We hadden 2 permanente armbanden besteld. Wegens persoonlijke voorkeur, hebben we er 1 retour gestuurd en een andere maat besteld. Het retourneren ging super! We werden perfect op de hoogte geh... Ver mais
Ik had besteld maar soms in handen blijktvtvtoch niet te zijn wat je zocht. De service is geweldig. Snelle terugkoppeling en snelle retour verwerking. Daarna nieuwe bestelling met oorbellen gedaan. En... Ver mais
De oorbellen zijn echt prachtig nog mooier als op de foto Is een kado voor een goede vriendin Echt blij mee Netjes verpakt zo als alle sieraden die ik bij jullie bestel en vlugge levering
Goede informatie en prijs. Bezorgdienst DHL minder.. Was speciaal voor avondbezorging (5,99) gegaan, zodat ik zeker wist dat ik thuis was. Bel ging en ik drukte open, even later zag ik bezorger w... Ver mais
Amsterdam, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Op de foto leken de oorbellen veel groter! Zijn eigenlijk volgens mij kinderoorbellen!

Resposta da Buddha to Buddha
Vriendelijk aan de telefoon. Zending goed verpakt en de volgende dag in huis

Resposta da Buddha to Buddha
Bezorging,verpakking en natuurlijk het sieraad zijn allemasl zeer goed.
Dankuwel

Resposta da Buddha to Buddha
Snelle levering mooie producten,bij retournering geen probleem

Resposta da Buddha to Buddha
Super mooie armband. Erg blij mee.
alleen voor de prijs had er wel een zilver doekje mogen bij zitten

Resposta da Buddha to Buddha
Online was alles makelijk de bestellen en de volgende dag al bezorg

Resposta da Buddha to Buddha
Het is precies zo als het er uit zag. En keurig op tijd geleverd

Resposta da Buddha to Buddha
Duidelijke communicatie en snelle nette levering

Wist niet dat je maar 1 oorbel toegestuurd kreeg
Dus snel de 2e besteld, service is meer dan geweldig na 2 dagen had ik mijn oorbellen compleet
Dank je wel