Jeg har tidligere oplevet høj kvalitet i jeres morgenmads buffet, med lækre hjemmelavet retter. Det jeg oplevede i weekenden, vil jeg ikke anbefale nogen. Der var laks som var tørt i kanter,... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte dagens ret en alm. hverdag til frokost, hvor der bestemt ikke var travlt. Beef Bourguignon, som var på i uge 40 havde god smag. Selv kartoffelmosen var dejlig. Dog kunne der være større... Ver mais
A empresa respondeu
Super god oplevelse af afholdt fødselsdag. Der var styr på alt lige fra at vi lavede bookingen til det afholdte arrangement. Maden var rigtig god, der blev fyldt op hele tiden og servicen var i t... Ver mais
Charlottehaven er et oplevelseshus, som giver kvalitetsbevidste gæster positive oplevelser hvad enten de bor hos os; spiser eller holder fest hos os; holder møde eller konference hos os; eller træner hos os.
Hjørringgade 12C, 2100, København, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Det jeg oplevede i weekenden, vil jeg ikke anbefale nogen.
Der var laks som var tørt i kanter, frugt der havde set friskhed for flere uger siden (en melon der havde store brune pletter i frugtkødet), og generel sådan middelmådig lav budget brunch.
Tørt brød og pulver æg (både i søræg og omelet). Selv deres Nutella smagte af pulver.
Når jeg tidligere ved hvilken kvalitet i har og kan levere, så var det ærlig talt pinligt at have hevet hende hen til det i leverede i denne weekend.
Jeg måtte virkelig forvisse hende om at jeg aldrig har oplevet så lav standard hos jer.
Tjeneren gav os dog en god velkomst og introducerede os til sted/ menu/ koncept.

Resposta da Charlottehaven
Det var desværre en meget skuffende oplevelse.
Brødet var tørt og svært at skære, og croissanterne fremstod som almindeligt bake-off uden kvalitet. Pølserne var smagsløse, og udvalget af drikkevarer var kedeligt. Der blev ikke serveret juice med den begrundelse, at der var problemer med leverandøren, og i stedet blev vi henvist til at købe drikkevarer i baren.
Vi var et selskab på 10 personer, men personalet fremstod meget uantageligt. Der blev hverken ryddet løbende op på bordet eller fyldt mad op undervejs, hvilket gav et uorganiseret og uindbydende indtryk.
Samlet set lever oplevelsen på ingen måde op til den pris, der blev betalt, eller de forventninger man med rimelighed kan have.

Resposta da Charlottehaven
Vi fik en p-afgift efter vi havde været på restauranten, og den vil de ikke annullere. Vi var inde og spørge ind til hvordan vi skulle betale for at parkere, men fik urigtige oplysninger, i hvert fald advarede de os ikke om at vi skulle være særligt opmærksomme på, hvilken adresse vi brugte i appen, derfor brugte vi selvfølgelig den, som kom frem først. Det vidste de øjensynligt, for da jeg ringede et par dage senere, så fortalte hende mig i receptionen, at det var sket før. Virkelig dårlig service, der kommer vi ikke igen.

Resposta da Charlottehaven
Fik brunch til 6 pers. en almindelig lørdag formiddag. Blev enormt skuffet over at brødet ikke var til at skære og at wienerbrødet var helt almindeligt bake-off. Der var ingen skilte på ostene, så man havde ingen idé om, hvad man spiste. Røræg og omelet var lavet på pulver.
Der var ingen service - ingen tjenere der kom til bordet for at spørge om alt var ok eller for at hente mere kaffe osv. Juicebeholderne fungerede rigtig dårligt, så kun en tynd tynd stråle af juice kom ud. Da jeg gav personalet besked, blev der bare trukket på skulderen. Intet personale i restaurant-delen talte dansk. Udbuddet var helt ok, men kvaliteten for dårlig.

Resposta da Charlottehaven
Vi bookede lokalet Vinterhaven 2 og havde en fantastisk barnedåb med 60 mennesker. Maden var god og personalet var super søde og gjorde dagen rigtig god. Vejret var fantastisk, så børnene kunne bruge legepladsen.

Resposta da Charlottehaven
Super dårlig service. Bor på hotellet for 1 nat og glemmer en bluse i skabet. Jeg ringer 1 time efter jeg er tjekket ud, hvor de beder om at få tilsendt en mail. 3 dage senere modtager jeg en afvisende mail om den må være glemt et andet sted, fordi housekeeping ikke har meldt noget ind. Jeg forklarer specifikt, hvor den hænger og spørger om de har gjort noget for at tjekke det, for så at få at vide de vil snakke med chefen for housekeeping om mandagen. Hvor svært kan det være at tjekke et værelse og sikre en ordentlig service for gæsterne kommer retur en anden gang. Kan godt regne ud der ikke kommer til at ske mere fra jeres side.

Resposta da Charlottehaven
Har trænet i CH i mange år og er meget glad og tilfreds. Altid venligt og professionelt personale, der er rent og pænt og et godt fælleskab. Klart en anbefaling.
Elsker at træne her. Lækkert udstyr som altid er rent og up to date og fede hold trænings muligheder! Ikke at forglemme det skønne personale!

Resposta da Charlottehaven
Jeg har de seneste +6 år kommet i Charlottehaven Health Club. Jeg er vild med de blandede faciliteter. Lækkert fitnesscenter med moderne maskiner, virkelig gode hold med varieret udvalg og gode instruktører. Desuden er der tilhørende svømmehal. Her er en ro, som jeg ikke har oplevet i andre fitnesscentre.
Igennem årene har jeg vekslet mellem faciliteterne, og medlemstyperne. Det har været perfekt for mig, ift at kunne holde min træning ved lige.
Begge mine børn har desuden gået til svømmeundervisning i Charlottehaven, og har været super glad for at komme hos Lise.

Resposta da Charlottehaven
Charlottehaven Health Club (fitness) er et skønt, moderne sted med virkelig gode faciliteter, god stemning og engagerede, hjælpsomme og søde ansatte. Føler mig hjemme her og nyder hver eneste træning.

Resposta da Charlottehaven
Den 26. november var vi 4 personer, der skulle spise i cafeteriet kl. 14.45.
Cafeteriakøkkenet, en kokkepige gjorde køkkenet rent, vi ventede på tjeneren, de deltog ikke i noget, og så gik vi for ingenting.
Vi tror, at hjemmesiden siger 15 timer, cafeteriaets køkken er lukket.
Vi er meget oprørte. Det er en skændsel.

Resposta da Charlottehaven
Har netop afholdt min hustrus fødselsdag med en festbrunch i Charlottehaven. Lige fra den første kontakt omkring arrangementet har alt fungeret fra planlægning til afholdelse i lokale sommerhaven. Maden var dejlig og de søde unge tjenere fyldte op og servicerede selskabet diskret og venligt. Lokalet har en vældig god akustik og bordene var flot pyntet med flot borddækning. Tak til det involverede personale , vi vil gerne komme igen hos Charlottehaven.

Resposta da Charlottehaven
I had decided to try charlottehaven’s package with access to the gym sauna and pool. When I showed up at their reception they charged for a starting package (gym bag and what not) plus the subscription cost for a month. The gym is ok but my interest was for the sauna and pool.
I did not have the best experience (personal opinion) based on the following facts:
1.the pool has been extremely busy and one can hardly swim alone in one lane.
2. The sauna which is a top priority for me has been disappointing being consistently and extremely smelly of swet. Towels are not enforced to sit on or put around for its users and most importantly the wood inside the sauna doesn’t seem to be treated after use to remove the smell!
3. I left once my shirt and clothes in the locker since I didn’t drive and couldn’t carry all on my bike. So I decided to pick it up the next day. When I came back my clothes were not there, nor in a lost and found but in a trash bin with some dirty clothes!
4. And the reason I decided to write this note: after 2 months paid and hoped it would improve which it didn’t. I decided to stop going at the end of the 2 months. 2 weeks later I was told I need to pay a current month + 30 days as per a document / termination clause which I never received since they sent it to the wrong email address! They added that they would do me a favor of reducing it to one month fee which I disagreed with and they kept sending 100kr majorations by email.
5. When I reached out to their customer service, they kept sending emails explaining why I should pay anyway! (10+ emails) without attempting to understand why as a client I left or why I was not aware or informed of the termination clause, or or… Instead they kept asking me to pay!
This is not about 600/800 dkk… this is a matter of principle, and it’s a shame for customer service teams to sacrifice the hotel image, customer feedback, opportunity to improve, and a customer who used to go to their cafe as well :) for what … for 600/800 dkk with majoration for a penalty that no one informed me about and which I will of course not pay!
Am sorry but provide a good service first and get paid for it! not for imaginary stuff!

Resposta da Charlottehaven
Har for år tilbage fået brunch i charlottehaven, hvor jeg mindes den lækreste buffet med super udvalg - og glædede mig derfor til besøget i dag, hvor jeg var blevet inviteret som gæst af en veninde.
Desværre var der rigtig mange ting, der ikke fungerede. Lad mig starte med røræg, der svømmede rundt i væske, hotwings der var helt kolde, tre slags mere end kedeligt pålæg, kolde pandekager og brød der var så hårdt, at det nærmest var umuligt skære over. Hertil en kande kaffe der var tyndere end tynd.
Positivt var den bestilte omelet og hønsesalaten.
Personalet havde desværre ikke øje for ret meget. I stedet havde de travlt med at tømme vores bord, nærmest før vi var færdige. Til sidst måtte jeg minde den unge mand om, at vi rent faktisk havde bordet i 2 timer. (der var gået 1 time) Jeg følte simpelthen, at man ville af med os. Han svarede ikke - måske han ikke forstod, hvad jeg sagde🤷♂️
Da jeg tjekkede prisen på hjemmesiden og så: 295 kr pr. person, må jeg sige, at det på ingen måde hænger sammen med hverken udvalg, kvalitet eller service.
Super god oplevelse af afholdt fødselsdag.
Maden var rigtig god, der blev fyldt op hele tiden og servicen var i top.
Rigtig fint lokale til privat arrangement med meget søde og imødekommende tjenere.
Kan kun anbefalde dette sted og kommer helt sikkert igen.
Møde fra 9-17
Incl.
Morgen mad, der var trist- Tør bolle, 2 skiver ost, 1 skive kedelig skinke. Lidt yoghurt m. kedelig mysli og marmelade. Juice ikke friskpresset.
Efterårssuiten var et lille rum, stikkontakter i bordet, smart, men kun en virkede. Vi var generet af vaskemaskine, der var igang i naborum...
Frokost var fin, med gode forskellige retter og godt brød.
Kaffen var tynd, men extra tilkøb af latte var fin, samt extra tilkøb af vin var fin.
Tror ikke vi kommer igen.
Stor tak til Charlottehaven, lige fra Bookingen til receptionen og cafeen ifm navngivningsfest for vores barnebarn. Bookingen fulgte op på flere områder for at sikre, at alt blev som vi ønskede det. Receptionen var hjælpsomme med at printe mail til caféen søndag morgen, hvor Bookingen havde fri. Da vi kom lidt før tid for at pynte op, blev vi mødt af imødekommende tjenere, som fulgte op på den tilsendte mail om ændring i bordplan mm. På gavebordet lå en fin gave til festens midtpunkt og det sødeste kort fra Charlottehaven / Bookingen. Skønt udeareal med legeplads til børnene. Lækker festbrunch. Skønne rammer. følte, at der blev taget godt hånd om os fra start til slut. Det var en rigtig dejlig dag. Det var anden gang vi fejrede en begivenhed i familien i Charlottehaven i dag. Og det bliver næppe sidste gang. Mange tak til Susan, Viga og kolleger. De varmeste anbefalinger fra alle i familien til Charlottehaven.

Resposta da Charlottehaven
Super dårlig service på trods af +25 nætter på stedet det sidste års tid.
Kunne ikke vente et par timer med betaling, da mine kort blev afvist og de familiemedlemmer der egentlig havde booket, ville komme forbi senere på dagen. Dette på trods af, at vi stadig boede på et værelse på hotellet til den efterfølgende dag og aldrig har betalt nogle af vores mange ophold for sent.
Oven i hatten var både receptionisterne og manager ikke venlige og service-mindede, men fik os tværtimod til at føle ud virkelig dumme og fremstå som folk der prøvede at snyde dem.
Til den pris og med den loyalitet, ville man forventer noget andet, som på andre hoteller.
Dette blev desværre sidste gang vi bruger stedet!
Svar: der var IKKE tale om afrejse fra hotellet, men vi var på vej til at bestille morgenmad og havde endnu en overnatning

Resposta da Charlottehaven
Direktørpris og værste service nogensinde oplevet hos Charlottehavens fitnesscenter. Først kunne jeg ikke oprette mit kreditkort til automatisk betaling i systemet, da det ikke fungerede (jeg har prøvet adskillige gange). Det ender med Charlottehaven sender en mail og truer med inkasso. Jeg betaler via det vedlagte kontonr. i rykkerskrivelsen. Ca. 2 uger derefter kommer jeg ned for at træne, men bliver nægtet adgang, da de ikke kan se min betaling i systemet. Et par dage efter tager jeg igen i Charlottehaven, for at spørge om de kan se min betaling. Nu kan de se min betaling, og mit kort bliver oprettet i systemet igen, men så så finder de ud af, at jeg er blevet udmeldt!?..Damen kan ikke forklare hvorfor jeg er blevet udmeldt, så derfor beder hun mig ringe til en Maria. Dagen efter tager jeg i Charlottehaven igen, og han er sød og forklarer jeg er blevet udmeldt pga. for sen betaling, og at jeg blot skulle oprette mig igen, uden at betale startgebyr. I dag kommer jeg så til Charlottehaven, og bliver afvist for 2. gang med fitness tøj på, og klar til at træne. Nu er problemet at de ikke kan se "Maria" har skrevet i systemet, at jeg kan melde mig ind igen, uden at betale opstartsgebyr. Jeg har i alt talt med Charlottehaven i receptionen i alt 5 gange uden at få den rigtige hjælpe eller bare en besked jeg kunne bruge til noget andet end "ring til Maria". Jeg er blevet afvist 2 gange i receptionen med træningstøj på. Det er virkeligt ydmygende at blive afvist som en anden kriminel, og jeg bliver virkeligt ked af det.
Jeg giver Charlottehaven Fitness 1 stjerne, fordi det ikke er muligt at give minus stjerne for manglende information, manglende kompetence og vilje til at hjælpe, og for gentagende ydmygelser ved at måtte gå igen uden at få lov at træne, og uden at få andet brugbar hjælp end, at det må jeg selv finde ud af ved at ringe til "Maria". Det er slet ikke i orden, og når i tager det tredobbelte af hvad et abonnement hos Fitnessworld koster, så må man da som minimum regne med, at man får en imødekommende og saglig hjælp, for nogen som interesserer sig for at løse problemet. I stedet er "hjælpen", at jeg selv skal ringe til "Maria" og finde ud af hvad problemet er. Jeg kunne forstå det hvis jeg havde betalt 149 kr. i abonnement, men til den pris i tager er det bare amtøragtigt. Jeg kan på INGEN måde anbefale Charlottehaven Fitness til nogen.

Resposta da Charlottehaven
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.