A empresa respondeu
En skøn forretning med mange gode delikatesser. God kompetent og venlig betjening. Vi købte bl.a. deres egne produkter Bettys lemonader og et par flasker af Jakobs saucer til vores grill aften. Vi... Ver mais
A empresa respondeu
Altid en fornøjelse at handle hos Broders! Jeg er i løbet af årene blevet en fast stamkunde hos deres butik på Amager Strandvej, hvor jeg altid modtager service i verdensklasse. Her i sidste uge mod... Ver mais
A empresa respondeu
Vi bliver altid inspireret og køber noget nyt lækkert med hjem. De har altid noget nyt spændende. I løbet af meget kort tid har vi fået nogle snack-klassikere som kun broders forhandler. Deres gaveku... Ver mais
Gå på opdagelse i en verden af smagsoplevelser enten på www.broders.dk eller i vores butik😍. I butikken kan du også nyde noget at drikke samtidig med at du nyder nogle af vores mange lækkerier. Alt hvad vi har på hylderne er håndplukket af ejerne, Jakob & Mette og det er alt sammen produkter de ikke kan leve uden selv😁. To brands er egen produktion; Jakob’s Sauces og Betty’s Lemonade og ellers er de øvrige produkter egen import bortset fra produkter med alkohol i. På fem år har butikken modtager tre priser for bedste butik på Amager. Det er vi meget stolte af og det betyder også at vi altid gør en stor indsats for leve op til vores gode ry.😊 BRODERS gavekurve er meget populære, da vores gavekurve altid bugner af lækre delikatesser, chokolade, snacks, konfekture, vin mv. Vi har mulighed for at laver mange forskellige gavekurve som f.eks. farvesammensatte kurve, glutenfri, veganske, sukkerfrie gavekurve. Broders vision er at skabe glæde med gode smagsoplevelser. ⭐️ Vi glæder os til at se dig😊
Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jeg har godt nok ikke fået min ordrer endnu, men jeg ved allerede at i skal have 5 stjerner. Produktet jeg havde købt, var der ikke mere af, så jeg blev ringet op og fik tilbudt et dyrere erstatningsprodukt for samme pris.
Det er god kundeservice.
Tusind tak for at ringe mig op. Normalt synes jeg altid man kun bliver mødt af en mail, men der er bare noget mere personligt i et kald 📞
Glæder mig til at modtage 😍
God påske

Resposta da Broders
Virkelig imponerende service! Bestilte varerne om morgenen, og de var i mine hænder allerede dagen efter. Godt gået, og tusind tak! :-)

Resposta da Broders
Den bedste service hos broders.dk. Hurtig levering og de bedste gourmetprodukter jeg har smagt. Har også købt flere gavekurve, og modtageren bliver altid så glad 😍

Resposta da Broders
Stort udvalg af lækre varer, ordren blev hurtigt pakket og deres service er fantastisk.
Dejligt sted, sødt personale, ordentlige forhold og klart et besøg værd 😁

Resposta da Broders
Noget af det lækreste is jeg har smagt. Venlig betjening og rene og pæne omgivelser, og flot udsigt.
Jeg kommer gerne igen en anden gang

Resposta da Broders
Jeg er kommet i Broders siden de åbnede og har altid fået fantastisk service, behandling og produkter.
Hver gang der åbnede en ny afdeling, så var jeg der straks for at se efter de skønne produkter som du ikke finder magen til andre steder. Der er altid rigtig god service, en skøn stemning og ikke mindst gode tilbud i butikken . Jeg elsker at komme der for at se hvad der er af gode sager. Om sommeren har der været mulighed for at købe et glas vin som jeg har nydt med snacks, ungerne elsker ostene, lemonaderne og slikket, og ofte køber jeg med når vi besøger familie i Jylland.

Resposta da Broders
Overvældende lækkert udvalg af skønne varer i god butik med nærværende positiv og personlig betjening.

Resposta da Broders
Sødeste betjening og den lækreste is i Kbh <3 Skønne produkter og vin for dem der gerne vil have noget ekstra lækkert.

Resposta da Broders
Fantastisk butik. Suveræn service og lækre varer, elsker at komme i butikken
Der er altid tid til at man “snuser” rundt og stiller spørgsmål
Også et dejligt sted, hvis man trænger til lidt at nyde på stedet. Enten udenfor med udsigt til vandet eller i selve butikken

Resposta da Broders
Altid skøn betjening og altid de lækreste produkter. Jeg har af flere omgange nu købt gavekurv fra butikken og det er bare mere personligt end en færdig kurv. 🧺
Kan varmt anbefale deres produkter og især deres kurve

Bliv endelig væk!
Mit selskab var endelig nået til at ville besøge butikken da vi anmelder forskellige steder i en kreds af mad entusiaster.
Da ingen ønskede softice blev der købt italiensk gelato ved siden af og vi satte os foran butikken for at spise vor is før vi gik ind. Der var ikke et menneske foran butikken.
Kort efter ilede en ung dame os i møde og bad os resolut og straks forlade stedet, da vi ikke indtog deres varer.
Jamen, så bliver vi da bare væk!
Vi og vores madglade netværk vil da ikke ulejlige butikken!’

Resposta da Broders
Virkelig velassorteret web shop. Har utrolig mange lækre specialiteter. Bestilte varer mandag og kunne allerede hente dem om tirsdagen. Det bliver ikke sidste gang, jeg handler der.

Resposta da Broders
Når jeg fortjener lidt ekstra, handler jeg online hos Broders.dk.
I min indkøbskurv var verdens bedste pålægschokolade, karameller, ketchup og en fantastisk grød som er tilberedt på et minut.
Hurtig levering og indpakning i orden.

Resposta da Broders
Fantastisk udvalg af lækre krydderier - bruges hver dag!

Resposta da Broders
Det er virkelig dejligt at besøge jeres butik, det er et skatkammer af lækre vare. Ligeledes er det dejligt at handle online og en fryd når pakken kommer med de ønskede delikatesser. Tak for det.

Resposta da Broders
Broders har en righoldig butik af alskens specialiteter fra mange lande. Vi var for mange år siden på rundtur på New Zealand vi var 7 venner. Når vi kørte rundt i vores 3 lejede Mobilhomes havde vi altid lakrids at gnaske på, som lå i forruden. Det var en sød og blød lakrids fra RJ’Liquice som produceres på New Zealand og som vi havde købt i et supermarked derovre. Dem blev vi afhængige af på vores 5,5 uges lange rundtur. Da vi kom hjem har vi ofte bestilt dem på nettet og har senest også besøgt den hyggelige butik på Amager Strandvej. Vi har altid været tilfredse med de forskellige produkter. Priserne er lidt høje, men alt er jo også importeret udefra, så det skal jo koste med kvalitetsvarer.

Resposta da Broders
kan du finde hos Broders fra både ind- og udland.
Ud over det får du også god betjening og top vejledning,
De står altid klar for at hjælpe så man får et godt køb med hjem og til helt fine priser.

Resposta da Broders
Jeg har kun handlet på webshoppen og det har altid været fint. Desværre har de ikke længere nogen af de mærker/produkter jeg primært købte, så jeg handler der sjældent nu. Men prøv deres egne ketchups, de er virkelig gode :-)

Resposta da Broders
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.