Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

En skøn forretning med mange gode delikatesser. God kompetent og venlig betjening. Vi købte bl.a. deres egne produkter Bettys lemonader og et par flasker af Jakobs saucer til vores grill aften. Vi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fornøjelse at handle hos Broders! Jeg er i løbet af årene blevet en fast stamkunde hos deres butik på Amager Strandvej, hvor jeg altid modtager service i verdensklasse. Her i sidste uge mod... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi bliver altid inspireret og køber noget nyt lækkert med hjem. De har altid noget nyt spændende. I løbet af meget kort tid har vi fået nogle snack-klassikere som kun broders forhandler. Deres gaveku... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Charcutaria delicatéssen
  2. Loja de chocolates
  3. Coffee Shop
  4. Confeitaria
  5. Loja de licores
  6. Loja de vinhos

Escrito pela empresa

Gå på opdagelse i en verden af smagsoplevelser enten på www.broders.dk eller i vores butik😍. I butikken kan du også nyde noget at drikke samtidig med at du nyder nogle af vores mange lækkerier. Alt hvad vi har på hylderne er håndplukket af ejerne, Jakob & Mette og det er alt sammen produkter de ikke kan leve uden selv😁. To brands er egen produktion; Jakob’s Sauces og Betty’s Lemonade og ellers er de øvrige produkter egen import bortset fra produkter med alkohol i. På fem år har butikken modtager tre priser for bedste butik på Amager. Det er vi meget stolte af og det betyder også at vi altid gør en stor indsats for leve op til vores gode ry.😊 BRODERS gavekurve er meget populære, da vores gavekurve altid bugner af lækre delikatesser, chokolade, snacks, konfekture, vin mv. Vi har mulighed for at laver mange forskellige gavekurve som f.eks. farvesammensatte kurve, glutenfri, veganske, sukkerfrie gavekurve. Broders vision er at skabe glæde med gode smagsoplevelser. ⭐️ Vi glæder os til at se dig😊

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

God kundeservice

Jeg har godt nok ikke fået min ordrer endnu, men jeg ved allerede at i skal have 5 stjerner. Produktet jeg havde købt, var der ikke mere af, så jeg blev ringet op og fik tilbudt et dyrere erstatningsprodukt for samme pris.
Det er god kundeservice.
Tusind tak for at ringe mig op. Normalt synes jeg altid man kun bliver mødt af en mail, men der er bare noget mere personligt i et kald 📞

Glæder mig til at modtage 😍
God påske

1 de abril de 2026

Resposta da Broders

Tak for din flotte anmeldelse og for de fem stjerner. Dejligt at du sætter pris på at vi ringer for at finde en løsning når vi er udsolgt. God påske 🐣
De bedste hilsner
Jakob & Mette
BRODERS

Virkelig imponerende service!

Virkelig imponerende service! Bestilte varerne om morgenen, og de var i mine hænder allerede dagen efter. Godt gået, og tusind tak! :-)

25 de fevereiro de 2026

Resposta da Broders

Kære Sanne. Tusinde tak for de 5 stjerner og pæne ord om os. Vi gør hvad vi kan for at få ordre ekspederet hurtigst muligt. Nogen gange kan der dog gå et par dage, hvis der er produkter vi venter på skal komme hjem, men hvis alt er på lager bestræber vi os på at få ordren ud samme dag vi modtager ordren og bestiller man om morgen, som du gjorde kan vi nå at få det pakket og af sted med GLS samme dag:-). Alt det bedste fra os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste service hos broders.dk

Den bedste service hos broders.dk. Hurtig levering og de bedste gourmetprodukter jeg har smagt. Har også købt flere gavekurve, og modtageren bliver altid så glad 😍

5 de fevereiro de 2026

Tak for de 5 stjerner og de pæne ord😊

Ja tak!

Dejligt sted, sødt personale, ordentlige forhold og klart et besøg værd 😁

13 de setembro de 2025

Resposta da Broders

Kære Anna, mange tak for de 5 stjerner og de positive ord. Det er meget værdsat. Mvh
BRODERS

Classificada 5 em 5 estrelas

Noget af det lækreste is jeg har smagt

Noget af det lækreste is jeg har smagt. Venlig betjening og rene og pæne omgivelser, og flot udsigt.
Jeg kommer gerne igen en anden gang

8 de agosto de 2025

Resposta da Broders

Mange tak for de mange flotte stjerner og de fine ord. Det sætter vi umådelig stor pris på. Vi glæder os til at tage imod dig igen. Alt det bedste fra os :-)

Altid suveren service

Jeg er kommet i Broders siden de åbnede og har altid fået fantastisk service, behandling og produkter.
Hver gang der åbnede en ny afdeling, så var jeg der straks for at se efter de skønne produkter som du ikke finder magen til andre steder. Der er altid rigtig god service, en skøn stemning og ikke mindst gode tilbud i butikken . Jeg elsker at komme der for at se hvad der er af gode sager. Om sommeren har der været mulighed for at købe et glas vin som jeg har nydt med snacks, ungerne elsker ostene, lemonaderne og slikket, og ofte køber jeg med når vi besøger familie i Jylland.

21 de julho de 2025

Resposta da Broders

Tusinde tak for de flotte ord og fine anbefaling. Det sætter vi meget stor pris på og det betyder rigtig meget for os at du tager dig tid til at give os en anmeldelse og skrive om dine oplevelser med dit besøg hos os. Alt det bedst fra os i BRODERS :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Overvældende lækkert udvalg af skønne…

Overvældende lækkert udvalg af skønne varer i god butik med nærværende positiv og personlig betjening.

30 de julho de 2025

Resposta da Broders

Tusinde tak for de mange stjerner og søde ord om vores udvalg af varer og betjening. Det sætter vi stor pris på og vi ser frem til at tage imod dig igen 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Sødeste betjening og den lækreste is i…

Sødeste betjening og den lækreste is i Kbh <3 Skønne produkter og vin for dem der gerne vil have noget ekstra lækkert.

9 de agosto de 2025

Tak for de 5 stjerner og fine ord. Det sætter vi stor pris på 😊

Fantastisk butik

Fantastisk butik. Suveræn service og lækre varer, elsker at komme i butikken
Der er altid tid til at man “snuser” rundt og stiller spørgsmål
Også et dejligt sted, hvis man trænger til lidt at nyde på stedet. Enten udenfor med udsigt til vandet eller i selve butikken

19 de julho de 2025

Resposta da Broders

Tak for de mange stjerner og den fine anmeldelse. Det er meget værdsat 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid skøn betjening og altid de…

Altid skøn betjening og altid de lækreste produkter. Jeg har af flere omgange nu købt gavekurv fra butikken og det er bare mere personligt end en færdig kurv. 🧺
Kan varmt anbefale deres produkter og især deres kurve

18 de julho de 2025

Resposta da Broders

Tusind gange tak for din flotte anmeldelse…. Det sætter vi stor pris på 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Bliv endelig væk!

Bliv endelig væk!
Mit selskab var endelig nået til at ville besøge butikken da vi anmelder forskellige steder i en kreds af mad entusiaster.
Da ingen ønskede softice blev der købt italiensk gelato ved siden af og vi satte os foran butikken for at spise vor is før vi gik ind. Der var ikke et menneske foran butikken.
Kort efter ilede en ung dame os i møde og bad os resolut og straks forlade stedet, da vi ikke indtog deres varer.
Jamen, så bliver vi da bare væk!
Vi og vores madglade netværk vil da ikke ulejlige butikken!’

8 de agosto de 2025

Kære madglade Annelise.
Jeg er nærmest i chok over at læse din anmeldelse. Du og din partner sætter jer ved vores siddepladser med is fra nabobutikken. Vi sælger selv is (Hansens Is og softice) og meget andet som vores kunder kan nyder ved vores siddepladser, borde og stole. Alle ønsker at side foran vores butik, da vi har den bedste udsigt over strandparken. Det er vel fair nok at vi reserverer vores pladser til vores egne gæster. Vi har talrige gange måtte tørre border og stole af, feje og vaske fliser af efter naboens kunder har spist is ved vores siddeplads. Hvis du selv havde en butik, tror jeg ikke du ville synes det var i orden. Du går vel heller ikke ind på McDonald’s, henter en burger og sætter dig ved nabo caféens sidepladser og spiser fordi du ikke ville have deres burger?
Min medarbejder kom smilende ud til jer med et menukort og spurgte om I ønskede noget at drikke fra vores café/vinbar, for hvis I ville købe noget hos os var I velkommen til at blive siddende og nyde udsigten. Det ville I ikke og I nævnte heller ikke noget om at I ville ind og handle bagefter.
Ishuset i nabo butikken har borde og stole stående foran deres butik, som er til deres kunder og min medarbejder bad jer pænt om at benytte jer af dem. Jeg kan godt forstå, at I ikke ville sidde der, da der ikke er nogen god udsigt. Vi bruger meget tid på at holde vores område pænt og lækkert. Sekundet efter I var gået var vi ude og vaske fliserne af efter jeres spildte is, så der er pænt og ikke folk træder i det og tager det med ind i vores butik. Jeg håber du nu kan forstå hvorfor vi ikke vil have andre end vores egne kunder benytter sig af vores siddepladser, og at du vil trække din uberettigede anmeldelse tilbage. Hvis ikke er jeg sikker på at dem som læser dette svar forstår og at de tænker at BRODERS er en god butik at besøge, da vi faktisk kærer os om vores kunder og søger for, at der er rene pladser at sidde ved, når de ønsker at indtage noget fra vores café & vinbar mens de nyder udsigten 😊
God weekend til dig og dit madglade netværk.
Mvh
Mette Christiansen
Medindehaver af BRODERS

Virkelig velassorteret web shop

Virkelig velassorteret web shop. Har utrolig mange lækre specialiteter. Bestilte varer mandag og kunne allerede hente dem om tirsdagen. Det bliver ikke sidste gang, jeg handler der.

29 de julho de 2025

Resposta da Broders

Tusind tak for de 5 stjerner og dine rosende ord. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores webshop igen😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Når jeg fortjener lidt ekstra

Når jeg fortjener lidt ekstra, handler jeg online hos Broders.dk.
I min indkøbskurv var verdens bedste pålægschokolade, karameller, ketchup og en fantastisk grød som er tilberedt på et minut.
Hurtig levering og indpakning i orden.

20 de junho de 2025

Resposta da Broders

Tusinde tak for de 5 stjerner og dine rosende ord. Det glæder os meget at du går til os når du vil forkæle dig selv:-) Alt det bedste fra team BRODERS og rigtig god sommer 🌞

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er virkelig dejligt at besøge jeres…

Det er virkelig dejligt at besøge jeres butik, det er et skatkammer af lækre vare. Ligeledes er det dejligt at handle online og en fryd når pakken kommer med de ønskede delikatesser. Tak for det.

21 de julho de 2025

Resposta da Broders

Tusind tak for de fem stjerner og de flotte ord. Det sætter vi stor pris på. 🫶🏻

Classificada 5 em 5 estrelas

Broders har en righoldig butik af lækre varer

Broders har en righoldig butik af alskens specialiteter fra mange lande. Vi var for mange år siden på rundtur på New Zealand vi var 7 venner. Når vi kørte rundt i vores 3 lejede Mobilhomes havde vi altid lakrids at gnaske på, som lå i forruden. Det var en sød og blød lakrids fra RJ’Liquice som produceres på New Zealand og som vi havde købt i et supermarked derovre. Dem blev vi afhængige af på vores 5,5 uges lange rundtur. Da vi kom hjem har vi ofte bestilt dem på nettet og har senest også besøgt den hyggelige butik på Amager Strandvej. Vi har altid været tilfredse med de forskellige produkter. Priserne er lidt høje, men alt er jo også importeret udefra, så det skal jo koste med kvalitetsvarer.

2 de maio de 2025

Resposta da Broders

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Skønt at I sætter pris på gode smagsoplevelser og kvalitet. Og dejligt at vi med vores RJ’s Licorice kan bidrage til en tur ned ad memory lane:-)

Gode og spændende produkter

kan du finde hos Broders fra både ind- og udland.
Ud over det får du også god betjening og top vejledning,
De står altid klar for at hjælpe så man får et godt køb med hjem og til helt fine priser.

23 de julho de 2025

Resposta da Broders

Mange tak for de 5 stjerner og de flotte ord. Dejligt at du værdsætter vores betjening og vejledning…. Det glæder os at høre:-). Vi glæder os til at se dig igen :-)

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin webshop

Jeg har kun handlet på webshoppen og det har altid været fint. Desværre har de ikke længere nogen af de mærker/produkter jeg primært købte, så jeg handler der sjældent nu. Men prøv deres egne ketchups, de er virkelig gode :-)

24 de julho de 2025

Resposta da Broders

Tak for din anmeldelse og dejligt du kan lide Jakobs Tomato ketchup. Ved ikke hvilke produkter du plejede at handle, men hvis det er nogle af de amerikanske produkter, så har vi truffet en beslutning om at erstatte dem der giver mening og kan erstattes med produkter fra Danmark, EU eller andre lande end USA, så længe relationen til USA desværre er svækket. Nogle produkter har vi valgt at udfase pga. dets klimaaftryk og så er der Thorntons Toffee som vi desværre ikke kan få mere, da Thorntons har lukket deres eksport. Vi kan istedet tilbyde Buchanans Toffee som også er rigtig gode:-) Du er meget velkommen til at spørge efter dine favoritter og få en forklaring på hvorfor vi ikke har dem længere eller om vi kan få dem hjem igen. Rigtig god sommer 🌞

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais