Dejlig personale og te
Dejlig personale og te. Ville god vide hvor man eller kan købe jeres earl grey. Med Jasmine har prøvet nogle forskellige men rammer ikke riktig jeres mvh
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Gennemsyret ubehagelig og negativ ejer!
Men til gengæld fuldstændig fantastiske medarbejdere!
Har efterhånden handlet hos Camellia te i Rødovre Centrum mange gange. Når man køber produkter i en fysisk butik, er service en stor del af oplevelsen. Hos Camellia te i Rødovre Centrum, står de sødeste og mest servicemindede medarbejdere, ALTID klar til at give dig en sublim købeoplevelse.
Men, men, men… så stopper al ros også der, for ejeren, er da en helt anden sag!
Det virker som om hun slet ikke ønsker at have kunder i butikken og mere bliver irriteret over at skulle bruge hendes kostbare tid på at besvare spørgsmål fra kunder.
Nu kan det være svært at beskrive en tone men hold nu op en ubehagelig ejer. Spydig, skarp, kølig og flabet - og det er tydeligt som kunde at mærke, at grådigheden hersker og at medarbejderne klapper hælene sammen, når hun er i butikken.
“Leadership by fear”
Godt man som kunde kun opholder sig i butikken i kortere tid ad gangen, for hold da op en ubehagelig energi der er i forretningen, når ejeren er til stede..
Håber hendes medarbejdere har mulighed for at kunne lune sig med en varm kop the i den særdeles kølige atmosfære ejeren skaber, uden det fratrækkes deres løn.
Medarbejderne fortjener 5 stjerner!
Den ene stjerne gives alene på baggrund af ejeren.

Resposta da Camellia Te
Ingen mulighed for at komme tæt nok på for at læse bøtte mærkaterne da man “kommer for tæt på kassen”. Sørgelig og mangelfuld service af damen på job i dag. Kommer ikke igen.
Jeg drikker rigtig meget te og har gjort det i mange år. Desværre er langt de fleste teer aromateer, som dufter rigtigt godt, men næsten ingen smag har.
Jeg havde en forventning om - qua Camelias beskrivelser af deres teer - at teerne her var smagsrige.
Jeg har købt 5 forskellige og indtil videre prøvet de 4 - alle med samme nedslående resultat: Ingen smag - ren aroma-te.
Da jeg skrev det ved et af deres FB opslag var de venlige og kom med vejledning til te-brygningen.
Jeg er nu vant til at lave både hvide og grønne teer og havde også gjort som de anbefalede.
Selv deres oolong te med orange er helt smagsneutral - dufter dejligt men ingen smag.
Jeg er ærgerlig over at det er så svært at finde kvalitetste, hvor teen rent faktisk smager af noget.
Jeg havde bestilt bobble tea startkit i webshoppen til levering med GLS.
Varerne kom hurtigt.
Desværre var en stor del af Bopa perlerne poppede og flydt ud i æsken, og alting sejlede.
Jeg kontaktede Camellia Te dagen efter og fortalte om de ødelagte varer.
Et par dage senere leverede Camellia Te egenhændigt en ny æske Bopa perler samt nye bægre og sugerør - samt en ekstra æske Bopa perler “som et plaster på såret”.
Alting blev leveret personligt og ved min hoveddør 👍 Og mine “bobler” smager skønt 😋
Camellia Te har utrolig mange skønne forskellige slags te af meget høj kvalitet. Butikken er lækker og indbydende. Personalet (og særligt ejeren Tina) har forstand på de varer, som de sælger og giver god og ærlig rådgivning. Der står altid te, som man kan prøvesmage i små kopper.
Jeg bor langt fra Rødovre Centrum, så derfor bestiller jeg ofte i webshoppen. Varerne kommer hurtigt, og der er en lille pose med en te-prøve med, så man kan smage en ny variant, som man ikke selv havde tænkt på.
På tepakkerne er angivet dosering og trækketid, hvilket er super smart. Jeg klipper altid etikken af og sætter på mine tedåser, for så kan jeg huske tetypen, dosering og trækketid.
Mine varmeste anbefalinger til Camellia Te :-)
Super lækre varer, mega hyggelig butik og altid super god service
Jeg har nu via web’en handlet te her igennem godt et års tid - og er rigtig godt tilfreds med både den skønne te og ekspeditionen. Butikken kan helt sikkert anbefales!
Virkelig lækker te. Her er teen altid frisk og velduftende samt leveret med et smil
Altid hyggeligt at træde ind hos Camellia te. De har altid det man lige står og mangler, og er meget søde til at hjælpe med at finde det rette produkt til en bestemt lejlighed.
Var i Rødovre Centrum for at indløse mit Groupon-værdibevis.
Det var helt tydeligt, at stedet går mest op i te, hvilket navnet på butikken jo også angiver.
Men de har forskellige typer kaffe, alle til ca. 300,-/kg., hvilket ikke et discountkaffe. Derfor mener jeg, at der godt kan forventes noget mere kendskab til produkterne, end var tilfældet.
Damen var dog vældig flink og jeg gik derfra med fire forskellige poser kaffe af hver 250 gram.
Da jeg kom hjem og havde åbnet den ene pose, opdagede jeg, at dens udløbsdato var overskredet med 22 dage.
Jeg ved ikke om hun gjorde bevidst, men uanset hvad, har forretningen for gamle varer i udsalget. Det er en meget lille butik, så de burde have overblik over varernes udløbsdato.
Jeg har altid haft en fordom om, at de butikker der sælger Groupontilbud hænger lidt i vandskorpen, og i hvert fald ikke er fremadstormende virksomheder i rivende udvikling.
Denne oplevelse har bekræftet mig i den fordom.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.