Mijn bestelling van 27-06-2025 een gel blaster gun, is nooit binnengekomen. Wel keurig een bevestiging, maar vervolgens hoor je niets meer. De mails die ik gestuurd heb worden niet beantwoord of zijn... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Had eerst mijn twijfels na de vele negatieve ervaringen maar ik ben zeer tevreden over mijn ontvangen product.Ziet er uit zoals de omschrijving en track and trace werkte perfect.Dankjewel!
1 ster is nog teveel voor deze webshop. Gepersonaliseerde lamp besteld in februari 2025 , direct betaald , bevestigingsmail gekregen en daana , niks meer , na klagen via mail ( dit is de enige manier... Ver mais
Ik bestelde op 20 maart 2025 een pakje bij cadeautjes deluxe. Tot op heden heb ik dit niet ontvangen. Ik stuurde drie keer een mail hierover. Geen enkele reactie. Ik vroeg mijn geld (39,95 euro) ook... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!
64,95 maanlamp gekocht en niets ontvangen. Verder overal onbereikbaar, niet te mailen of telefonisch te bereiken.
LOSERS
Bestelling NIET ontvangen!
Op 5 november een bestelling geplaatst, een bevestiging gekregen maar tot op vandaag nog NIKS ontvangen!!!
Al een mail verstuurd doch geen enkele respons.
WAAR BLIJFT MIJN BESTELLING ???
Zeer tevreden
Eigenlijk geen 1 ster waard.
Eigenlijk geen 1 ster waard.
Wil een bestelling retourneren maar krijg geen antwoord op mijn mails.
Al die producten komen uit China, je kunt beter bij Temu of alieexpress bestellen, veel goedkoper en geen gezeik.
Betrouwbaar ..... ik denk van niet.
Ik weet het niet maar begin nu toch de slechte reviews te geloven.
Donderdag zou de bestelde kerstverlichting bezorgd worden met Post.NL met tijdslot.
Voor dat het bezorgd zou worden verdween de bezorgstatus in onbekend..... tot op heden is er bij Post.NL niets meer bekend op track en trace ook niet ..... vreemd maar mijn twijfels beginnen nu toch wel om te slaan in onbetrouwbare site.
Dus zou er niets meer bestellen.
Mooie maanlamp maar kabel is kapot
Mooie maanlamp maar kabel is kapot. Al 3 x emails gestuurd en geen enkele reactie!
Algeheel stilzwijgen als je een probleem hebt na je aankoop! Tip: bestel hier geen maanlamp of een ander product, oplichters!
Geen nette afhandeling na een klacht dus zijn het oplichters!!! Enige wat ik vraag is een nieuwe kabel maar zelfs dat is teveel. En dit na een aandenken aan mijn man die is overleden...SCHANDALIG!!!!!
zeer slechte aftersales / oplichting?
zeer slechte aftersales! reageren niet op emails wanneer er een defect product is geleverd!! na 3x mailen nog steeds geen reactie dus wees gewaarschuwd!!
De maanlamp van 20 cm valt tegen
Ik vind de maanlamp van 20 cm erg tegenvallen. Op de foto is nauwelijks herkenning. Als deze kwalitatief niet voldeed snap ik niet dat er geen andere is gevraagd. Ik ben teleurgesteld omdat ik het als cadeau weg wilde geven.
Dit bedrijf wil graag wat verkopen
Dit bedrijf wil graag wat verkopen , maar als de klant niet tevreden is dan zijn ze er niet. Ik hadxem maanlamp 18 cm besteld met 2 foto.s . Krijg ik het binnen maanlamp 15 cm en de 2 foto.s op de voorkant en ik had besteld 1 foto op de voorkant 1 foto op de achterkant Toen heel vaak een email gestuurd en nooit geen antwoord krijgen. Ze doen net of de maanlamp 4 a 5 uur moet drogen. Maar post.nl geeft aan er komt een pakje van aliexpress en dan zie je het pakje en dan zit er een grote sticker overheen geplakt van postbus uit Schiedam En bij Ali is de maanlamp veel goedkoper.
AJ
Amazing product
We really love the moon lamp it is so beautiful and amazing to see my grand dad everyday!😊
Slecjte service rn slecht produkt!
Ik heb op 6 juni 2023 een gepersonaliseerde maanlamp besteld. Deze leek niet op een maan, maar op een groot ei. Bij eerste e-mail ontvkng ik een sntwoord vsn hen, waarin vermeld stond, da tik een nieuwe masnlamp opgestuurd zou krijgen. Daarna heb ik niets meer gehoord en op mijn latere mailtjes wordt niet meer geantwoord.
Melding gemaakt bij de consumenten…
Melding gemaakt bij de consumenten wijzer over dit malle vide bedrijf.
Zeer slechte service. Ik heb nu een nieuwe hobby erbij gekregen door dit bedrijf. Overal en waar het maar kan ga ik dit bedrijf iedereen afraden.
Lamp word geleverd met fout in de tekst, maar mijn mailtjes worden genegeerd over een oplossing.
Goed bezig cadeautjeDeluxe.
Onbetrouwbaar
Zouden gepersonaliseerde tekst op de bestelling zetten. Dit is niet gedaan. Reageren niet op mail, kunt ze niet bellen, op Facebook Reageren ze ook niet. Je zit dus met iets voor 65 euro waar je niks mee kan.
Contactgegevens?
Ik heb op 5 mei een bestelling geplaatst. Geld is onmiddellijk van m'n rekening gegaan. Maar tot nu, 8 mei 's avonds, heb ik nog niks van bevestiging ontvangen.
Heb een mailadres gevonden, maar dat blijkt niet te werken.
Ik heb hier geen goed gevoel bij.
Zijn er hier mensen die wel de juiste gegevens hebben om deze firma te contacteren?
Heb ondertussen een bevestigingsmail ontvangen. Nu afwachten wanneer de levering zal plaatsvinden.
Ondertussen is de levering gebeurd. Het product voldoet wel aan de verwachting. print lijkt op foto, alles werkt perfect.
De communicatie kon dus veel beter, maar het product is dus wel degelijk wat je er van kan verwachten.
Niks aangekregen, geen geld terug
In december een lamp besteld, maar deze is nog steeds niet binnen gekomen, op mijn mails krijg ik geen reactie. Dus pure oplichterij.
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel. Zoals eerdere meldingen al weergeven, op e-mail komt geen reactie. De foto die op het lampje geprint was lijkt in de verste verte niet op de foto die ik gestuurd heb. Wat een aanfluiting deze oplichters, want ook een bedrijf wil ik het niet noemen!
Al meer dan 1 maand een maanlamp…
Al meer dan 1 maand een maanlamp besteld,zogezegd geleverd maar heb niets ontvangen.
4 mails gestuurd en geen reactie....
65€ in de vuilbak.
Andy C
Nog steeds geen reactie gehad
Nog steeds geen reactie gehad, lamp besteld op 3 december maar nog steeds niet ontvangen.
Dus wat mij betreft zeer onbetrouwbaar. !! Dit is ook al de zoveelste review die ik schrijf.
Zeer onbetrouwbare site
Zeer onbetrouwbare site, geen ster waardig. 60 euro weg, geen bestelling geleverd, zou geld terug ontvangen ook niet gekregen. Let op bestel hier niks.
Besteld en al 1 maand wachtend op mijn…
Besteld en al 1 maand wachtend op mijn bestelling. Krijg geen reactie terug. We gaan hier een zaak van maken en alles afsluiten!! Indien ik weer geen reactie krijg ik wacht nog laatstje week af !!!