Centrumreparation Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mega god service, det gik stærkt og vi testede inden vi forlod butikken 🥰 (en microfon der ikke virkede) Alt var i den skønneste orden! Tak for hjælpen ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan på det varmeste anbefale bredgade14 - imødekommende, sikker, kvalitet i top, garanti som holder og ikke mindst hurtig betjening ;-) Alt dette får du på en og samme tid, hvis uheldet er ude og de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde fået sim 2 låst min telefon, så kunne bare ikke komme på da jeg selvfølgelig heller ikke kunne huske nogle " koder " Tog så til Centrum Reparation i rødover centret, og denne mand kunne hva... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik repareret logicboard på min 4,5 år gamle Macbook Pro Retina. Selve reparationen tog under 12 timer og endda til en fornuftig pris samt 2 års garanti. Finder man ikke ret mange andre steder. Min Ma... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Reparação de telefones
  2. Oficina de reparação de dispositivos electrónicos

Escrito pela empresa

Din foretrukne reparatør af smartphones, tablets og computere i København K og Rødovre Centrum! Vi har eksisteret siden 2013 og fortsætter. Kom forbi og få et uforpligtende tilbud på reparation af din enhed, enten på Bredgade 14 eller i Rødovre Centrum. Vi ses!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og god vejledning fra…

Super service og god vejledning fra Morten! Vi fik fikset kameraglasset på vores iPhone og samtidig tjekket, om selve kameralinsen var skadet – heldigvis var den det ikke. Telefonen blev repareret på en time, mens jeg handlede færdig i centeret. Så nemt og effektivt. Tak for hjælpen!

29 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde købt et panzerglas til min…

Jeg havde købt et panzerglas til min nye telefon, men da mine evner ikke rækker langt nok til at sætte sådan et på, spurgte jeg om hjælp i Centrumreperation, som gjorde det gratis for mig. Super god service, da jeg jo ikke havde købt panzerglasset hos dem. Bestemt ikke sidste gang jeg kommer her!!

1 de dezembro de 2024

Det sødeste personale

Det sødeste personale. God service og de er hurtige. De var så søde og hjælpe mig med min afdødes fars telefon helt gratis hvor ingen andre har kunne hjælpe. Kan varmt anbefales.

23 de outubro de 2024

Redningstjenesten fra rødovre

Min telefon er netop blevet redet af centrum raparation.
Min iphone X var gåer tør for strøm, jeg satte den i opladeren og lagde mig til at sove næste morgen da jeg vågnede var den død. Den ville ikke starte og apple logoet blev bare ved at tænde og slukke. Så prøvede jeg at sætte den til computeren. Den skrev bare go to applestore. Så kørte jeg ind til apple store i roskilde. Der stod to unge mennesker som ikke havde den store viden om telefoner. De var flinke men de var der bare agtigt. De sagde dog at jeg nok bare skulle regne med at alt på min telefon var væk. Det kunne jeg ikke acceptere da jeg havde alle billeder af mine børn og telefonen var ikke sikkerhedskopieret. Så google jeg telefon raparation og recovery service osv. heldigvis stødte jeg på centrum raparation.
Jeg kom ned til morten. Han var helt rolig. Han sagde vi gør alt hvad vi kan. Han fandt ud af at det var face id hardwaren der var i stykker og derfor ville telefonen ikke tænde. Han pillet det fra satte den i computeren og opdateret den og fik liv i den. Jeg har aldrig været så lykkelig. Det er en rigtig redningsmand. Jeg kan ikke anbefale dem nok. Det ved hvad de snakkee om og de giver ikke så let op. Stor ros til centrum raparation.

Danni Pedersen.

4 de outubro de 2024

Ekstraordinær positiv oplevelse

Ekstraordinær positiv oplevelse!
Startede hos Green Mind, og fik dømt min mobil død uden at have den i hænderne. Fik den fixet på 5 min. hos Centrumreparation, uden beregning, og med et smil og gode historier med på vejen.
Det er godt nok service!
Blev nødt til at fortælle historien til Green Mind ;-)
Kan kun anbefale Centrumreparation!

10 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service, og voldsom dygtig reparatør

Tog så til Centrum Reparation i rødover centret, og denne mand kunne hvad yousee havde givet op på.
Er bare så glad og tilfreds, stod til ny tlf ifølge yousee.
Kan stærkt anbefale dem.
5 stjerner herfra 👍👍👍😊

5 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

CentrumReparation har god gammeldags service og kvaliteten er i top med deres reparationer!

Det er ingen hemmelighed, at hvis jeg møder god service, fair priser, kvalitet, venlighed, god rådgivning ex ex Så skal man også påskønne det.
Her er en butik jeg vil give 5 stjerner.

CentrumReparation er der nemlig fantastisk god service, hurtigt hjælp. Alle reparationer kan de klare af smartphones, tablet, computer, Mac ex., ex., ex. og så er de oveni certificeret.
Gode råd og vejledninger, altid med et smil på og behagelig betjening og fair priser.

God gammeldags service, med dejlig fynske dialekt.
Sønnen er indehaver og sidder ude bagved og reparerer, imens faren står frontline.
Lille god butik i Rødovre Centrum og deres motto er:
Vi ser på det, gå I blot ud og handle, så vil vi gøre alt for at jeres indleveret ting er klar når I skal hjem igen.

Der er også et pænt udvalg covers til mobil

28 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og super betjening.

Super service og super betjening.

Den allerbedste anbefaling fra mig til Centrum Reparation i Bredgade. Meget imødekommende og professionel. Jeg fik fikset min iPhone lynhurtigt til min store tilfredshed.
Ikke sidste gang, jeg vælger Centrum Reparation.

Mange hilsner
Helle

14 de maio de 2024

God og hurtig service

Fra første øjeblik jeg satte mine ben i butikken i Rødovre blev jeg mødt af personale, der ville hjælpe med min problemstilling = en ødelagt skærm. Kravet til reparationen var, at data på telefonen skulle være intakt efter reparationen - jeg var et andet sted, hvor de ikke ville love det, men her var det intet problem, så de fik lov til at lave reparationen.

Efter et par dage var skærmen kommet og sat på, og alt er som det skal være. Intet at sætte på servicen, ej heller da min kone skulle hente sin telefon.

Det eneste problem er, at hun skulle have ladet være med at ødelægge sin skærm i første omgang, men det kan butikken næppe klandres for :)

27 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var forbi butikken i Bredgade og…

Jeg var forbi butikken i Bredgade og fik skiftet skærm på min telefon. Servicen var helt i top! Jeg fik meget god vejledning i forhold til hvilken skærm jeg skulle vælge og de reparerede den hurtigt og enda til en god pris. Stor anbefaling herfra :)

12 de março de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais