Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

2,3

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Solgte meg en (blå) bosch drill der…

Solgte meg en (blå) bosch drill der saktestarten ikke fungerer, og byggmakker kundeservice påstår at den er i orden. skuffa over både blåbosch og byggmakker, går til konkurrenten heretter.

13 de julho de 2026

Fantastisk betjening

Hadde med meg kone og barn for å kjøpe inn til oppussing. Datter slo seg vrang. Hun fikk en is av betjeningen og de kunne hjelpe meg med alt jeg lurte på. Fantastisk kundeservice på Byggmakker Leangen

15 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dette tror jeg er noe av det dårligste…

Dette tror jeg er noe av det dårligste kunde opplevelse jeg noen gang har hatt. Var innom butikken og en veldig hyggelig mann som ikke kunne hjelpe oss der da han hadde veldig mye papirarbeid, men om vi sendte en epost ville han hjelpe oss raskt. Vi hørte ingenting etter vi sendte epost. Purret denne , heller ingen svar. Ringte så opp til butikken også her en veldig hyggelig person som skulle sjekke opp og ringe tilbake. Vi venter ennå... 😂🤣. Kjøpte varen annet sted! Om dere vil ha kunder må dere svare opp. Latterlig!

16 de novembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Umulig retur på feilbestilling av forhandler

Bestilte varer på mål via Byggmakker Bergen Byggvareforhandler på mail. Når jeg fikk varene så jeg at kundebehandler hadde bestilt på feil mål. Da ønsket jeg å få benytte angreretten på varene. Varene var uåpnet og i eksemplarisk stand.
Kundeforhandler sier at produsenten ikke har retur av varer og mener at
"Vi forholder oss til forbrukerloven når det kommer til angrerett på for bestilte varer. Det vil si at vi ikke har retur på disse varene, da dette ikke er lagerført i varehus."
Dette ble ikke opplyst ved salg over mail at angreretten skulle bortfalle.

"Da vi ikke har noe fysisk lager i butikk, samt at varene er bestilt etter ordre fra kunde – kan dessverre varene ikke taes i retur."
Kundeforhandler bestilte på feil mål fra hva jeg skrev i både mail og målsatt på bilder av kjøkkenet.

Kundeforhandler har nå helt sluttet å svare og mener jeg burde selge varene på finn selv.
Jeg ville vært veldig forsiktig ved bruk av Byggmakker Bergen.

2 de setembro de 2024

Positiv Kundopplevelse - Byggmakker Leangen

Jeg opplevde å møte en svært positiv medarbeider på Trelast-avdelingen i kveld ved uthenting av bestilte terrasse-bord. Vedkommende veiledet meg først for parkering, lastet så på min henger og sjekket til slutt om min sikring av lasten var god nok! Blid, imøtekommende og han ytet meget god service ovenfor meg som kunde 😊Mvh Stikkan

13 de maio de 2024

Ved-svindel

Blir bare 1 stjerne i dag etter en handletur i Fredrikstad.
Handlet vedsekker siden dem har satt ned prisen til 89kr pr 40 liter sekk, som dem reklamerer med inneholder 15 kg bjørkved, alle sekkene ble veid og ligger mellom 10-11 kg, dette er et avvik på 30%, så kiloprisen er ikke 6 kr, men 8 kr ! Mao er prisen på en sekk 120kr og ikke 89kr, svindel ? Ja jeg vil påstå det.
Kontaktet butikken for å få svar på dette, dem hadde dårlig tid og skulle kontakte meg, noe dem ikke har gjort, har hatt et godt intrykk tidligere, og handlet der, men blir ikke flere besøk desverre!

12 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Kjøpte kjøkken for noen år siden

Kjøpte kjøkken for noen år siden.
Det finnes ikke en artikkel på kjøkken som ikke ble feil. Klaget, men fikk klar beskjed at kontakt med produsentene er vår problem. Byggmakker velger dårligste varer og har ingen ansvar for det.

1 de janeiro de 2024

Knall service hos Byggmakker Kragerø

Fantastisk god kundeservice både i butikken og ute på trelast lageret og av proffene, bestillinger som blir ringt inn eller har vært innom å spurt om de kan bli pakket klart for henting/utkjøring blir gjort veldig kjapt uansett hvor travelt de har det, varer som ble bestilt til utkjøring ble levert til avtalt tid, Byggmakker Kragerø er unike i sitt felt.

11 de junho de 2022

Dusjkabinett rett fra helvete

Dusjkabinett rett fra helvete, kjøpte på kampanje og målte opp at det skulle passe til badet mitt.
Etter en hel dag med skruing og banning fant vi ut at det ikke passet.. de hadde ikke opplyst på esken at det var berenget for store bad og ikke små som vi har!!

31 de março de 2022

styr unna

styr unna, her er det bare lureri og svindling.
ringte byggmakker Kristiansand i Sørlandsparken og hørte om de kunne lage plate til skreddersydd mål, det kunne de, men det tok ikke lang tid etter at de ombestemte seg og sa at de ike kunne.
Spurte hvor mye det skulle bli for frakt for ei større plate, prisen fikk jeg men her så skulle de ha 1000 kroner bare for å frakt, med avstand mindre en 8 kilometer, tidligere i uka var det 850 kroner.
Jeg spurte om de kunne hjelpe å bære så tungt produkt vist jeg bestilte den større plata, og det kunne de ikke.
Ufin kundeservice, Jeg klarte ikke å få sakt/forklare noe, her var det den ansatte personen som skulle snakke og ikke kunden.

2 de outubro de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Har vert lojal kunde i lang tid i avd…

Har vert lojal kunde i lang tid i avd Bjugn, og det spørres om konto ved kjøp ,og lite og eller ingen info omkring dette , bare Rabatter ved kjøp i butikken men ikke blitt tilbudt noe konto til dags dato.

virker som at de som ikke har eller får , skal refundere de kjøp til de som har og får

16 de novembro de 2020

17 måneder på en enkel reklamasjon

På nybygg i Oslo var Norema Skårer kjøkkenleverandør. Mellom bestilling og levering har Byggmakker Brobekk overtatt Norema Skårer og deres ansatte.
Om ikke dyrt kjøkken til dårlig kvalitet var ille nok brukte de 17 måneder på en enkel reklamasjon. I samme tidsrom sender de 5 inkassovarsler da de krevde full betaling for en ufullstendig leveranse, men viser ingen vilje til å utbedre reklamasjonen. Hold dere langt unna!

16 de novembro de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais