Fantastiks hjemmeside! Har bestilt op til flere gange hos Chekos nu, og alle gangene har været super vellykkede. Deres levering er super hurtig og deres produkter er de bedste - kan varmt anbefal... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
25 ud af 5 stjerner Elsker dette firma og deres hjælpsomhed. Har flere gange handlet da det hed BD-store( de er nu lagt sammen) Jeg elsker deres personlige engagement overfor hver enkelt kunde❤️❤️❤️... Ver mais
Fantastisk kundeservice der altid svarer og er behjælpelige ⭐ jeg har bl.a. bestilt Luxury Magnetic Gellak og det er en mega fed oplevelse, virker akkurat som på billeder/videoer, det ser så fedt ud �... Ver mais
TILFREDS handler ofte ved chekos, køber en del negle gele og har aldrig været skuffet. Deres kundeservice fejler heller ikke noget. Købte feks engang et produkt der var noget galt med og der var ingen... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi har et stort udvalg i alt til flotte negle. Lækre produkter til fantastiske priser!
Informações de contacto
Fredericiavej 81, 7100, Vejle, Dinamarca
- kundeservice@chekos.dk
- www.chekos.dk
Super fin service
Super fin service. Den fine indpakning af gavekort og små ekstra gaver, det er bare lækkert
Fantastisk
Fantastisk! Har lige fået min pakke, og jeg elsker alt ved den. Keep up the good work 👍😁
I har fået jer en ny fast kunde ❤️
Fantastisk service
Fantastisk service
Mega hurtig levering og rigtig lækkert med en lille gave, der var sendt med
Endnu en super god oplevelse
Endnu en super god oplevelse. Super hurtig service. Havde nogle spørgsmål, som blev besvaret hurtigt og med masser af gode råd.
Kan kun varmt anbefale at handle hos dem.
Chekos er fantastisk og man får altid…
Chekos er fantastisk og man får altid varerne inden for rimelig tid 🤗
Det bedste var dog, at jeg får en personlig hilsen med, på video -dét gør bare noget ❤️😊
Fantastisk kundeservice der altid…
Fantastisk kundeservice der altid svarer og er behjælpelige ⭐ jeg har bl.a. bestilt Luxury Magnetic Gellak og det er en mega fed oplevelse, virker akkurat som på billeder/videoer, det ser så fedt ud 😍 og så er det skønt at modtage en pakke fra dem, der er bare lige gjort lidt ekstra ved indpakningen og der er en lille ekstra slikkepind og lidt hygge, det gør bare et godt indtryk når man åbner ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg er forholdsvis ny kunde her hos…
Jeg er forholdsvis ny kunde her hos Chekos.
Jeg har fået en dejlig modtagelse, De har været hurtig
behjælpelig på mine spørgsmål
Hurdig ekspetiton , og så enda en gave' med ì min order. ♡
Tak til Checo 💌
det er nu 3 gang jeg bestiller fra dem…
det er nu 3 gang jeg bestiller fra dem og kunne ikke være mere tilfreds med de ting jeg får. mega hurtig levering. kan kun anbefale.
God service og levering er helt ok.
Dejlig service
Jeg modtog min pakke dagen efter, at jeg havde bestilt mine ting. Desværre var der en ting, som var gået i stykker ved ankomst. Jeg kontaktede firmaet, som svarede hurtigt på min mail og de sendte straks en ny pakke til mig uden fejl. Dejlig service. Forsæt endelig det gode arbejde!

Resposta da Chekos.dk
Easy to use webshop -1st rate customer service…
Easy to use webshop and a 1st rate customer service
Unfortunately, one product in my order was incorrect. The super friendly customer service apologized and immediately sent the correct product which arrived the following day.

Det bedste
Alt er godt. Pakken kom dagen efter og det var god kvalitet

God oplevelse !!!
Verdens bedste kundeservice og fremragende produkter. Hurtig levering, fair priser... det hele er i top

Resposta da Chekos.dk
Jeg er ekstremt glad for det
Jeg er ekstremt glad for det! Let at lære ved at følge vejledning. Min første gang med det, blev super pæn!!
Hurtig levering!

Super god online shop
Super god online shop. Har handlet der mange gange og de skuffer aldrig.
10/10 fra mig af😁

Fantastisk sted at handle 👌
Er altid fuldt ud tilfreds med mine vare, og der går max 2 dage, så har jeg pakken. Altid sødt og hjælpsomt personale, hvis man ringer ind.
Kan varmt anbefale Chekos ♥️

Resposta da Chekos.dk
Altid hurtig levering og produkter i…
Altid hurtig levering og produkter i god kvalitet.

Resposta da Chekos.dk
Hurtig levering og gode produkter :)
Meget hurtig levering og produkterne er af fin kvalitet. Intet at være utilfreds med :)

Resposta da Chekos.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.