Kan klart anbefale Tandlægerne i Brønshøj. (Frederikssundsvej 281) 5 stjerne til Katrine og teamet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hvis man har tandlægeskræk så er Tandlægerne i Brønshøj stedet hvor der bliver t... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg var forbi klinikken her i onsdags, og jeg kan stærkt anbefalde den. Synes medarbejderne er så søde, især tandlægen Katrine, som er virkelig professionel. Hun har bare styr på alt, hvilket giver... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Frederikssundsvej 281 , st., 2700, Brønshøj, Dinamarca
- +45 38 60 87 87
- Kontakt@broenshoejtand.dk
- www.broenshoejtand.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Jeg har været hos tandlægerne.....
Jeg har været hos tandlægerne i Brønshøj, og det var en rigtig god oplevelse. De er professionelle, venlige og sørgede for, at jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Jeg vil helt klart anbefale dem til andre, der ønsker en behagelig og grundig tandpleje.
Super sødt personale
Super sødt personale. Jeg tør godt anbefale dem til andre. Har intet negativt at sige og føler mig så godt behandlet!
Når skepsis bliver rettet
Overordnet venlighed blandet med stor professionalisme
virkelig god oplevelse :)
jeg havde en tid i onsdags, og jeg ville bare lige sige jeg havde den bedste oplevelse.
tusind tak
Tror i seriøst at efter jers behandling…
Tror i seriøst at efter jers behandling af mig at jeg har tænkt mig at få eftersyn som i så venligt skriver til mig?
Tror vidst det tid til et nyt post på trust pilot igen.
Pengegrisk tandlæger føj, har aldrig fået så dårlig en behandling i mit liv, stakler jeres tandlæger og assistenter i har ansat tydeligt at mærke.
Jeg døjer stadig med det arbejde i lavede.
Sidste gang jeg var der, skulle jeg lige betsle 1800 som var det sidste jeg skyldte, og så skulle jeg ind til behandling, kom jeg det?
Nej det gjorde jeg ikke, det under alle kritik dette sted.
Men ifølge folk er det så professionelle, min bare R..🤮
Jeg er måløs, måske var det mine tatoveringer min måde at se ud på?
Jeg ved det ikke, ja jeg var på kontanthjælp og pengene var små, men vi lavede en aftale og i overholdt ikke jeres del af aftalen?jeg har en godt arbejde idag og tjerne super godt.
Men mine penge får i ikke...
Vh en beboer i Brønshøj, som hver dag når jeg kører forbi jeres biks sender min langfinger højt i luften imod jer.
Kald barnlig i dont care, i trådte på en klient der i forvejen havede det svært, og gjorde livet dårligt for mig.
Men jeg er videre
Føj
Hvis jeg kunne give 0 ⭐️ så havede jeg gjort dette.
HOLD JERES PENGEPUNG 💰LANGT VÆK FRA DEM!!!!!!!🖕🖕🖕
bedste tandlæge klinik
Jeg var forbi klinikken her i onsdags, og jeg kan stærkt anbefalde den. Synes medarbejderne er så søde, især tandlægen Katrine, som er virkelig professionel. Hun har bare styr på alt, hvilket giver mig tryghed
Jeg vil forblive hos denne klinikken, så længe jeg har brug for det :)
Det har være en rigtig god oplevelse…
Det har være en rigtig god oplevelse jeg fik lukket alle mine huller og tandlægerne var MEGA søde. Kan 100% anbefales. Tandlægen var mega sød. Kan også stærkt anbefalde tandlægen Katrine.
FANTASTISK KLINIK😍
Meget anbefalet især Katrine
Bedste tandlægeklinik
Jeg bryder mig virkelig godt om denne klinik, da der er masser erfaring, fra både tandlægerne og klinikassistenterne. De allesammen er fantastiske og virkelig søde, og derfor anbefaler jeg denne klinik som første prioritet.
Endnu et stort tak til tandlægen Katrine. Tak for den bedste smertefri behandling
God behandling
Fik en god behandling af tandlægen. Vil helt klart anbefale Katrine
Dygtig og ærlig
Dygtig og ærlig
Har haft Katrine som tandlæge i flere år. Anbefalet hende til mange. Alle med samme oplevelse. Utrolig dygtig og kompetent tandlæge. Alt bliver lavet ordentligt, du får en korrekt behandling.
Fantastisk oplevelse
Virkelig gode tandlæger. Kan klart anbefale denne tandklinik.
Fantastisk tandlæge besøg
Jeg har for nylig besøgt tandlægerne i Brønshøj, og jeg kan varmt anbefale dem! Fra det øjeblik, jeg trådte ind, blev jeg mødt af et venligt og professionelt personale, som gjorde mig tryg. Klinikken er moderne og velholdt, hvilket skaber en behagelig atmosfære.
Min tandlæge Katrine var yderst kompetent og tog sig tid til at forklare hver enkelt procedure, hvilket gjorde mig mere afslappet. Jeg fik udført en tandrensning og en kontrol, og jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem.
Alt i alt havde jeg en positiv oplevelse hos Tandlægerne i Brønshøj, og jeg vil bestemt komme tilbage til mine fremtidige tandlægebesøg. Hvis du leder efter en pålidelig tandklinik med et venligt personale, er dette stedet at gå!
Smertefri behandling og imponerende dygtig tandlæge
Kan klart anbefale Tandlægerne i Brønshøj.
(Frederikssundsvej 281)
5 stjerne til Katrine og teamet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvis man har tandlægeskræk så er Tandlægerne i Brønshøj stedet hvor der bliver taget godt hånden om dig. Priserne er rimelig og behandling er yderst professionel.
Smertefri behandling
Har altid haft en god oplevelse med tandlægerne. De er dygtige, forstående og giver sig tid til patienten. Vil varmt anbefale Tandlægen Katrine
Jeg fik en tandrensning af en sød læge
Jeg fik en tandrensning af en sød læge, men da jeg skulle betale, blev jeg og sekretariat afbrudt af en kvinde i casual outfit (jeg ved slet ikke, hvad hendes rolle er?), som spurgte mig med en meget sur attitude, hvordan det kunne være, at jeg ikke skulle have en undersøgelse. Jeg svarede hende ved at sige, at jeg ikke har lyst til at tale om det her, og at jeg allerede havde talt om det med lægen.( Jeg synes, det er meget uprofessionelt at diskutere sådan noget foran alle de andre, der var i venteværelset!) Hun svarede ved at sige, at de ikke kunne tilbyde mig tandrensning, og hun fortsatte med at skælde mig ud, som om jeg var et lille barn! Jeg sagde flere gange, at jeg nok skulle lade være med at komme, og at det, hun sagde, var modtaget, men hun fortsatte og fortsatte! Meget ubehageligt at blive skældt ud foran alle de andre patienter i venteværelset! Aldrig oplevet noget lignende! Her skal jeg aldrig igen!"
Katrine er enorm dygtig og kompetent
Jeg har Katrine som tandlæge, som er enormt dygtig og kompetent.
Min historik:
I 6 uger havde jeg i desperation rendt rundt til tandlæger, specialtandlæger, kæbekirurg på rigshospitalet, egen praktiserende læge, øre, næse hals læger og min egen tandlæge. Ingen kunne finde årsagen til min smerter i overkæben. Smerterne var så ekstreme, at jeg måtte fuldtids sygmelde mig.
Af min egen tandlæge blev jeg bildt ind, at det var muskelsmerter. Af en anden tandlæge fik jeg en rodbehandling på 8.000 kr. som viste sig ikke var årsagen til mine smerter.
Jeg blev af et familiemedlem anbefalet Katrine fra Tandlægerne i Brønshøj, som jeg tog til i håb om at få hjælp. Katrine var den ENESTE ud af jeg ved ikke hvor mange, som kunne udpege hvilken kindtand i overkæben smerten kom fra og hun havde ret!! Katrine skulle på sommerferie, så jeg tog til en privat kæbekirurg for at få tanden hivet ud og rådden og sort var roden, mens jeg havde kæmpe infektion i bihulen.
Jeg måtte efterfølgende indlægges i 3 uger på hospitalet fordi infektionen i bihulen fra tanden var blevet så slem, da det havde stået på ubehandlet i så lang tid, fordi ingen kunne finde årsagen.
Jeg tør ikke tænke på hvad der var sket, hvis ikke jeg var gået til Katrine. Jeg er hende for evig taknemlig.
Jeg har nu skiftet tandlæge og er Katrine er min tandlæge fremover.

Resposta da Tandlægerne i Brønshøj
Positive og serviceorienterede
Positive og serviceorienterede tandlæger, der altid forklarer meget tydeligt, hvad de gør.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.