Leia as opiniões dos outros
Jeg vil gerne dele min oplevelse, som desværre ikke har været særlig god. Jeg har haft flere henvendelser i receptionen, hvor jeg har været i kontakt med en receptionist. Hver gang har kommun... Ver mais
Cabinn Arni magnussons gade kbh. Micro værelser uden nogen form for udluftning, bruse gardinet var klods op af toilettet. Morgen buffet er så lavt niveau som tænkelig, utrolig dårlig opstillet s... Ver mais
Cabinn Copenhagen hotel: Værelset var beskidt: Gulvet var urent ikke støvsuget, pletter og løbende væsker ned af hoveddør, karme bord og toiletdør☹️👎 Madrassen/sengen var meget beskidt, fnusset me... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Kannikegade 14, 8000, Århus C
- www.cabinn.com
Stay away – they just want more money!
Booked two nights separately and asked to keep the same room. Reception didn’t care and sent me to booking.com. The manager only tried to charge me more, even though the rooms cost the same. Never staying here again.
Klage over service og kommunikation
Jeg vil gerne dele min oplevelse, som desværre ikke har været særlig god.
Jeg har haft flere henvendelser i receptionen, hvor jeg har været i kontakt med en receptionist. Hver gang har kommunikationen været præget af en meget kontant tone, hvor ord som “SKAL” er blevet brugt gentagne gange. Det giver en følelse af en unødvendig hård og autoritær tilgang, som ikke hører hjemme i god kundeservice.
Min oplevelse er, at hun fremstår mere som en myndighed end som en servicemedarbejder, hvilket gør dialogen ubehagelig og mindre imødekommende.
Det er især ærgerligt, fordi mine oplevelser med de øvrige medarbejdere har været helt modsatte. De er serviceorienterede, venlige, lyttende og rigtig gode til at håndtere situationer med forståelse og et smil.
Jeg håber, virksomheden vil tage dette til sig og arbejde på at sikre en mere respektfuld og imødekommende kommunikation fremadrettet.
CABINN Copenhagen
CABINN Copenhagen.
Værelse Captain stort værelse med fritstående senge
Værelset var så ramponeret og badeværelset under alt kritik.
Kommer aldrig igen
Cabinn i København ved Fisketorvet
Cabinn i København ved Fisketorvet. Perfekt betjening. Man er jo efterhånden vant til at man skal snakke engelsk i hovedstaden. Værelset var rent og oplevelsen overgår prisen. Man fik mere end man betalte for, og personalet var generelt søde og imødekommende.
CABINN –POLITIANMELDT!!
CABINN –POLITIANMELDT!!
Jeg har haft en yderst ubehagelig oplevelse med CABINN. Hotellet påstår, at jeg har opholdt mig på hotellet en række bestemte datoer, hvilket er faktuelt forkert.
På trods af at jeg har gjort dem opmærksom på fejlen, har de nægtet at undersøge sagen nærmere. I stedet fastholder de deres påstand og antyder dermed at jeg har været gæst, hvilket ikke er korrekt.
Dette rejser alvorlige bekymringer om håndteringen af gæsteoplysninger, og der kan kun være tale om misbrug af ID eller persondata fra deres side. Endnu mere bekymrende er det, at hotellet ikke viser nogen vilje eller interesse for at hjælpe med at opklare sagen.
Sagen er nu blevet politianmeldt.
Anmeldelse af Hotel Cabinn City København
Anmeldelse af Hotel Cabinn City København
Hvis man vil opleve at leve som Flintstones, er dette det rette hotel – det føles som at sove på en sten med et lagen. Komforten er minimal, og sengene er langt fra behagelige.
Personalet efterlader desværre heller ikke et godt indtryk. De fremstår ubehøvlede, og det virker uprofessionelt, når de står og bagtaler både gæster og hinanden foran andre. Samtidig kommer der den ene undskyldning efter den anden, ofte med meget overdrevne forklaringer, hvilket ikke skaber tillid eller en god oplevelse.
Alt i alt en skuffende oplevelse, hvor både komfort og service trækker kraftigt ned.
God service i forbindelse med annullering af værelse
God service i forbindelse med annullering af værelse pga. sygdom, selvom bookingen var foretaget gennem booking.com
Venlig og imødekommende receptionschef i Aarhus.
Hjernedødt
Jeg kan ikke nå min reservation i cabinn metro på grund af den konflikt/ krig der er i Mellemøsten. Jeg ringer til cabinn som siger jeg skal ringe til booking.com.
Jeg ringer til booking.com som yder god bistand og sender en forespørgsel til cabinn om gratis afbestilling på grund af de yderst uheldige omstændigheder. Jeg ringer så til cabinn metro og får en irritabel receptionist i røret som ingen interesse har i at hjælpe og er totalt ligeglade med situationen og beskeden fra booking.com. forespørgslen bliver afvist næsten med det samme og da jeg spørger om de virkelig kan mene det her refererer de til deres reglement (seriøst?!?) Det her er ikke en situation som jeg selv er herre over eller som kan være rimelig at agere på som de gør. Jeg er sikker på at hvis det havde været en af dem som sidder og afviser de her sager der havde været uden for noget lignende ville de føle sig godt og grundigt pisset op af ryggen ligesom jeg gør. De afviser blankt og yder ingen service. At man kan drive en virksomhed hvor kernen er service på denne måde er uhyggeligt hvis jeg kunne give 0 stjerner havde de fået 10 og receptionisten havde fået 20
elendig service hvor er de voksne?
Vi havde en super dårlig oplevelse…
Vi havde en super dårlig oplevelse lørdag d. 14. Febuar
Vi går ind i receptionen og beder om morgenmad for to, hvorefter vi bliver henvist til fjerde sal, hvor vi får at vide, at vi skal ned og betale i receptionen – på trods af at vi lige var kommet derfra. Vi går ned og køber morgenmad x2, hvorefter vi går op og spiser, og alt går, som det skal. Dog tog det en hel del tid med alt det bøvl, så vi havde ikke særlig lang tid til at spise inden lukketid.
Vi sætter os ud på terrassen med glasvæg ind til restauranten og spiser, og da klokken bliver to minutter i lukketid, går en pige ud og låser os inde på terrassen, selvom vi sidder fem meter fra døren og umuligt kan være overset derfra. Jeg går op og tager i døren og konstaterer, at den er låst. Derfor banker jeg på ruden. Pigen vender ryggen til og går, men heldigvis kommer hendes kollega og låser os ud.
Vi fortæller, at vi lige bruger tre minutter på at spise færdig, så vi sætter os og spiser. Mens vi spiser, vender den samme pige tilbage med praktisk information, som hun leverer i en flabet tone. Vi bliver færdige på tre minutter og rejser os for at gå, hvorefter vi opdager, at de har låst døren, så vi ikke kan komme ud.
Vi kommer endelig ud og går derfra meget rystede over, at man kan have en ansat med så dårlig og flabet en tilgang til sit arbejde. Det her er den første klage, jeg nogensinde har lavet, men jeg følte, at det var på sin plads, så andre forhåbenligt ikke får samme oplevelse.
Bestyreren er en kvinde der destruerer…
Bestyreren er en kvinde der destruerer folk der lejer sig ind som følge af et job/entreprise for en række håndværkere. Der er blevet en hetz direkte på arbejdende hotelgæster - dette understreges ved at vi var et hold der skulle indlejes i 13 uger. Og det blev en rigid regel som var komplet mod gæsternes ønske at vi blev vækket hver 3. Dag om NATTEN for tvungen rengøring. Vi er fortsat dybt forargede over bestyrererens absurde opførsel.
Har for 4 gang overnattet i Odense
Har for 4 gang overnattet i Odense, hver gang en fornøjelse. Meget venligt og imødekommende personale
Dog er badeværelse / wc meget sparsomt. Husker man ikke at dreje bruser tilbage til håndvask .. så fpr man meget våd ryg, skulle jeg hilse og sige 😂
Og fordi håndvasken har den runde form og jeg også er lidt rundt, så er det lidt besværligt at tørre sig 🙈
Venlig personale
Venlig personale
Manglende lys på værelset
Is kold gulv og ingen funktionel stikkontakt på badeværelset
I got pinkeye
I got pinkeye. They do not clean proper. And they do not care. F this "hotel"
Dokumenteret sikkerhedshændelse ignoreret af ledelsen
Jeg har samlet set boet på Cabinn Copenhagen i over 1,5 år fordelt over flere ophold. Netop derfor vejer denne oplevelse ekstra tungt. Som tilbagevendende gæst forventer man, at grundlæggende sikkerhed og ansvar håndteres professionelt.
Det skete ikke her.
Min oplevelse viser alvorlige mangler i sikkerhed, ansvarstagen og ledelsesmæssig dømmekraft.
Flere gæster, herunder mig selv, blev gentagne gange ramt direkte i ansigtet af en kraftig grøn laser på hotellets område udenfor bygningen. Laseren kom fra et værelse på 6. sal, hvor personer bevidst sigtede mod gæster, forbipasserende og bilister.
Dette udgør en potentiel sundheds og trafiksikkerhedsrisiko og er ikke en bagatel.
Hændelsen er dokumenteret på både video og billeder, som straks blev forevist hotellets personale. Sagen blev eskaleret til hotellets manager. Den efterfølgende håndtering var dybt bekymrende.
I den forbindelse blev det oplyst, at værelset angiveligt var beboet af håndværkere, som ifølge ledelsen opholder sig der fast hver måned, og at det derfor ikke kunne være dem. Denne antagelse blev fremsat på trods af, at vi fremviste konkret video og billeddokumentation, som viste laserlys rettet mod personer fra netop dette område.
I stedet for at iværksætte øjeblikkelige sikkerhedstiltag fik vi desuden at vide, at vi ikke skulle tage fat i nogen, hvis vi oplevede noget. En uacceptabel udmelding, når der foreligger dokumenteret, farlig adfærd fra hotellets egne værelser.
Manageren oplyste, at han ville “undersøge sagen”, men der blev ikke taget nogen reelle skridt. Ingen effektiv handling, ingen tydelig opfølgning og ingen synlig prioritering af gæsternes sikkerhed. At han efterfølgende gik ud for at “kigge”, på trods af allerede fremlagt dokumentation, fremstod som symbolsk og uden substans.
På grund af situationens alvor kontaktede jeg politiet, som noterede hændelsen. På nuværende tidspunkt er der dog ikke sket yderligere. Det ændrer ikke på, at hotellets ledelse havde og har et klart ansvar for at reagere korrekt og forebyggende.
Når et hotel ignorerer dokumenteret farlig adfærd, reagerer passivt på en sikkerhedshændelse og ikke tager ansvar på ledelsesniveau, så er det ikke et sted, man kan føle sig tryg.
Denne oplevelse efterlader indtryk af en organisation, hvor brand og drift vægtes højere end gæsters sikkerhed. Det er uacceptabelt for et hotel, der markedsfører sig professionelt.
Jeg fraråder på det kraftigste at overnatte her.
⭐️⭐️☆☆☆
Hotellet ligger centralt i Odense, hvilket er et plus.
Desværre opvejer det ikke oplevelsen samlet set.
Værelserne er meget små, og sengen var dårlig at sove i. Badeværelset er ekstremt småt og upraktisk.
Morgenmaden havde et meget begrænset udvalg, og der blev ikke fyldt ordentligt op, hvilket var skuffende.
Cabinn Scandinavian
Cabinn Scandinavia, væreste hotel jeg har været på!
Folk slæber varmeblæsere på på værelserne fordi de ikke “kan” skrue op for varmen - deres tilbud er et andet værelse, hvilket ikke hjælper?
Bruseren har intet tryk på, der er som og stå under en utæt tagrende, derudover kan bruseren ikke holde sig oppe på “stativ” og vil hele tiden “falde ned” og sprøjte ind mod væggen
Deres dankort maskine virker aldrig, så sider man en sen aften og vil have noget og drikke, skal man ud og gå for og hæve - man bliver ikke tilbudt og kunne betale dagen efter, eller noget som helst - de står endda og venter med og åbne en sodavand, sikkert fordi de udmærket er klar over deres dankort maskine aldrig virker
Derudover er værelset er ikke rent, der er fedtede fingrer mærker og bare generelt ulækkert, i vindues karm, bord og badeværelse, som om der bare lige er støvsuget vasket gulv og skiftet sengetøj
Vi var skuffede
Vi var skuffede, der var tyggegummi fastgjort til væggene, og madrasserne var ubehagelige.
Meget dårlig oplevelse
Meget dårlig oplevelse – uhygiejniske værelser
Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse med Cabinn Hotel. Servicen var ringe, og personalet virkede ikke særligt imødekommende eller løsningsorienterede.
Værelset var ulækkert og beskidt ved ankomst, og der var tydelige tegn på skimmelsvamp, hvilket er helt uacceptabelt og meget uhygiejnisk. Efter at have klaget fik vi tilbudt et nyt værelse, men desværre var dette værelse næsten lige så ringe og heller ikke ordentligt rengjort.
Samlet set lever Cabinn Hotel slet ikke op til basale standarder for hygiejne og kvalitet. Jeg kan på ingen måde anbefale hotellet og kommer ikke tilbage.
My god
Ingenting!!!!!
Other than the Night Shift Max and Bob are great and super 5 stars for them always helping and a big smile in there face👍🏻love them 🩷
Wonderful polite conversation and the best part of my stay💕
Day shifts was Olena and Zara very nice.
Everything else sucks bad cleaning , bad personale and bad attitude, can’t recommend it.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.