Bestellen was makkelijk te doen. Ook het samenstellen van de configuratie ging vlot. Zoek wel vooraf uit wat je eisen zijn, dan kies je makkelijker uit de aangeboden keuzes. Na het bestellen d... Ver mais
Ik heb al 17 jaar een stichting voor ernstig gehandicapte mensen, Ik gebruik al heel lang BTO laptops. Ik vind het bijzonder en fijn dat jullie product uit Nederland komt. Ik gebruik mijn laptop tijd... Ver mais
BTO is sinds 2000 de grootste leverancier van laptops en desktop op maat PC's. Je kunt dus zelf je eigen laptop en desktop samenstellen online. Je zit bij BTO niet vast aan een kleine harde schijf, te weinig geheugen of een langzame SSD. Je kiest gewoon wat jij belangrijk vindt. Wij zorgen ervoor dat ons aanbod bestaat uit de snelste en beste onderdelen voor onze computers. Hulp nodig bij samenstellen? Geen probleem. We kunnen je helpen via WhatsApp, online chat, mail en uiteraard ook telefonisch via 030-6880808. Vervolgens leveren we je eigen samengestelde laptop of desktop PC binnen enkele werkdagen bij jou af met een koerier. BTO levert aan gamers, studenten, thuisgebruikers maar ook zakelijke klanten en onderwijsinstellingen.

binnen enkele dagen je laptop of PC op maat gratis verzondeen

Zeemanlaan 9, 3401MV, IJsselstein, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

Resposta da BTO laptops en desktops
Na het bestellen de levering via het account proberen te volgen, maar dat werd niet altijd bijgewerkt. Ineens was ie toch klaar.
Ik heb de laptop opgehaald bij BTO, omdat dat beter uitkwam. Nu ik er inmiddels enkele maanden mee werk, valt de stevigheid op, volledig aluminium behuizing, heerlijk groot scherm 16:10 (ruim 15 inch).
Toetsenbord typt goed, voelbare aanslag.
Voldoende aansluitingen, voeding werkt via USB-C. Aansluitingen: 2 x USB-C (beide geschikt voor voeding in) volledig Thunderbolt. 2 x USB-A type 3, 1 x USB-A, headphone jack, SD-kaartlezer.
Al met al ruim voorzien van het nodige om jaren mee te kunnen.
Laptop: stil, fijn om mee te werken, niet zwaar.
M.a.w.: dik tevreden!

Resposta da BTO laptops en desktops
Laatst mijn laptop opnieuw koelpasta en liquit metal laten vervangen en nu koelt de laptop weer optimaal. Ik had nog gevraagt voor wat besturings updates waaronder de bios te doen en betwijfel of dat echt gedaan is. Verder staan ze prima te woord

Resposta da BTO laptops en desktops
Direct online hulp bij vragen en het evt. samenstellen van de pc/laptop en ik ben zeer tevreden over de hardware.

Resposta da BTO laptops en desktops
mijn laptop deed het niet, maar het werd snel opgepakt en ik kreeg een nieuwe zelfs betere opgestuurd.

Resposta da BTO laptops en desktops
Als vanouds koop ik al jaren BTO Laptops. Deze zijn van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Ook de service is excellent! Ga zo door!

Opstart ging zeer vlot.
Maar ja tis nog nieuw hé...
Tot nu toe super tevreden
Mvg johan

Resposta da BTO laptops en desktops
Bij de configuratie van mijn laatste aankoop ging er wat mis bij de configuratie van de bestelling. Dat werd uitermate snel en coulant oplost door BTO. Ook een vervangend toetsenbord voor een laptop die 4 jaar eerder was gekocht, werd kostenloos meegestuurd bij de aankoop.

Resposta da BTO laptops en desktops
Mijn werkgever werkt met BTO. De beveiligingseisen gingen niet samen met het type toestel. Het personeel is vriendelijk, maar ik vond het vervelend dat ik elke keer zelf moest vragen wat de status was en uiteindelijk heeft het 6 weken geduurd voordat ik te horen kreeg dat ik een ander type toestel moest uitzoeken. De elders aangeschafte accessoire voor het 1e toestel had ik inmiddels al zo lang in huis dat ik die niet meer terug kon sturen.
Denk niet dat dit bedrijf fijn is voor particulieren die denken iets van klantenservice te kunnen krijgen. Laatste laptop mankeerde al van alles vanaf dag een. Nooit goed opgelost. Uiteindelijk elders een nieuwe gekocht. Uit schaamte lijkt het bedrijf een andere naam genomen te hebben….

Resposta da BTO laptops en desktops
Al eerder privé gekocht bij BTO waardoor een bestelling voor onze camping geen moeilijke beslissing was. Ik wist dat ik goede service zou krijgen en de spullen snel en netjes aangeleverd worden tegen een mooie prijs (we blijven Nederlanders).

Resposta da BTO laptops en desktops
Een prima product (laptop) geleverd voor een aanvaardbare prijs.

Prima product geleverd.
Jammer dat er geen USB-C op zit.
De levertijd zou wat korter mogen.

Resposta da BTO laptops en desktops
Wij waren dealer(zijn ermee gestopt) Klant koopt een echt dure laptop en komt er een defect. Dubbele toetsen. Vervelend, maar normaal stuur je dat op voor de klant en 2 weken later is hij weer terug. Nu duurt het en duurt het. Men beloofd we houden u op de hoogte, maar het is helemaal stil aan de overkant. Hij is nu al bijna 3 maanden bij BTO en we weten nog niets. Dit was een laptop van een student. Fijne laptops maar als je er iets aanhebt ben je vogelvrij en kan je je studie niet afmaken of je moet een nieuwe kopen. Ik heb als leverancier de directeur aangeschreven en de mail wordt afgevangen door een medewerker , dat is toch opmerkelijk. Wij bestellen er helemaal niets meer, want after sale is belangrijker dan 4sale zeker voor een student. Vandaag bericht gehad dat hij gemaakt is na 3 maanden. Het toetsenbord is vervangen. Dit is een taakje van 1/2 uur . Ongelooflijk slecht. Wij hebben ons dealer schap opgezegd per vandaag.

Resposta da BTO laptops en desktops
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.