CDC center of dental competence Opiniões 6

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Faktura helt anderledes end aftalt og sjusket undersøgelse

Jeg og min hustru kontaktede Torben Dippmann for at få et tilbud på tandkroner.

Vi bad udtrykkeligt udelukkende om tilbud på tandkroner. Men blev fakturerer for elementer vi aldrig havde bedt om eller accepteret priser på,

Det blev langt dyrere end hos en dansk tandlæge. Der findes gode og pris-rimelige tandlæger i Tyskland, Torben Dippmann er bare ikke en af dem.

Klinikken oplyste os det ville koste 50 Euro pr person da der skulle tages røntgenbilleder. Vi fik imidlertid en faktura på 309 Euro. Af regningen fremgik at vi havde fået en tandundersøgelse, parodontal-undersøgelse og røntgenundersøgelse. Det hele tog få minutter og en undersøgelse var det under ingen omstændigheder. Parodontal-undersøgelsen bestod i Torben Dippmann på under 10 sekunder bevægede en finger hen over tandkødet. Vi klagede til klinikken der skriftligt svarede at de aldrig oplyser priser forud. Det er et lovkrav i Tyskland at patienten oplyses om priser forud jf. GOZ §2 und BGB §630c. Vi skrev derfor en klage til Zahnärztekammer Schleswig-Holstein. De ignorerede imidlertid komplet vores klage om manglende prisoplysning forud for undersøgelsen. Efterfølgende kan jeg se på Facebook at det ikke kan betale sig at klage til den instans, de vælger altid side til fordel for deres tandlæger.
Så pas på, vores oplevelse viser at der ingen forbrugerbeskyttelse er, og det åbenbart er et tag-selv-bord.

Et godt råd: hold jer langt fra ham og find en anden tandlæge med et godt ry.

Vurderingen af ham her op trustpilot taler for sig selv. Jeg burde nok have checket Trustpilot først.

24 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

I første omgang var min mand og jeg…

I første omgang var min mand og jeg tilfredse. Men nu efter 3-4 år siden vi fik behandling hos Torben, må vi konstatere, at det der måske var billigere og bedre i DK, nu er blevet en dyr omgang. Min mand fik lavet implantater og jeg kroner. Min mand er lige nu igang med at få lavet to implantater om, fordi de ikke var korrekte og jeg har knækket noget af en krone. Desuden er de andre krone jeg har 3 stk heller ikke i orden - heller ikke lavet korrekte. Så det der skulle forestille at være billigt ender med at blive dyrt i sidste ende. Min datter var igennem adskillige rodbehandlinger uden det blev bedre med smerter, kom til dansk tandlæge og det gik i orden. Både min mand og jeg er blevet klogere og benyttet nu også dansk tandlæge. Set i bakspejlet er det en tandlæge fabrik, hvor det handler om, at score så mange penge som muligt på kort tid. Torben farer jo ud og ind fordi han har gang i mange patienter på en gang.

3 de fevereiro de 2025

Løse kroner

Jeg har fået lavet 6 kroner hos Torben Dippmann hvoraf de fire er faldet af, den ene krone blev sat fast igen fire gange, det var først da en ung tandlæge hos Dippmann satte kronen fast at det holdt, de tre andre kroner er sat fast af tandlæger i Danmark og de holder.

13 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

holder ikke aftaler og forsøger mérsalg

Havde bestilt et eftersyn og en tandrensning. Efter en del ventetid (han har gang i 3-4 patienter på een gang) fik jeg taget røntgenbilleder og blev tilset af Torben. Han brugte mest tid på at forklare mig at jeg havde brug for en krone til 5.000,- og da jeg så bad om den aftalte tandrensning, fik jeg at vide at den havde de ikke tid til så jeg måtte bestille en tid til tandrensning... Det gør man ikke når man er kørt 1 time og 3 kvarter for at komme derhen. Jeg anbefaler IKKE denne tandlæge til nogen. Det går mere op i salg af kroner end det er reel rådgivning/tandlægearbejde.
Et familiemedlem havde samme oplevelse, her var det dog 3 kroner til 5.000,- han pludselig havde brug for.

17 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Tandlæge hus

Tandlæge hus. Professionel og venlig behandling. Der er personale, blandt dem, der kan dansk og de er meget service orienterede. Tyske tandlæger er ikke, så dyre som danske. God oplevelse.

2 de março de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais