Christiansfeldnet Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har en rigtig god oplevelse med Christiansfeldnet, det mindste bøvl, selvom det ofte er en fejl 40, så står Morten straks ved døren, for at hjælpe. En fantastisk net og TV forbindelse til billig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Et godt lokalt selskab med rigtig fin service udført hurtigt af en dygtig lokal mand

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har, trods vanskeligheder i den spæde begyndelse, haft lige de TV kanaler der passer os, til en rigtig god pris og anbefaler dette til alle i Christiansfeldområdet! Vi har fået en fantastisk sup... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget tilfreds med Christiansfeldnet. God service. Virker som det skal, både internet og TV. Vi er her glade for muligheden med at streame TV og optage film. Løsningen med Christiansfeldnet er også... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Operador de Internet
  2. Loja de alarmes antifurto
  3. Loja de telemóveis
  4. Streaming de filmes
  5. Loja de televisões

Escrito pela empresa

ChristiansfeldNet er en medlemsejet antenneforening, som tilbyder TV, Internet, telefoni, alarmer, mm. til foreningens medlemmer, med lokal service og sammenhold, til områdets bedste priser...

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har en rigtig god oplevelse med…

En fantastisk net og TV forbindelse til billige penge.

26 de março de 2026

Mange tak Kaja

Pris & kvalitet

Pris - kvalitet - stabilitet - serviceniveau - lokal tilgængelighed.
Ganske enkelt fremragende.

19 de novembro de 2025

Resposta da Christiansfeldnet

Mange tak, og tak fordi du støtter lokalt :)

Det dur

Vi har kun internet men det fungerer fint. Ja der kan være udfald og ting der sker, men det der jo også ved Yousee og de andre større. Til prisen og den fornemme service man får, er vi rigtig godt tilfredse.

19 de novembro de 2025

Resposta da Christiansfeldnet

Tak Sandra, det betyder meget at medlemmerne af ChristiansfeldNet er tilfredse og vi arbejder hver dag på at yde den bedste service :)

Det er billig net og tv

Det er billig net og tv.
Mange tv kanaler, nemt at finde ud af. Super god service og Morten er fantastisk hjælpsom.

10 de junho de 2025

1000 tak Kaja

billigt og godt

Har haft Christiansfeldnet i 2 år uden nogle problemer. I forhold til så mange andre udbyder, syntes jeg man får mange mbit, for pengende.
Så stor anbefaling her fra :)

6 de dezembro de 2024

Mange tak "Uhre" ;)

Super god service af Morten

Super god service af Morten
Havde problemer med dårligt internet en aften skrev til ham og han lavede test med det samme, næste dag kommer Morten med nyt modem og gå ikke før det hele virker som ham vil have det.

13 de novembro de 2024

Tak Morten :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service - perfekt udvalg af kanaler og pakker, her kan man få det lige som man ønsker.
Og servicen er helt i top, Morten står for den perfekte service - tak for din måde at være på Morten. 😊😊👏🏻👏🏻📡📡📶📶

27 de setembro de 2023

Tak Elwin

Vi har

Vi har fået en fantastisk support, med øjeblikkeligt svar på alle tvivlsspørgsmål eller hjælp, hvis ikke vi ikke selv kunne klare det.
Vi har også fået hjælp til det MESH-internet foreningen anbefalede og det har bare klappet det hele!
Thumbs up!

19 de fevereiro de 2023

Tak Ole :)

Det VIRKER bare

Det VIRKER bare. Morten er hurtig, hvis der opstår problemer og god til at informerer ved opdateringer.

18 de janeiro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais