Creativ Company A/S - cchobby.dk Opiniões 4673

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service Har handlet her mange gange, og hver gang er pakken kommet super hurtigt Jeg bestiller hæklenål og garn til min datter vi skal bruge i eftersferien, men pakken er strandet og formentl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt fine hvide bomulds viskestykker til kundevenlig pris ; * rigtig god hjemmeside * valgfri pakkeshop * hurtig levering * sendt i emballage så pakken er nem at have have med hjem... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem fantastisk service. Modtog et produkt der ikke virkede, reklamerede over det og allerede næste dag havde jeg en ny vare. Så sødt personale jeg har snakket med i kundeservice. Har beklaget... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de hobbies

Escrito pela empresa

Gå på opdagelse i Danmarks største kreative hobbyunivers på www.cchobby.dk. Vi har altid mere end 12.000 produkter på lager. Endvidere finder du på hjemmesiden 3.500 gratis idéer med trin-for-trin vejledning.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Virkelig dårlig oplevelse

Jeg foretog et køb den 31. Marts hvor der klart stod, at jeg ville modtage min vare senest 2. April. Derefter hørte jeg intet indtil jeg kl 15.35 den 1. April får en mail fra PostNord hvori der står, at jeg først vil få min vare den 7. April. Straks ringer jeg til kundeservice, hvor en ung pige fortæller mig at der intet er at gøre, fordi det er så sent jeg ringer, at lagerfolkene er gået hjem 🤷‍♀️ Jeg tilbød endda selv at komme og hente varen.

1 de abril de 2026

Hej Lene
Det beklager vi meget at vores ”Tæller” på hjemmesiden ikke tager højde for helligdagene i forbindelse med påsken – det er meget beklagelig og ikke hensigtsmæssigt.
Bliver leveringen efter påske for sent, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice igen.

Umulig hjemmeside grundet AI

Jeg elskede CChobbys fysiske butik i Holstebro. Siden den lukkede har jeg flere gange forsøgt at handle på hjemmesiden, men det er en stort set umulig opgave. Hjemmesiden kommer konstant med pop-up, man bliver generet af en AI-robot og den sletter kurven med det samme. Der er virkelig en skam, at der ikke prioriteres ressourcer på en bedre hjemmeside, uden AI. Var tæt på at opgive mit køb og handle et andet sted. Og der er en skam, for udvalget er fantastisk og det er kvaliteten af varerne også.

27 de março de 2026

Resposta da Creativ Company A/S - cchobby.dk

Hej Camilla. Mange tak for din anmeldelse. Det skal vi naturligvis beklage at du har oplevet udfordringer på vores hjemmeside. Jeg har videregivet din anmeldelse til mine kolleger som er ansvarlig for hjemmesiden. Tak for de rosende ord omkring udvalg og kvalitet - dem sætter vi stor pris på og rigtig god fornøjelse med varerne. God dag.

Classificada 3 em 5 estrelas

94 kr for at returnere to flasker tekstilmaling

Opdatering:
Efter at denne anmelelse var skrevet, udtrykte jeg min utilfredshed over mail. De tilbød hurtigt en returlabel til 39- hvilket jeg naturligvis takkede ja til, samt udtrykte min taknemmelighed over deres imødekommende service, som deres svar til denne anmeldelse også understøtter:-)
Det ændrer dog ikke på at jeg kun fik dette fordi jeg udtrykte min utilfredshed på mail - fremtidige kunder vil jo stå i samme situation.
***
De trænger til at få opdateret deres returprocess til nyere tid.
Man ikke kan få en returlabel fra dem. I stedet skal man selv arrangere returfragten, og da pakken skal afleveres ved døren og ikke pakkeshop, koster det mig 94kr at sende to flasker tekstilmaling retur, da den eneste mulighed er PostNord (fra pakkeshop til Erhverv v. dør).
Derudover er selve processen for at få arrangeret sin returnering noget omstændig. For det føste skal man kontakte dem og fortælle at man ønsker at returnere. Herefter skal man hente deres returformular som man selv skal printe. Herpå skal man udover ordre-, og varenummer også oplyse både afsendelsdato og modtagelsesdato, samt egne kontaktoplysninger - informationer, man må gå ud fra, de kan se i deres ordresystem alligevel.
Jeg synes, det er dårlig service og ikke mindst gammeldags.

18 de fevereiro de 2026

Hej Jeanette

Allerførst skal vi selvfølgelig beklage hvis du finder vores returpolitik besværlig – det er selvfølgelig ikke hensigten, der er dog nogle oplysninger vi har brug for i forbindelse med en returnering for at sikre korrekt og hurtig kreditering/refundering af returbeløbet.

Ud fra den korrespondance du har haft med vores kundeservice kan vi se at du er blevet tilbudt af få tilsendt en elektronisk QR-kode fra os til en værdi af 39 kr. inkl. moms , således at du kan returnere dine returvarer i en PostNord pakkeshop. Dette tilbud har du takket ja tak til, så der er fundet en langt billigere løsning end de 94 kr. du beskriver. God dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin side og fantastisk kundeservice

Super fin side med alle de produkter, vi havde brug for, og ekstraordinær god kundeservice, venlige, effektive og hjælpsomme.

31 de janeiro de 2026

Resposta da Creativ Company A/S - cchobby.dk

Hej Sarah. 1.000 tak for den fine anmeldelse og de flotte ord - det sætter vi stor pris på. Rigtig god fornøjelse med alle varerne.

God og hurtig service

Bestilte træperler som gik i stå i forsendelsen. Da jeg skrev til dem reagerede de hurtigt og sendte en ny pakke. Træperlerne er som forventet.

15 de dezembro de 2025

Resposta da Creativ Company A/S - cchobby.dk

Hej Kirsten. Mange tak for den flotte anmeldelse - godt at høre at den nye forsendelse af træperler var som de skulle være. Rigtig glædelig jul.

Ufleksibel kundeservice

For et par uger siden havde jeg købt 3 diy æsker og opdagede, at 2 af æskerne var sat betydeligt ned lige efter ifm. black friday. Jeg skriver til dem og spørg om mulighed for tilbagebetaling- hvor de skriver, at jeg skal lave en returnering (som er på min regning), også selvom jeg gerne vil beholde varerne
Det giver absolut ingen mening, da det hermed bliver besværlig for både dem og mig.
Jeg skriver endda, at jeg gerne vil købe andre ting hos dem op til beløbet, men det kan ikke lade sig gøre pga. noget systemmæssigt.
Jeg synes desværre, det er en ekstrem ufleksibel tilgang til kundeservice (også selvom jeg godt ved, at der ikke er lovgivning ift. dette), hvorfor jeg nok ikke vil handle der igen.
Varerne ser dog fine ud.

24 de novembro de 2025

Hej Natasja
Det beklager vi at du haft oplevelsen af at vi er ufleksible – det er naturligvis aldrig vores hensigt, men de tilbud/rabatter som kørte under vores Black Friday dage er desværre kun gældende i denne begrænsede periode, og vi har derfor ikke mulighed for at refundere differencen på køb fortaget før kampagneperioden.
God dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet her mange gange, og hver gang er pakken kommet super hurtigt
Jeg bestiller hæklenål og garn til min datter vi skal bruge i eftersferien, men pakken er strandet og formentlig bortkommet i posten. Jeg kontakter kundeservice der lynhurtigt laver kreditnota og vil hjælpe den nye pakke afsted hurtigt.
Dejlige produkter, gode priser og masser inspiration. Tak Anine!

10 de outubro de 2025

Resposta da Creativ Company A/S - cchobby.dk

Hej. 1.000 tak for den flotte anmeldelse - den er vi rigtig glade for. Rigtig god fornøjelse med jeres kreative efterårsferieprojekt. God dag.

lyn levering

Har aldrig oplevet så hurtig en levering. Jeg bestilte varene kl. 20 fredag aften, og havde dem allerede i pakkeboksen kl. 13 lørdag. Fantasisk hurtigt, og varene er lige som de skal være.

27 de setembro de 2025

Resposta da Creativ Company A/S - cchobby.dk

Hej Jennie. Mange tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Rigtig god fornøjelse med varerne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Reviewers overwhelmingly had a great…

Reviewers overwhelmingly had a great experience with this company. Customers appreciate the app's user-friendly design and ease of navigation, highlighting its accessibility for beginners. Many find it simple to earn money by completing various tasks such as surveys, watching videos, and testing apps. People also value the platform as a source of extra income, praising its transparency and consistent earning opportunities. The website is also well received and considered easy to use

1 de agosto de 2025

NOT RECEIVED ANYTHING

I ordered on 10 June, and the parcel arrived in Milan 17 June, then it has been showing “out for delivery” since then. I sent messages and emails but there was no response at all. I just want my parcel!!!

10 de junho de 2025

Resposta da Creativ Company A/S - cchobby.dk

Thank you for your inquiry. Please contact customer service in our Export department by email - export@cchobby.com

ordre: #1101386451 🍃

Har købt fine hvide bomulds viskestykker til kundevenlig pris ;
* rigtig god hjemmeside
* valgfri pakkeshop
* hurtig levering
* sendt i emballage så pakken er nem at have have med
hjem i bybus
- ville give 5+ stjerner hvis muligt - ikke sidste gang vi handler der -

14 de junho de 2025

Resposta da Creativ Company A/S - cchobby.dk

Hej Louise. Mange tak for din flotte anmeldelse - den er vi meget glad for. Rigtig god fornøjelse med varen. God dag

Classificada 4 em 5 estrelas

God kundeservice

Jeg modtog min pakke fra Creativ company desværre var der gået hul på den ene Maling skrev i går, da jeg modtog pakken med billeder og allerede i dag har jeg fået svar og de sender en ny maling afsted uden beregning.
God kundeservice.

28 de maio de 2025

Resposta da Creativ Company A/S - cchobby.dk

Hej Sara. Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi beklager naturligvis den beskadigede vare, men er glad for at vi sammen fandt en løsning på en ny maling uden beregning. God dag.

Classificada 4 em 5 estrelas

Nem bestilling og hurtig levering kan kun anbefale

Jeg kan varmt anbefale firmaet der er nem bestilling og hurtig levering dog kunne det være rigtig rart at de tænker lidt mere over indpakning når de sender pakker jeg havde bestilt en pakke med Jeg tror 24 tusser i den ankom i en kæmpe papkasse i forhold til størrelsen i hvert fald og med en masse plastik så den ikke lå og kørte rundt i kassen. Det er egentlig udemærket men der er vel ingen grund til at bruge så mange ressourcer på en enkelt pakke den kunne man godt komme i en pose i stedet for

22 de maio de 2025

Resposta da Creativ Company A/S - cchobby.dk

Hej Helle. Mange tak for din flotte anmeldelse og dit input til indpakningen af varen. Rigtig god fornøjelse med varen. God dag.

Super hurtig forsendelse

Super hurtig forsendelse. Modtog ordren næste dag. Rigtig fint.

23 de maio de 2025

Resposta da Creativ Company A/S - cchobby.dk

Hej Katherine. Mange tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Rigtig god fornøjelse med varerne. God dag.

Første og sidste køb hos Creativ Company

Lang historie, men skulle bruge træperler til en spejderaktivitet. Her var det vigtigt at få Det Danske Spejderkorps' faktureringsoplysninger på ordren, så jeg kan få refunderet mit udlæg. Hjemmesiden ændrer faktureringsoplysningerne over til mine private leveringsoplysninger. Da jeg kontakter kundeservice er der absolut ingen hjælp at hente. Jeg kan evt returnere varen og bestille den igen. Dette var inden varen var afsendt og jeg modtog også først faktura efter min korrespondance. Det burde være til at ændre fremfor at skulle sende en pakke 2 gange på tværs af landet.
Alt jeg ønskede mig er at få ændret faktureringsoplysningerne. Jeg skal stadig bruge perlerne. Det bliver en returnering og 1 stk kunde som ikke kommer igen. Perlerne må man kunne købe et andet sted..

19 de maio de 2025

Hej Oliver

Da du er i dialog med vores kundeservice pr. mail er din ordre allerede færdigpakket og ligger klar til afhentning i et pakkebur, så det er helt normal procedure at vi på daværende tidspunkt ikke har mulighed for at ændre i hverken fakturerings- eller leveringsoplysningerne. Grunden til at du først senere på dagen modtager din elektroniske faktura skyldes at vort faktureringssystem kun kører på nogle bestemte tidspunkter i løbet af dagen for ikke at sænke hastigheden i vort system.

Vi beklager naturligvis hvis vores hjemmeside har drillet ved ordreafgivelsen – det er selvfølgelig ikke meningen. Oplever man udfordringer ved ordreafgivelsen vil vi rigtig gerne at man tager kontakt til os inden man gennemfører ordren, så vil vi altid gerne hjælpe både over telefon eller pr. mail. God dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og god kundeservice

Hurtig levering og god kundeservice. Var i tidsnød med min bestilling, da vi blev brændt af af vores lokale boghandel. Selvom bestillingen skete en fredag formiddag, havde vi pakken allerede dagen efter. Kundeservice var super søde og behjælpelige med at få pakken lynhurtigt afsted.

31 de janeiro de 2025

Resposta da Creativ Company A/S - cchobby.dk

Hej Tine. 1.000 tak for den flotte anmeldelse - rigtig god fornøjelse med varerne. God dag.

Virkelig hurtig ekspedition

Jeg bestilte mandag kl. 12.11, fik besked om at den var sendt kl. 22 og lå klar i pakkeboks kl. 10 i dag tirsdag. Virkelig hurtig ekspedition, jeg har dog ikke hentet den endnu.

29 de abril de 2025

Resposta da Creativ Company A/S - cchobby.dk

Hej Camilla. Mange tak for din flotte anmeldelse - dejligt at høre at din pakke hurtigt var fremme. God fornøjelsen med varerne. God dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice og kreative…

Fantastisk kundeservice og kreative kits 🌞
Jeg bestilte for nyligt et DIY crepe blomster kit og det levede helt op til forventningen. Der var alt jeg kunne have brug for og hurtig levering.

Ville bestille igen 🌞

9 de abril de 2025

Resposta da Creativ Company A/S - cchobby.dk

Hej Pernille. 1.000 tak for de flotte ord - dem sætter vi stor pris på. God dag.

Tak for mine pakker

Tak for mine pakker - de var fremme som aftalt.

3 de abril de 2025

Resposta da Creativ Company A/S - cchobby.dk

Hej. Mange tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på. God dag.

Skuffende oplevelse

Øv! Selvom jeg købte søndag og pakken blev registreret afsendt mandag, er den stadig ikke på vej, så jeg må skuffe 4 børn, der alligevel ikke får lavet nøgleringe i legegruppe i dag onsdag :-(

Der er 3 ting, der ikke fungerer hos jer. For det første fejlede jeres hjemmeside konstant på mobilen, når jeg forsøgte at gå frem og tilbage mellem varer. Derefter skrev jeg til jeres support, om jeg kunne tilføje en ekstra vare til min ordre, men svaret tilbage var meget kontant og kortfattet. Og til sidst overholder I heller ikke leveringstiden. Så alt i alt en ret øv oplevelse.

15 de janeiro de 2025

Resposta da Creativ Company A/S - cchobby.dk

Hej. Tak for din anmeldelse. Vi beklager naturligvis meget at pakken ikke er nået frem til dig som forventet, og at du har oplevet at vores mobile version drillede ved afgivelse af ordren. Vi kan se ud fra den korrespondance du har haft med vores kundeservice at leveringstiden fra vores side er blevet overholdt, men at pakken desværre er blevet væk hos fragtfirmaet, hvorfor vi har tilbudt dig enten at kreditere ordren eller afsende en ny hurtigst muligt uden beregning - vi kan se at du har valgt løsningen med en kreditnota. Med hensyn til tilføjelse på en ordre som er forudbetalt med enten kreditkort eller mobilepay er dette desværre aldrig en mulighed, da vi, jf. vores tidligere svar til dig, ikke kan hæve et højere beløb end det beløb du har accepteret i forbindelse med ordreafgivelsen. God dag.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais