Vi var i dag på café Ziggy i trøjborg. Det var en rimelig skuffende tur. Maden var det slet ikke kræset om, det lignede noget der bare var klasket sammen. Dermed bestilte vi en iskaffe med kar... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
1 stjerne for beliggenhed,1 stjerene for hyggelig lokaler og 1 stjerne for en sød servitricen. Mit og min sidemandens Cæsar salat smagt af ingenting meget vandet og alt kyllingestykker lå i bunden. I... Ver mais
d. 15 jan 2020 Veninde og mig skulle spise der. Bestilte ceasersalat og kyllinge sanwitch. Ingen dressing i salaten. krutoner var hårde som sten. virkelig gammelt brød. kylling over dato. San... Ver mais
Usandsynlig dårlig mad. Hønsesalaten var rigtig god, men 79kr for en rugbrød på størrelse med en legoklods. Stegt skind der var hårdt og utyggeligt. Mindede mest om kyllingesticks man giver sin... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Ziggy Original er caféen til dig, der vil drikke kaffe, spise god mad og hygge dig med vennerne eller dagens avis.
Informações de contacto
Tordenskjoldsgade 96, 8200, Aarhus N, Dinamarca
- Info@cafeziggy.dk
- www.cafeziggy.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Vi var i dag på café Ziggy i trøjborg
Dermed bestilte vi en iskaffe med karamel sirup, som kun smagte af ren kaffe. Jeg spurgte dermed om jeg måtte få noget sukker til den, hvortil tjener spørg om jeg ikke bare vil have noget mere sirup i.
Efterfølgende står der på bongen at der er trukket 8 kr for sirup. Skal lige siges jeg fik 3 ml sirup i en lille mini kande. Ja det er 8 kr Gud bevares. Men tjener burde helt bestemt at gøre en opmærksom på det. Dermed betaler man simpelthen 50 kr for en flaske hyldeblomst.
Alt i alt vil jeg ikke anbefale da jeg synes priserne slet ikke harmonere med det man modtager. Dermed virker tjenerne bestemt ikke som nogle der gerne vil være der. Men smag og behag ☺️ det blev ihverfald vores sidste besøg på den i trøjborg.
Lang ventetid og myrer
Skulle vente 40 minutter på 2 stk. Brød med æg, bacon og små pølser på toppen.
Der løb en del myrer rundt ved deres sofa/bænk.
Dårlig mad
Var ind på cafeziggy på Trøjborg i dag og spise en Ziggy-burger sammen med en god kammerat,
For det første skulle vi vente 20 minutter på at afgive vores ordre og der gik en halv time fra vi afgav ordren til vi fik vores mad,
 Den burger var der overhovedet ingen smag i for det første bøffen var meget tynd og dressing i burgeren vil jeg ikke kalde dressing,
da den var ligesom vand
Kartoflerne smagte ikke af noget og skraldet på den var som gummi
Jeg synes det er dårlig service når man giver 158 kr. for en menu jeg kommer aldrig ind og spiser ved jer igen
for fem /seks år siden var det en af bedste sted at spise,
det er gået ned af bakke
Jeg fik dårlig mave da jeg kom hjem
Byens mindste café-burgere.
Vi var en familie med to teenagere på Café Ziggy Trøjborg. Alle fik Ziggy-burgere. Ingen af os blev mætte.
De var okay, men det må være byens absolut mindste café-burger. Det er altså for lidt mad til den pris - come on..
Mørkhåret tjener med langt løst hår
Mørkhåret tjener med langt løst hår, betjener gæster og håndterer fødevarer. Da vi skal betale for vores middag, står vi i kø ved kassen. Her er der et høfligt par foran os, som gerne vil bestille. De tale lidt dansk, men ellers foregår bestillingen på engelsk. Manden ønsker en øl, kvinden ønsker en ikke alkoholisk drik med ingefær. Men da tjeneren ikke forstår hvad de mener, bliver hun uforskammet, ruller øjne og har en attitude på overfor parret. Parret bliver ved med at forsøge at bestille, og er yderst høflige taget i betragtning af den behandling de fik af den unge kvinde. De kommer heldigvis i mål med deres bestilling, men jeg må sige at jeg var målløs over den behandling de fik.
Maden vi fik smagte rigtig dejligt, og kvinden som betjente os var sød og høflig.
Søde mennesker men skuffende drikkevarer
Vi bestilte en iskaffe og en te, iskaffen var meget skuffende i størrelsen, så husk at sig at i skal have en stor ellers får i en på størrelse med en lille sodavand fra McDonald’s, men smagen var udemærket. Og teen smagte ikke af så meget efter min mening
Var der på J-dag med min mand
Var der på J-dag med min mand . Vi bestilte 2 ziggy burgere som var det ringeste vi nogen sinde har fået serveret . Tilbehør 4 små kartofler med overflod af reven ost “ føj , burgeren var så flydende med saft / vand når man skar i den , burgerbollen meget tør . Kommer der aldrig mere ..
Noget af den rigeste burger jeg længe…
Noget af den rigeste burger jeg længe har fået, både Ziggy Burger og konens kyllinge burger var kedelige, halv kold og tør, af tilbehør lå der 4 smattede kartofler med overdrevet parmesan ost ovenpå og en skål, ja jeg fandt aldrig ud af om det var smeltet hvidløgssmør eller hvidløgs aioli / mayonnaise, men det smagte forfærdeligt, så anbefaler absolut ikke dette sted mere, har ellers før været tilfreds med deres mad og anbefalet det til andre, det er slut nu da standarten er skruet gevaldigt ned siden sidste besøg 👎
Jeg spiser der så ofte jeg kan
Jeg spiser der så ofte jeg kan. Maden er god, det er til at betale sig fra og servicen i top, professionelt personale. - Og ikke mindst, personalet ser godt ud! .....Så bliver det ikke vildere 🤩💪🏼
Dårlig mad Spisning vandglas
Vi bestilte Ziggy burger dårlig dressing smagte af fisk, gamle kartofler , mangel på rødløg , kedelig menu ,vand glas møj beskidte,tænker man kunne blive syg af at drikke af dem ,hvem har drukket af dem før? vi var der for et år siden og håbede på at det var var blevet bedre efter et år ,men nej desværre ,synd for det har været et rigtig dejlig sted at spise i gamle dage ,synd at man ødelægger noget der har været rigtig godt , ikke at anbefale ,👎👎👎👎☹️☹️☹️☹️
som også var en skuffelse ,vi er tidligere kommen på cafe Ziggy og syntes at det var rigtig godt men desværre ned af bakke
Synd at noget der var godt er blevet så skidt 👎👎👎👎☹️☹️☹️☹️
Har aldrig fået et mere beskidte glas…
Har aldrig fået et mere beskidte glas end det Cafe Ziggy serverede vores drikkevarer i.
Kartoflerne var IS-Kolde, kyllingen i vores Cæsar Salat smagte surt og tilbehøret til vores bearnaise bøf bestod af 4 revne salatblade med 2 strimler syltede rødløg.
Lampen over vores bord virkede ikke og dét gjorde det kunstige stearinlys på bordet heller ikke.
Vi blev placeret ved et bord, hvor der hver gang døren til toiletterne i kælderen blev åbnet lugtede kraftigt af beskidte toiletter og urinalkugler, så NEJ ! Det bliver bestemt ikke Ziggy vi sætter vores fødder, næste gang vi besøger Trøjborg.
FORFÆRDELIGT
hejsa
Mig og en veninde den 30.12.22 var inde for at får en hyggelig middag.
Servicen var god, og virkelig sød personale.
Maden var dog elendigt, vi ventede i 30 minutter hvilket er i orden da der var super mange mennesker.
Jeg skulle have en nachos, mit ost var slet ikke smeltet, nachos chipsene var kolde, og salsaen var oven i købet is.
Min venindes pastaret var heller ikke i top, den var blevet total over peberede og smagte ikke af noget.
Pastaen var: pasta a la svampe.

Resposta da Cafeziggy
Var derinde med en veninde
Var derinde med en veninde, ville bestille en grøn smoothie, hvilket ikke var muligt. Avokadomad og laksesalat var intet sigende og kedelig pyntet! Det var så sidste gang jeg kom der efter jævnlige besøg i 30 år.
Fire stjerner herfra.
En veninde og jeg var der i går den 8.11.22. Vi bestilte en kyllingeburger, og den var super hele vejen igennem. Blev modtaget af sød fyr og blev serviceret af en ligeså sød ung kvinde. Vi kommer gerne igen.
Torsdag den 13
Torsdag den 13. oktober var jeg og to andre på besøg hos Cafe Ziggy, til en gang burger aftensmad.
Det var en oplevelse af de specielle. Burgerkødet var intetsigende, og med ingen smag. Og de syltede røde løg, var ikke at finde, og de kogte kartofler som tilbehør, var alt for bløde. Igen, for gamle og uden smag.
Maden var egentlig okay
Maden var egentlig okay, men tjenerne var meget arrogante, glemte os og virkede som nogle der ikke kunne lide deres arbejde. Til tider snakkede de sågar i koder, fx i forbindelse med at de informerer os om at der er 10 minutter til luk, hvorefter vi bestiller en øl mere, hvortil tjeneren svarer “10 minutter” og går. Det forstod jeg ikke en skid af, men vi fik vores øl. Da vi fik regningen var den også forkert.
Skod Mad Café - Amatør folk.!
Vi var 2 personer der tidligere for år tilbage har fået god mad på Ziggy. Og valgte desværre at besøge stedet igen!
Men FY FOR POKKER det er blevet en total skod mad café.!
En talentløs amatør person i køkkenet, der skulle laver 2 Cæsarsalat. Dette magtede personen ikke. Der kom 2 intet sigende salat tallerkener, der var helt uens i indhold. (Hvorfor man står i et spisesteds køkken, når ikke har kendskab til det mest grundliggende om mad, det er uanstændigt overfor stedets kunder)
En cæsarsalat burde være ukompliceret at lave, men når Ziggy har en amatør i et køkken, så bliver et dressing noget tilfældig kønsløs kvalme sjask, hvor man virkelig ved første mundfuld fortryder man valgte Ziggy.. dernæst kan personen ikke finde ud af at opbygge 2 ens salater så de er nogenlunde ens. Den ene er med 3 små stykker kylling - den anden med ca 30 stykker kylling. Kyllingen er ikke frisk i konsistens og smag, men noget der har ligget og blevet stiv hård tør over flere dage.. Føj for en uduelig køkken Ziggy har.
Vi bestilte en brødkurv, og selv dette fattede stedet ikke at hverken lavet eller servere..
Så vi kan kun sige - vil man spise - så hold jer langt væk fra Ziggy.!
Tror man ikke på vores anmeldelse, så læse de mange andre negative anmeldelser af Ziggy på nettet, der gjorde vi desværre ikke.
Mega hyggelig stemning
Mega hyggelig stemning, lækker mad, fornuftige priser, god service og hurtig mad. Ikke en finger at sætte på noget!
Lille tip: de har 25% hvis man kommer før kl.10 - utroligt godt koncept især for studerende!
Elendig og uhøflig betjening
Maden var god, men fik ikke det vi havde bestilt, det i sig selv gjorde intet. Men selve betjeningen var ringe, der gik 20 minutter fra vi havde sat os, til vi fik et menukort. Og den kvindelige tjener til stede var uhøflig, og lagde ikke skjul på at det var et kæmpe problem at vi skulle have det vi havde bestilt. Altså at hun skulle finde det rigtige. Hun havde en lad holdning, snobbet måde at udtrykke sig på og gjorde det nærmest ubehageligt, at skulle bede om at få det man rent faktisk havde bestilt.
God beliggenhed.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.