Captin Opiniões 17

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

17 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 3 em 5 estrelas

Triodos-certificaathouders dubbel gedupeerd

[update] het is inmiddels opgelost.
------

Ik ben Triodos-certificaathouder en heb dus nooit gekozen voor dit platform. Het beoordelingsproces duurt nu al ruim drie maanden waardoor ik niet kan verkopen of overzetten. Ik word niet op de hoogte gehouden, dus toen ik belde, werd me verteld dat er een TIN (Tax Income Number) ontbreekt in mijn gegevens. Ik woon echter in een land dat geen inkomstenbelasting kent, dus ook niet zulke nummers verstrekt aan expats. Ik krijg geen reactie meer op mijn e-mails terwijl ik alle gevraagde informatie heb aangeleverd. Wat kan ik nog meer doen?
Deze review pas ik weer aan zodra het is opgelost.

11 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Contact verliep vlot en netjes

Contact verliep vlot en netjes. Leuke mensen om mee te werken!

19 de junho de 2025

Beste Tarim,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. We zijn erg verheugd om te horen dat u zo tevreden bent.

Prima

Prima. Certificaten ontvangen.

20 de agosto de 2025

Beste Sasha,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent.

Onveilig en chanteurs

Onveilig, hebben geen twee-factor authenticatie.
Hebben nu mijn gegevens in gijzeling genomen, ik moet nieuwe voorwaarden accepteren voordat ik mijn overzichten, die ik voor mijn kwartaaladministratie nodig heb, on-line kan inzien.

26 de julho de 2025

Beste Patrick,

We willen onze oprechte excuses aanbieden voor de teleurstellende ervaring en nemen uw feedback zeer serieus.

Wij helpen u graag verder en zullen binnen 48 uur telefonisch contact met u opnemen.

Classificada 1 em 5 estrelas

De portal voor het verhandelen van HZPC certificaten werkt niet

De portal voor het verhandelen van certificaten werkt niet. Op het scherm staat dat er gegevens missen, echter in de portal zijn deze gegevens kompleet. Werkt dus niet en de telefoon lijken ze totnutoe niet op te nemen.......

28 de maio de 2025

Beste heer/mevrouw,

We willen onze oprechte excuses aanbieden voor de teleurstellende ervaring die u hebt gehad . We begrijpen hoe frustrerend dat moet zijn en nemen je feedback zeer serieus.

Wij helpen u graag verder en nemen contact met u op zodra wij uw contactgegevens hebben ontvangen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Triodos.be impose le transfert des…

Triodos.be impose le transfert des certificats vers catpin.nl, nous sommes obligé de créer un compte via un lien reçu par mail. Ensuite en se connectant nous devons recevoir un code pour la création du compte, impossible d'aller plus loin, aucun mail reçu ni dans les spam ni dans la boite avec le code, captin.nl répond dans 3 semaines au plus tot et sans solution. J'ai demandé de changer de mail de réception et il faut que je passe par triodos.be pour faire le changement, cela va encore prendre certainement 1mois de plus.

26 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

aanvankelijk (in januari) uiterst irritant, nu eindelijk iemand gesproken die me goed kon helpengoede uitleg

Beste Triodosbank,
Omdat ik vanaf begin dit jaar steeds weer tegen probleempjes en problemen aanliep bij Captin, waar Triodos de certificaten heeft ondergebracht, heb ik bij mijn meest recente ergernis, jullie opgebeld met de mededeling dat ik graag bij jullie wilde klagen over Captin, aangezien jullie de top-verantwoordelijke zijn.
Mij werd gevraagd mijn klacht naar jullie te sturen omdat jullie graag op de hoogte blijven van 'hoe het gaat'.

Intussen heb ik ook Captin zelf kunnen bereiken, waarover later meer.

Direct vanaf het begin had ik al problemen met Captin: dat begon met het feit dat ik mij bij hen moest identificeren door een foto van mijzelf te maken zonder bril, om een (verplicht) account aan te maken. Eh? Hoe doe je dat?
Sowieso was het aanmaken van dat account geen pretje. Ik wil niet zeggen dat ik een digibeet ben, maar ik ben niet opgegroeid in het digitale tijdperk en het gemak waarmee jonge mensen menen dat wij (de oudere generatie) alles wel begrijpen, irriteert mij op het moment dat dat van ons geëist wordt en er geen goede begeleiding en uitleg bij gegeven wordt.
Na diverse mislukte pogingen om contact te krijgen met ze, heb ik toen (tamelijk geïrriteerd, want het kostte me zeeën van tijd) de zaak op de lange baan geschoven. Na enkele maanden (als ik mij niet vergis) werd mij per e-mail wederom gevraagd dat account aan te maken, maar nu kon dat ook zonder die foto en is het mij uiteindelijk (ik geloof dat ik wel weer moest bellen om uitleg te krijgen) -tenslotte- gelukt.

In juni wilde ik bij Captin mijn bankrekeningnummer wijzigen omdat ik van bank wisselde. Ook dat was mij totaal onduidelijk hoe ik dat moest doen. De website was een doolhof voor mij en ik weet niet meer of ik telefonisch uitleg kreeg, of dat ik het uiteindelijk zelf vond hoe te handelen.
Wederom kostte dit uren tijd en een hoop 'stress'.
Ik begreep dat ik 1 cent moest overmaken, onder vermelding van mijn accountnummer, echter het accountnummer dat ik zag als ik inlogde bij Captin is -weet ik nu- niet wat mijn accountnummer werkelijk is. De volgende dag kreeg ik de cent teruggestort, wat ik logisch vond, want het was tenslotte mijn cent!

4 maanden later echter zag ik dat ik dividend uitgekeerd kreeg van Captin via de overstapservice. Oeps, ik had toch geregeld dat mijn bankrekeningnummer gewijzigd werd? Bij het nagaan wat er gebeurd was in juni bij het storten heb ik toen proberen uit te zoeken hoe het zat met die ene cent, en ja, die was teruggestort omdat iets 'invalid' bleek te zijn.

Toen besloot ik bij u (Trodos) te gaan klagen, zoals ik in mijn eerste zin van dit epistel vertelde.

Later die dag heb ik toch ook Captin gebeld om uitleg en het viel me op dat ik sneller iemand aan de lijn kreeg dan ooit, althans die indruk kreeg ik. Ik sprak met ene Sjoerd, die mij niet direct kon vertellen hoe een en ander in elkaar zat en die mij daar later over terug zou bellen. Toen dat in mijn optiek niet snel genoeg gebeurde heb ik na een paar uur weer gebeld en gesproken met Jennifer:
Het bleek dat ik een ander nummer had moeten noemen bij mijn overmaking van die cent en dat ik heel ergens anders moest kijken om dat nummer te vinden!

Waar Jennifer aanvankelijk nogal kort reageerde, in de trant van 'dat moet je toch weten', heeft ze haar toon heel snel veranderd toen ik haar vertelde dat ik al vanaf den beginne problemen had met hun digitale afhandeling van zaken. Dat zij zich moest realiseren dat ik tot de generatie behoor die in de jaren 70 niet zozeer belegde bij Triodos vanwege het geldelijk gewin, maar eerder uit idealisme, dat ik niet tot de gelikte jongens behoor, die de beurs elke dag in de gaten houden, en dat ik zeker niet snel alle digi-zaken direct begrijp. Ze heeft me toen heel uitvoerig geholpen met me wegwijs te maken op de website van Captin. Ik heb haar vele vragen kunnen stellen, waar ze de tijd voor nam om die te beantwoorden. (Ze vertelde ook dat de meeste Triodos-klanten die zij hadden, geboren waren tussen 1935 en 1955!) Ook vertelde ze dat Captin zelf verbeteringen heeft aangebracht in het digitale gebeuren, omdat ze merkten dat hun klanten er niet altijd even goed mee overweg konden.
Kortom, een pluim voor Jennifer. En ik ben goed geholpen. Nu nog hopen dat de certificaten weer wat opgevijzeld worden. Ik heb ze al zo lang dat ik niet eens meer weet voor welk bedrag ik ze in de jaren 70 (denk ik) gekocht heb.

Samenvattend: uw vraag om u mijn klacht te doen toekomen, is eerder een verslag geworden van hoe een en ander is verlopen het afgelopen jaar nadat Captin door Triodos is ingeschakeld. Een verslag met een 'goede' afloop wat betreft mijn contact met Captin en met name de uitleg, cq toelichting van Jennifer.
Nu hoop ik dat de certificaten weer wat meer gaan opleveren!

9 de outubro de 2024

Beste mevrouw Hengeveld,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons. We zijn verheugd te horen dat u uiteindelijk tevreden bent met de service van Jennifer.

Bij Captin streven we voortdurend naar goede dienstverlening, en het is altijd inspirerend om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden of dat wij bepaalde zaken kunnen verbeteren.

Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dat graag.

Goede, klantvriendelijke service

Fijn contact met de medewerkers en goed geholpen.

2 de abril de 2024

Beste Demi,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons. We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met de service die onze medewerkers hebben geboden.

Bij Captin streven we voortdurend naar goede dienstverlening, en het is altijd inspirerend om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden.

Classificada 1 em 5 estrelas

Captain complex, ouderwets en gebruikersonvriendelijk handelsplatform

Captain biedt een ongelofelijk ouderwets klantonvriendelijkheid beleggingsplatform. Luister naar het beleggingsprogramma van BNR waarbij een fonds Triodos certificaten wilde kopen, maar is afgehaakt omdat het (zoals vele) in een van de vele ingewikkelde en gebruiksonvriendelijke stappen bleef hangen. Dit gaat direct ten koste van de koers voor de Certificaat eigenaren.

19 de março de 2024

Beste Daphne,

We willen onze oprechte excuses aanbieden voor de teleurstellende ervaring die u hebt gehad met ons platform. We begrijpen hoe frustrerend dat moet zijn en nemen je feedback zeer serieus.

Wij helpen u graag verder en zullen contact met u opnemen na ontvangst van uw contactgegevens.

Classificada 2 em 5 estrelas

Beroerde klantenservice

Hoe kan het nu dat zoveel financiele dienstverleners, waar veel geld wordt verdiend, zo slecht hun klanten willen helpen?
Telefonisch lang in de wacht, om vervolgens te horen dat het te druk is en de verbinding wordt verbroken..
Het identificatieproces hebben andere gebruikers al vaak genoeg beklaagd. Maar daarna blijft de service van Captin een drama. Geld storten gaat traag, onduidelijk proces voor de handel. Naar mijn idee werken er 2 mensen of zo. Helaas wederom een negatieve ervaring.

3 de janeiro de 2024

Beste,

We willen onze oprechte excuses aanbieden voor de teleurstellende ervaring die u hebt gehad met onze service. We begrijpen hoe frustrerend dat moet zijn en nemen u feedback zeer serieus.

Wij helpen u graag verder en zullen binnen 48 uur contact met u opnemen na ontvangst van uw contactgegevens.

Alvast bedankt!

Captin identificatie drama

Heb certificaten bij Triodos maar zie daar maar eens via Captin af te komen... Mijn vrouw en ik zijn beide rekeninghouder en hebben al vele malen het identificatie traject gevolgd en vaak met "succesvol"... dus niet. Frustrerend en hoe moet dat gaan met al die ouderen die niet zo handig zijn met de mobiel en PC. Schandalig dat dit zo moet en jammer dat TRIODOS weer verstek laat gaan, want alle info is daar al bekend.

30 de agosto de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Rampzalig proces

Als certificaathouders van Triodos zijn we gedwongen om bij dit handelsplatform een rekening te openen. Hierbij blijkt dat ze alles hebben gedaan om het zo lastig mogelijk te maken. Identificeren is ook rampzalig. Identificatie afgekeurd zonder bericht. Helpdeskmedewerkers geven verschillende antwoorden. Eindelijk via een alternatieve weg geïdentificeerd. Maar of dit goed is of hoelang dit duurt kan niemand zeggen. Dit terwijl alle informatie gewoon al bij Triodos bekend is.
Zo ben ik al maanden bezig zonder tot verkoop van certificaten te kunnen komen. En kan nog wel maanden duren.

24 de agosto de 2023

Gegijzeld door Triodos en Captin

Als certificaathouder van Triodos ben ik gedwongen om bij dit handelsplatform een rekening te openen. Hierbij blijkt dat ze alles hebben gedaan om het zo moeilijk mogelijk te maken. Onder andere heb je minstens twee verschillende e-mailadressen nodig om te kunnen handelen. Identificeren is ook ramp. Dit terwijl alle informatie gewoon al bij Triodos bekend is.
Zo ben ik al maanden bezig zonder tot verkoop van mijn certificaten te kunnen komen. Er is geen handel doordat ook eventuele kopers waarschijnlijk geen toegang kunnen krijgen tot dit handelsplatform. Ik zou in ieder geval snel afhaken als ik die behoefte had.

5 de agosto de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte ervaring met Captin.

Ben al maanden bezig om als gemachtigde op te kunnen treden voor mijn dochter, bij Triodos is dat allemaal bekend maar bij Captin die alle gegevens van ons heeft krijgen ze het kennelijk niet voor elkaar. Vele malen gebeld iedere keer een andere medewerker de een nog slechter Nederlands sprekend dan de ander en niet wetend wat te doen dan te zeggen er melding van te maken. Verder geen enkele reaktie. We zullen daar snel weg zijn als het kan.

13 de julho de 2023

Captin geeft geen gehoor

Captin is het nieuwe handelsplatform voor triodos certicaten. Registreren bij hun is een nachtmerrie. De software is duidelijk niet goed genoeg getest en werkt slecht op veel mobiele telefoons (gebruik vereist door Captin).

Maar wat vooral slecht is is hun helpdesk. Het is nu 3 weken en zelfs geen reactie de meerdere gestelde vragen inclusief gebruik makend van hun officiele klachtenprocedure levert geen reactie op.

Als je niet hoeft maak geen gebruik van hun diensten!

15 de maio de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.