Buddha to Buddha Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

We hadden 2 permanente armbanden besteld. Wegens persoonlijke voorkeur, hebben we er 1 retour gestuurd en een andere maat besteld. Het retourneren ging super! We werden perfect op de hoogte geh... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had besteld maar soms in handen blijktvtvtoch niet te zijn wat je zocht. De service is geweldig. Snelle terugkoppeling en snelle retour verwerking. Daarna nieuwe bestelling met oorbellen gedaan. En... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De oorbellen zijn echt prachtig nog mooier als op de foto Is een kado voor een goede vriendin Echt blij mee Netjes verpakt zo als alle sieraden die ik bij jullie bestel en vlugge levering

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede informatie en prijs. Bezorgdienst DHL minder.. Was speciaal voor avondbezorging (5,99) gegaan, zodat ik zeker wist dat ik thuis was. Bel ging en ik drukte open, even later zag ik bezorger w... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria
  2. Designer de jóias
  3. Gravador de jóias
  4. Fabricante de joalharia
  5. Reparação de jóias

Sobre Buddha to Buddha

Designed in Amsterdam, handcrafted on Bali.

Where it all began...
Our story begins in 1997. In search of the deeper meaning in life, our founder Batul Loomans decided to take a meditation journey through Southeast Asia. There, he started sketching a bracelet. The links of the bracelet represented the connection between two beings and the bracelet had to be heavy, to keep him grounded in this life. Together with a local silversmith, he brought those sketches to life; Buddha to Buddha and our first bracelet were born.

Ever since, we create our 925-sterling silver and 14-carat gold masterpieces with the best craftsmen we can find. We pride ourselves that each piece of jewellery is made by hand. Therefore, every piece is unique, and each piece has a soul.

Craftmanship.
In life there are things so refined, you would hardly believe it’s made by mankind. Craftsmanship is at the core of our premium jewellery. It takes at least 72-man hours for our pieces are ready to be worn.

A chain forms the base for every design. The core is made of different sections forming a chain out of unconventional connections. While shaping the chain, the craftsman will use all their expertise to give the Buddha its shine. By attaching the chain to the lock, the Buddha is given its soul. Everything we design, everything we create and everything we do is one of a kind handmade for you.

We are the original chainmakers.
With all our doings, our jewellery and our brand we inspire you to create meaningful connections with the earth, people, and most importantly with yourself.

Get in touch with the inner you. Reach out. Forge strong and meaningful connections with others. Connect with the rest of the world. Give a f*ck. Care.

Our jewellery is not about labels, it’s about that special piece that expresses your unique style. Our jewellery is genderless, raceless and ageless. We just craft beautiful pieces, you make it a jewel.

Embrace yourself. Embrace the people you love. Embrace life.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1034 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Goed en netjes bezorgd 🥰

19 de junho de 2026

Beste Bernard,

Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij hopen je nog eens terug te zien op BuddhatoBuddha.com.

Classificada 3 em 5 estrelas

Op de foto leken de oorbellen veel…

Op de foto leken de oorbellen veel groter! Zijn eigenlijk volgens mij kinderoorbellen!

26 de junho de 2026

Beste Gonny,

We begrijpen jouw teleurstelling over de grootte van de oorbellen. We zullen onze productafbeeldingen zorgvuldig herzien om dit eventueel te verbeteren. Bedankt voor je feedback!

Vriendelijk aan de telefoon

Vriendelijk aan de telefoon. Zending goed verpakt en de volgende dag in huis

19 de junho de 2026

Beste Sylvia,

Bedankt voor je complimenten over onze klantenservice, de verpakking en snelheid van de bezorging. Veel plezier met jouw bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bezorging,verpakking en natuurlijk het…

Bezorging,verpakking en natuurlijk het sieraad zijn allemasl zeer goed.
Dankuwel

26 de junho de 2026

Beste Henriet,

Wat fijn om te horen dat de bezorging, verpakking en het sieraad naar wens waren. Wij waarderen jouw positieve feedback enorm!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering mooie producten,bij…

Snelle levering mooie producten,bij retournering geen probleem

25 de junho de 2026

Beste Dorien,

Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat de producten bevallen. We zijn blij dat het retourneren ook geen problemen opleverde.

Wij hopen je nog eens terug te zien bij BuddhatoBuddha.com.

Prima service

Makkelijk bestellen
Vlugge levering

18 de junho de 2026

Beste Margareth,

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We waarderen jouw positieve feedback!

Classificada 1 em 5 estrelas

Beste heer Kentie,

Wat jammer om te horen dat het product niet aan jouw verwachtingen voldeed en te groot was. Je mag de bestelling binnen 30 dagen retourneren. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze Customer Service via support@buddhatobuddha.com.

Super mooie armband

Super mooie armband. Erg blij mee.
alleen voor de prijs had er wel een zilver doekje mogen bij zitten

18 de junho de 2026

Beste Hellen,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de armband! We begrijpen jouw opmerking over het zilverdoekje en nemen dit zeker mee voor eventuele verbeteringsdoeleinden. Bedankt voor jouw waardevolle feedback!

Snel leveren

Snel leveren

Beste heer van Hirtum,

Fijn om te horen dat de bestelling snel geleverd is. Veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot ziens.

Beste Kine,

Wat fijn om te horen dat onze site duidelijk is en dat de levering snel heeft plaatsgevonden. Bedankt voor de positieve feedback, daar worden we blij van!

Classificada 5 em 5 estrelas

Online was alles makelijk de bestellen…

Online was alles makelijk de bestellen en de volgende dag al bezorg

Beste Barry,

Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met jouw bestelling!

mooi product.

Snelle levering en heel mooi product.

Beste Bert,

Wat fijn om te horen dat de levering snel was en je blij bent met het bestelde product. Veel plezier met jouw aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is precies zo als het er uit zag

Het is precies zo als het er uit zag. En keurig op tijd geleverd

23 de junho de 2026

Beste T. Leutscher,

Wat fijn om te horen dat het product precies aan de verwachtingen voldoet en dat de levering keurig op tijd was! Bedankt voor de mooie beoordeling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke communicatie en snelle nette…

Duidelijke communicatie en snelle nette levering

16 de junho de 2026

Beste Desire,

Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie en de snelle levering. We hopen je nog eens terug te zien.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wist niet dat je maar 1 oorbel…

Wist niet dat je maar 1 oorbel toegestuurd kreeg
Dus snel de 2e besteld, service is meer dan geweldig na 2 dagen had ik mijn oorbellen compleet
Dank je wel

23 de junho de 2026

Beste Bea,

Wat fijn om te horen dat de oorbellen nu compleet zijn en dat de snelle service gewaardeerd wordt. Bedankt voor de positieve feedback en veel draagplezier gewenst!

Goed geregeld

Goed geregeld

16 de junho de 2026

Beste WC Grefkens,

Bedankt voor je mooie beoordeling, dat wordt zeer gewaardeerd. Hopelijk tot ziens!

Team Buddha to Buddha

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.