A empresa respondeu
Mottok nettopp en forsendelse fra dette firmaet, da jeg vant en av deres auksjoner. Og i den forbindelse vil jeg bare dele mine erfaringer her. Før jeg skulle by fikk jeg informasjon og hjel... Ver mais
A empresa respondeu
“Feux de Route” by Caty Latham Won an auction three days ago in Denmark, today in Stockholm Sweden prior to lunch i got mess. from postnord that delivery been done. Opened front-door and an extreme... Ver mais
A empresa respondeu
Bruun Rasmussen har i 70 år været bindeleddet mellem unikke genstande og interesserede købere. Med branchens største erfaring og mest professionelle rådgivning, vurdering og beskrivelse auktioneres flere end 100.000 genstande hvert år inden for kategorierne kunst, design, antikviteter, smykker, armbåndsure og samlerobjekter.
Nørgaardsvej 3, 2800, Kongens Lyngby, Dinamarca
Respondeu a 90% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
deres vurdering er ikke god nok de undervurderer ser Diamant-smykker og andre eksperter har en helt anden pris Prisen er afhængig af hvem du snakker med det er ikke det kan gå for 7000 til 18.000 det er ikke godt nok det viser bare at de ikke ved hvad de laver eller hvad de har med at gøre så Diamant-smykker har selv prøvet Tre gange eksperter der sidder Jeg sidder med smykker er ikke god nok holde jer væk

Ja det kan ikke blive til mere end 1 stjerne
det de sender er bøjet og ikke pakket godt nok ned
de tager nok for fragten 96kr for 20 frimærker
har skrevet mail til dem ingen svar

Resposta da Bruun Rasmussen Kunstauktioner
jeg har købt lidt småting og div hos ovennævnte, og ja det var fine kvaliteter, og leveret helt OK af flerer omgange, og hvis at jeg mangler noget en anden gang, vil jeg vende tilbage. og dato er fra ca. 0 til 5 år. sådan ca.

Resposta da Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Jeg skulle sælge mit Rolex ur og valgte Bruun Rasmussen og deres online auktion til salget.
Jeg får uret vurderet og indvier i at de skal sælge det, men da uret bliver sat på deres salgs fremvisning er beskrivelsen ikke korrekt.
Jeg forsøger flere gange at kontakte Frederik Plum telefonisk og lægger også besked om, at han gerne må kontakte mig, men har aldrig hørt tilbage hvilket jeg vurderer har kostet mig penge ved endeligt hammerslag.
Jeg kan ikke anbefale Bruun Rasmussen og vil fremadrettet selv benytte andre til at sælge mine ting.

Resposta da Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Jeg købte Skønvirke lågkrukke af krystalglas, dekoreret i guld og emaljefarver med blomsterornamentik. Mrk. 13. Haida. Bøhmen. Ca. 1900. H. 29. hos Bruun Rasmussen på online auktionen i Aarhus den 23. februar, og den er slet ikke blevet leveret.
Nu er det den 15. marts. Auktionshuset har valgt PostNord som transportør, som desværre er kendt for dårlig service. PostNord er også kendt for at efterlade pakker foran døre uden kvittering, hvilket er helt uacceptabelt, når der er tale om værdifulde antikviteter.

Resposta da Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Før jeg skulle by fikk jeg informasjon og hjelp så å si med en gang. Underveis hadde jeg også noen spørsmål som ble besvart umiddelbart av serviceinnstilte medarbeidere. Fikk også mange lykkeønskninger underveis via mail.
Hadde også en telefonsamtale med dem. Og hun jeg snakket med var veldig sprudlende og hjelpsom.
Så kom varene i en stor eske, og alle gjenstandene var omsorgsfullt innpakket med masse bobleplast.
Dette var rett og slett en fornøyelse. Så tusen takk, og jeg kan anbefale disse fine menneskene på det varmeste!

Resposta da Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Bad om nogle online vurderinger, fik hurtigt professionelle og opmærksomme vurderinger.

Resposta da Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Jeg har haft en særdeles skuffende oplevelse som sælger hos Bruun Rasmussen Kunstauktioner, som jeg på ingen måde kan anbefale.
1. Langsommelig og uprofessionel håndtering
Jeg indleverede fire litografier, som udgjorde en samlet serie. En måned efter indlevering blev kun ét af de fire værker lagt op til online-auktion, mens de resterende tre først var planlagt til salg endnu en måned senere. Bruun Rasmussen erkendte selv, at dette ikke var tilfredsstillende. Resultatet blev, at hele serien måtte udskydes til januar.
Derudover blev litografierne fotograferet på forskellige tidspunkter, hvilket medførte et uensartet og uprofessionelt visuelt udtryk på online-auktionen. Bruun Rasmussen lovede at rette dette, men intet skete efterfølgende.
2. Fantasifulde vurderinger og mangelfuld information
Værkerne blev vurderet meget højt, men man “glemte” at oplyse om fortrydelsesretten – eller rettere manglen på samme. Som sælger hæfter man for hele Bruun Rasmussens forventede avance, hvis man fortryder. Havde jeg været bekendt med dette på forhånd, havde jeg aldrig indgået aftalen.
Jeg måtte selv uopfordret bede om en kvittering, hvor jeg først bagefter kunne læse disse yderst ugunstige vilkår på bagsiden.
3. Grådig gebyrstruktur
Efter hammerslagene – som lå væsentligt under Bruun Rasmussens egne vurderinger – opkrævede man ikke blot en betydelig salærprocent, men også et ekstra gebyr på 350 kr. per artikelnummer. Dette føles urimeligt og grænser til grådighed.
Konklusion
Jeg står tilbage med den grimmeste smag i munden og mange tusinde kroner fattigere, end hvis jeg selv havde stået for salget andetsteds. Oplevelsen har været gennemgående uprofessionel.
Jeg kan på ingen måde anbefale Bruun Rasmussen Kunstauktioner og agter aldrig at benytte dem igen.

Resposta da Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Som byder og køber har jeg kun haft gode oplevelser - også med kundeservice.

Resposta da Bruun Rasmussen Kunstauktioner
De svarer ALDRIG på online vurdering.
Hvornår har i de så kan man spørge sig selv om, men selvfølgelig fordi i er useriøse og ikke voksne nok til at drive forretning.

Resposta da Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Trist at man ikke svare på henvendelser via online auktion vurdering eller hvis man sender en venlig mail og spørger ind til det.
Ved ikke lige hvad der går galt eller bliver prioriteret.
Men ud fra det, så er det svært at skrive noget positivt eller give en anbefaling om at anvende firmaet.

Resposta da Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Den 08.09-25 kontaktede jeg den numismatiske afdeling hos jer pr. telefon. Man må ikke nævne nogle navne hos Trustpilot. Den pågældende medarbejder havde meget om ørene, men ville vende retur omkring den 01.10-25. Trods endnu et forsøg på kontakt med medarbejderen, vendte BR (Bonhams) aldrig retur. I dag skriver vi den 04.11-25.
Jeg er numismatisk ekspert, og jeg havde en del attraktivt og til dels også unikt materiale, I kunne have fået til salg. Jeg har ikke selv bil, så det skulle afhentes hos mig grundet vægten og omfanget af materialet. Inklusive kørsel kunne det hele have været klaret på 1 times tid, da jeg kender alt det materiale, I skulle have solgt på mine vegne, og jeg ved, at det økonomisk havde været rentabelt for jer. Flere af tingene er da også netop købt tidligere hos jer på offentlig auktion.
Af personlige grunde er det ikke længere noget materiale, I hos BR kan få ind til salg, det er simpelthen for sent nu.
Jeg kunne have skrevet meget mere, da jeg kender ret meget til BR & også Bonhams, jeres nuværende samt tidligere ansatte numismatiske medarbejdere, men jeg håber, I vil finde, at denne anmeldelse er på noget sagligt og helt konkret. Så er der ikke noget, der "svæver i vinden" eller er usagt.
- Som svar på jeres feedback. Jeg er selv mønt kyndig / ekspert, så at bruge jeres online service ville blot være spild af både min og jeres tid. Med al respekt for jeres personale så ved jeg lige så meget eller mere om særligt mønter som BR gør, og det gælder særligt om mit eget materiale. I mange tilfælde ville det være en god ide at følge dit/jeres råd herunder, men ikke i den her situation.

Resposta da Bruun Rasmussen Kunstauktioner
De kan stort set ikke vurdere noget som helst ..
im costumer from around 4 years and i want to thanks BR. no more comments 5 star

Ein geordnetes Auktionssystem mit klaren Abläufen

Resposta da Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Først blev min figur solgt til 1850 men den fortrød køber ,den kom på aktion igen blev solgt for 1350 kr. Hvor jeg får 750 kr da jeg skal betale 18 % i solarium 350 i gebyr .så den der fik mest ud af salget var brun Rasmussen .

Resposta da Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.