Super bedrijf. Na een bestelling geplaatst te hebben trok ik na 1,5 week aan de bel op een zondagavond en prompt half uur later al antwoord. Vandaag telefonisch contact gehad met een super lieve mevro... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Onlangs heb ik 2 items besteld waarvan één geretourneerd (waarvoor ik overigens zelf een behoorlijk bedrag aan verzendkosten moest betalen). Echter wordt de betaling maar niet bijgewerkt in Klarna. Ik... Ver mais
Bestelling 13 of 14 maart geplaatst. Eind maart een mail gestuurd wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Geen reactie. 2-4 gebeld, excuses werden aangeboden, zelfde dag zou de bestelling opges... Ver mais
Leuke, betaalbare kleding. Voor mijn smalle lange dochter zijn de flared broeken altijd goed passend! Ze hebben leuke combinaties qua setjes, en voor een leuke prijs. Word altijd netjes binnen een a... Ver mais
Respondeu a 45% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Wat een top T-shirts en een top service!
Wat een top T-shirts en een top service!
Fantastische shirts
Fantastische shirts! Strak, mooie opdruk en goede kwaliteit!
Wintersport Shirt - top!!
Shirtjes voor de wintersport besteld met logo voorzijde en achterzijde! Super mooie kwaliteit, snelle levering en flexibel.
Volgend jaar weer!
Leuke kleding
Mijn dochter is altijd heel blij met alle kleding die ik daar bestel. Verzenden snel. Is heus wel eens iets fout gegaan tijdens een bestelling, maar altijd goed opgelost telefonisch of via messenger/app. Gewoon bestellen en je meisjes zullen er heel blij mee zijn.
Vandaag op afspraak geshopt
Vandaag op afspraak geshopt, kom er al jaren! Zulke leuke en goede kleding voor een betaalbare prijs! Heel fijn geholpen en mee denkend. Echt een aanrader.
Fijne webshop met leuke en betaalbare…
Fijne webshop met leuke en betaalbare kleding. De bestellingen zijn altijd netjes op tijd en ook telefonisch goed bereikbaar.
Telefonisch altijd goed bereikbaar erg…
Telefonisch altijd goed bereikbaar erg leuke setjes gescoord top!
Prima bedrijf
Prima bedrijf snelle levering en lage prijzen. Aan de telefoon ook geweldig geholpen
Fantastische kleding!
Echt top kleding, hele goeie kwaliteit en super mooi! Ik raad je het zeker aan! Super snel geleverd en zit perfect! Ik ga zeker verder shoppen!
Een leuke webshop altijd leuke outfits…
Een leuke webshop altijd leuke outfits met betaalbare prijzen,regelmatig bestel ik daar wat voor me kleinkinderen en is altijd goed en nee ik ben geen medewerker maar gewoon een vaste klant die altijd al jaren tevreden is.
Goed bezig jullie 👍
Altijd een super fijne ervaring met dit…
Altijd een super fijne ervaring met dit bedrijf, mijn dochter is dol op de kleding en schoenen en draagt ze maar al te graag, zelfs nu ik zwanger ben, ben ik blij dat ik daar terrecht kan voor jurkjes die gewoon fantastisch zitten om mijn lichaam. Ben enorm tevreden over dit bedrijf en de klantenservice
Mooie kleding
Mooie kleding. Goede kwaliteit. Meestal wel op tijd. Zo niet als je belt wordt het geregeld.
Ook dit seizoen weer voor mijn dochters…
Ook dit seizoen weer voor mijn dochters lente kleding geshopt en wat is het weer leuk. Vaja belde zelfs over een setje die niet helemaal combineert en bood een alternatief aan. Super fijn.
Begin december een bestelling…
Begin december een bestelling geplaatst. In januari bestelling nog niet ontvangen. Na meerdere keren gebeld te hebben eindelijk iemand aan de telefoon met de mededeling dat het pak niet leverbaar was. Ze had wel andere kleuren. Dit moest ik eerst met mijn dochter overleggen. Dus ik zou de andere dag terug bellen. Geen gehoor ben niet terug gebeld. Toen heb ik een mail gestuurd dat ik geen pak meer wilde
Ontvangen. Was er klaar mee. Kreeg ik gewoon een licht rosé pak opgestuurd zonder toestemming. Deze terug gestuurd het heeft met uiteindelijk 13,25 gekost terwijl ik nergens akkoord op had gegeven. Ik zou hier nooit meer iets bestellen. En mevrouw gaf ook nog aan dat ze altijd terugbelt nou niet dus.
Ik snap niet dat bepaalde mensen 5…
Ik snap niet dat bepaalde mensen 5 sterren geven, dat kan haast niet waar zijn, dat zijn vast bekenden.
Je krijgt je bestelling niet of deels.
Je moet enorm lang wachten, ze is niet tot slecht te bereiken, als je contact hebt beloofd ze vanalles. Reageert nergens op, niet op facebook niet op instagram. Ik zou hier echt niets bestellen!!!!!

Nooit bestellen
Nooit bestellen! Bestelling wordt afgedaan als afgehandeld maar nooit een track en tracé gekregen. 15 februari besteld, nog steeds niet ontvangen. Bellen, sms'en, mail...niks wordt beantwoord. Wat triest om zo je geld te verdienen!
Na een maand (en na schrijven van deze review) ineens een verzendbevestiging en eindelijk de bestelling ontvangen. Nog steeds geen contact gehad. Laatste x dat ik hier besteld heb

Opgelost: Na bestelling en betaling volgt er NIETS
Update 25 mrt:
Ja heel fijn dat dit uiteindelijk is opgepakt en ook heel persoonlijk is opgelost!
9 mrt:
Producten besteld, na bevestigingsmailtje en betaling volgt er NIETS. Krijg de klantenservice niet te pakken. Ze vragen je dan om te sms'en, drie smsjes later: geen reactie. NIETS.
Is mijn kleding onderweg? Geen idee? Ik heb werkelijk geen benul van de status, maar kan daar dus ook niet achterkomen, want er is géén communicatie mogelijk.
Bestelt op 4 februari 2026, 5 weken later en helemaal NIETS. Ik ben bezorgd of dit goed komt.

Resposta da Byvaja
3 weken zitten wachten op mijn…
3 weken zitten wachten op mijn bestelling die volgens de site binnen een week bezorgd zou zijn. Komt de bestelling binnen mis ik nog een broek. Netjes berichtje gestuurd maar wordt niet op gereageerd. De rest retour gestuurd was helaas te groot.
Nu krijg ik dus een mail dat ik 2 dingen retour heb gestuurd en 3 dingen heb ontvangen volgens hun. Maar dat is dus niet zo! Gelukkig met klarna betaald maar ik wordt hier niet vrolijk van. Op je appjes reageert ze ook niet echt professioneel. App contact gehad over waar mijn bestelling bleef en daar krijg je alleen kort antwoord op. GA KIJKEN. mee niet. Hopelijk wordt het bedrag bij klarna nog aangepast. Maar 1 ding weet ik zeker jk bestel daar niet meer. Wat een gezeik zeg!
Op 7 februari is mijn retour bij jullie…
Op 7 februari is mijn retour bij jullie aangekomen en tot op heden nog steeds niet bij Klarna verwerkt. Nadat ik eindelijk een reactie had ontvangen zou mijn retour afgelopen vrijdag verwerkt zijn en na 24 uur zou ik een bevestiging krijgen. De betaling is inmiddels ook al verlopen en ik heb nog steeds geen bevestiging. Dit weerhoudt mij er wel van om weer te bestellen.

Resposta da Byvaja
Bestelling wel betaald, nooit ontvangen, geen contact mogelijk
Op 30 december iets besteld en betaald. Inmiddels het pakket nog niet ontvangen. Al op diverse manieren contact gezocht met de klantenservice, maar krijg op geen enkele manier contact. Het lukt niet via de E-mail, telefoon en via de sms zouden ze terugbellen, maar dat gebeurd ook niet. Het was een aardig grote bestelling en ben nu dus gewoon mijn geld kwijt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.