantastisk, sød betjening og enormt god service! Det var min og min kærestes første besøg hos Bredal kro, og vi er begge meget positivt overrasket over, hvor godt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super dejlig weekend ophold med masser af lækre mad , både fredag med 3 retters menu og lørdag fiskebuffet. Dejlige store lyse værelser. Morgenbuffet begge dage.. Kan helt klar anbefale kroen Fantas... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Var til sølvbryllup med buffet. Buffeten var meget skrabet. Pulledpork var tør og salaten kedelig. Rejecocktail til forret var uden dressing og brød serveret flad på en tallerken. Fadølsanlæg var b... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har lige holdt vores sølvbryllup på…

Vi har lige holdt vores sølvbryllup på Bredal kro, og der er desværre flere Øv'er. Vi var lovet fadølsanlæg, men fik drikkebuffet, som vi flere gange skulle bede om at få fyldt op. Buffeten var kedelig og lidt sjusket anrettet. Desuden var tarteletfyldet( høns i asparges) så tør , at det var svært at få af skeen. Man skulle igennem andet selskabslokale for at komme til toilettet. Trods fint lokale og søde personaler,sidder man tilbage med en følelse af ærgelse og at Bredal Kro har gabt over for meget til for få personaler

11 de abril de 2026

Mandag d.13/4-26

Mandag d.13/4-26
Helt utrolig, fantastisk, sød betjening og enormt god service!
Det var min og min kærestes første besøg hos Bredal kro, og vi er begge meget positivt overrasket over, hvor godt retterne er sammensat. Der er noget sødt, syrligt og knasende i hver af den 3-retters vi bestilte, hvilket balancerer smagsoplevelsen på en måde jeg ikke har oplevet noget andet sted før. Vi bestilte hver især noget forskelligt, så vi kunne smage hinandens, og vi blev tilmed informeret om at menukortet også kunne ændre sig alt efter sæson, hvilket kun har gjort os mere interesseret i at komme tilbage, for at smage på deres mad en anden gang (og selvfølgelig for at genopleve den gode service)
Vi fik en god snak med vores tjener, der både var enormt høflig og smilende. Vi fik desværre ikke spurgt om hans navn, men ham kan i godt give et kæmpe klap på skulderen!
Hvem end der sammensætter retterne og laver maden, må jeg bare sige, at det er en helt igennem gennemført oplevelse. Vi kommer tilbage, og vi kommer bestemt også til at anbefale stedet til venner og familie - og mon ikke vi også tager dem med en gang.
Tak for mad! <3

13 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Var til sølvbryllup med buffet

Var til sølvbryllup med buffet.
Buffeten var meget skrabet. Pulledpork var tør og salaten kedelig. Rejecocktail til forret var uden dressing og brød serveret flad på en tallerken. Fadølsanlæg var bestilt men det havde de glemt. Dessert var æblekage - delvis frossen og småkagen til kaffen var tør og uden smag.
Virkelig ikke anbefalelsesværdigt!

11 de abril de 2026

Fantastisk fiskebuffet

Lørdag 4/4 var min søn og jeg til fiskebuffet på Bredal kro. En helt igennem skøn oplevelse. Meget flinke og dygtige tjenere. Fiskebuffeten absolut helt i top med mange spændende og ikke helt sædvanlige retter. Især fiskesuppen hørte til de bedste,jeg har smagt. Også fint at mulighede for at tage små portioner af det hele for at smage det. 5 store stjerner herfra

4 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi var på Bredahl kro i aftes til…

Vi var på Bredahl kro i aftes til fiskebuffet ,det var minfødselsdagsgave ,je g havde glædet mig rigtig meget,men men sikke en skuffelse aldrig har jeg fået så ringe noget fisk det var ikke frisk fisk og buffeten var rodet ikke som man ser det på hjemmesiden der manglede flere slags fisk,det er ikke noget jeg kan anbefale til nogen

28 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi var to par inde til deres ålegilde

Vi var to par inde til deres ålegilde, det var da det værste skidt vi nogensinde har fået. Ålene var i meget små stykker og helt sveden og rå indvendig og så serverede de kartofler med skrald på og en tynd persillesovs, man får normalt flødestuvet kartofler til, det var virkelig dårligt og kommer der aldrig mere.

14 de março de 2026

Guldbryllup til Guldmedalje.

Så har Vi lige holdt vores Guldbryllup på Bredal Kro.
Og det blev en fantastisk fest alle roste maden og vinen til skyerne, samt at personalet viste stor imøde kommenhed og venlighed.
Det er absolut ikke sidste gang vi kommer her.
Ses snart
Venlig hilsen
Birgit og Jens

31 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk sted lige fra ankomst til…

Fantastisk sted lige fra ankomst til udtjekning. Dejlige nyrenoverede værelser og i selve kroen, hvor det hele giver et fantastisk indtryk. Vi fik utrolig lækker fiske- og skaldyrsbuffet. Meget at vælge imellem. Det er anden gang, vi er der og kommer gerne igen.

2 de fevereiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

En hyggelig oplevelse med plads til finpudsning i køkkenet

Bredal Kro rammer plet, når det kommer til atmosfære og gæstfrihed. Kroen er utrolig hyggelig, og man føler sig straks velkommen.
Det helt store lyspunkt er det super personale. Vi blev mødt af smilende og yderst hjælpsomme tjenere, der ydede en fantastisk service hele aftenen.
Maden var udmærket, men desværre ikke helt på højde med den gode service. Der var plads til forbedring i smagsoplevelsen, da de fleste retter manglede både dybde og salt. Med en smule mere fokus på krydringen kunne måltidet have nået samme høje niveau som betjeningen.
Alt i alt et dejligt besøg takket være de skønne omgivelser og det dygtige personale.

30 de janeiro de 2026

En blandet oplevelse

Vi har forsøgt at kontakte jer gennem jeres kundeservice, men har ikke fået svar. Vi var til Fiskebuffet d. 17. Jan. Der dufter dejligt omkring buffetten og det ser godt ud. Flere retter er velsmagende. Efter 30 min løber I tør for rugbrød. Jeg påtaler, at en salat smager for gammel og den fjernes fra buffetten. Men det værste er dog at et par timer efter vi er kommet hjem får den ene gæst en kraftig allergisk reaktion og vi læser os frem til at det er en histaminforgiftning som kan opstå når fisk ikke er opbevaret ved korrekt temperatur. Det er voldsomt ubehageligt og gør at vi skal holde øje med hans vejrtrækning hele aftenen. En noget ærgelig afslutning på en ellers rimelig aften. Alt i alt ikke et sted vi vil besøge igen.

17 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Forfærdeligt- alt sejlede for dem

Vi besøgte jer med et vennepar d. 16-1-2026 og fik en kæmpe oplevelse,- desværre af de helt dårlige. Alt sejlede,- og jeg mener ALT,- toppet med et 30cm langt hår på bøffen🤮 Da den unge pige kom og beklagede situationen og vi påpegede at de måske skulle tage færre gæster ind,- svarede hun:”det skal jo løbe rundt”,- og gik🥹 hvis det er tilgangen til deres forretning, skal de måske genoverveje deres berettigelse på restaurant scenen.
Hvis der kan gives minus stjerner,- så er det hermed gjort.
Brug jeres tid på at få styr på butikken og mindre på at hype jer på sociale medier,- i formår ikke at levere det basale.

16 de janeiro de 2026

Vi besøgte Bredal Kro i dag

Vi besøgte Bredal Kro i dag, og jeg bestilte en treretters menu. Der gik halvanden time fra forretten blev serveret, til hovedretten ankom, hvilket var en uacceptabelt lang ventetid. Ydermere var kødet i hovedretten stadig råt indeni. Imens vi ventede mistede jeg desværre appetitten til desserten og istedet fik kvalme samt ondt i maven.

Så vi gik desværre derfra og følte vi havde spildt vores tid og penge...

14 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

tarteletter var Brandt og noget der…

tarteletter var Brandt og noget der hvis nok skulle line kartoffel mosen men den var så kubet der liner mørtel til mursten og så pebret af folk måtte drikke rigtig meget vand og mørbrader det var snyd er var 5 gange champignoner end kød det var altså for dyre til prisen det kostet

29 de novembro de 2025

Lækker fiskebuffet

En overdådig og super lækker fiskebuffet med alt, hvad man kan forestille sig af forskellige fiskeretter. Buffeten var fra start til slut indbydende og “opdateret”!
Rigtig sød betjening!
Tak for en dejlig oplevelse!😊

13 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Når smag, stemning og service går op i en højere enhed

Vi havde den mest fantastiske oplevelse på Bredal Kro. Allerede fra vi trådte ind, blev vi mødt af en hyggelig og elegant atmosfære – et virkelig flot sted, hvor man straks føler sig velkommen.

Maden var intet mindre end pragtfuld! Hver ret var gennemført, fyldt med smag og kærlighed til detaljen. Det er sjældent, man bliver så imponeret – vi har faktisk ikke oplevet noget lignende før.

Servicen var lige så imponerende som maden. Personalet var smilende, opmærksomme og fik os til at føle os i gode hænder hele aftenen. Alt fungerede bare perfekt fra start til slut.

Et særligt tak til Axel, Mathilde og Cecilie, som sørgede for, at der ikke manglede noget som helst. De var imødekommende, nærværende og fik os til at føle os helt hjemme. Deres indsats gjorde virkelig hele forskellen

En oplevelse ud over det sædvanlige – vi kommer helt sikkert igen og glæder os allerede!

14 de outubro de 2025

Dejligt weekend ophold

Vi var 2 par, der havde bestilt et dealtilbud. Vi havde booket i foråret, men på grund af sygdom bad vi om at få booket om. Intet problem.
Nu har vi været der, og det var bare en positiv oplevelse: Dejlige store hyggelige værelser, rigtig søde og imødekommende tjenere, og en fantastisk fiskebuffet. Vi kunne på 2. dagen selv vælge om vi ville have fiskebuffeten igen eller en 2 retters. Valgte fiskebuffeten, da at den var helt fantastisk.
Vi kommer meget gerne igen

27 de setembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais