Christiansminde Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Har lige haft et 3 dages ophold på Christiansminde. Vi har besøgt utroligt mange steder i Danmark, og prismæssigt i forhold til kvalitet, er prisen for høj. Værelserne var fortrinlige, hvilket de ogs... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har både boet og spist på Christiansminde Hotel flere gange. For hver gang er service og kvalitet gået ned. Men i aften var jeg alligevel chokeret. Vores bestillingen blev ikke leveret,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Flot udsigt over Svendborg Sund. Tæt på dejlig badestrand med livredder. Nyttig hotellejlighed med masser af håndklæder. Hotellet ligger på en skråning, hvilket betyder mange, mange trapper. Smilende... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Hotel
  2. Alojamento para férias
  3. Restaurante de almoços
  4. Restaurante escandinavo

Escrito pela empresa

Oplev de øjeblikke, du gerne vil have igen. Christiansminde ligger helt tæt på strand og natur og ikke langt væk fra byen. Christiansminde er skabt for alle, der trænger til et godt sted at være, et godt sted at lære, et godt sted at feste eller et godt sted at spise. Uanset om du kommer én, to eller mange, vil du føle dig hjemme og genkende alt dét, du elsker, også selvom du aldrig har været her før. Hos os får du følelsen af frihed midt i naturen ved skov og vand, og kun et stenkast fra den hyggelige by. Hver dag mærker vi alle den gode energi på stedet, og vi glæder os til, at du som gæst smittes af overskuddet. Gæstfrihed går aldrig af mode.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Invitation fra Fynske bank.

Invitation fra Fynske bank.
2 retters menu: forret: Varmrøget laks. Fint , men meget lille stk varmrøget laks med topping. 4x4 cm stk laks. Hertil et meget hård lille bolle. Næsten umulig at skære over .
Hovedret: fint rosastegt stk oksekød, Men hertil desværre sorte og brændte råstegte kartofler og total farveløset kållignende råstegt tilbehør uden særlig smag. Eet forårsløg, så tyndt,svarende til en halv blyantstykkelse, placeret over kødet.
Vinen ok.
På dametoiletet opleves der totalt lukket for det varme vand i alle 5 håndvaske.
På herretoilettet var urinaler stoppet og ikke afspærret, trods ude af drift.
Vi kan på ingen måder anbefale dette hotel til nogen arrangementer.
Receptionen var ubemandet kl.21, så ingen tilbagemelding mulig direkte til hotellet inden vi tog hjem.
Godt det ikke var vores private arrangement, men banken havde gjort sit bedste for en fin aften til os alle.

22 de novembro de 2023

kæresteferie

Var på kæresteferie, vi havde booket en dobbelt seng. Det var to senge som var sat sammen, som gled fra hinanden konstant, top madrasserne gled halv ned konstant, vi lå elendigt!
Elkedlen var helt kalket til og fedtet, da vi gerne ville lave kaffe. Toiletpapiret var det værste jeg har tørret mig med, det var så dårligt, at det satte sig fast de forkerte steder.
Morgenmaden var lækker og flot udsigt i restauranten, men den unge tjener var meget uforskammet og talte ned til min kæreste.
Da vi tjekkede ud, var der ingen af personalet, som spurgte hvordan vores ophold havde været.
Jeg vil aldrig bo på det hotel igen, ikke pengene værd!

1 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekte rammer til familiefest.

Vi har netop afholdt en familiefest på hotellet.
Der blev serveret en 5 retters gourmet middag med tilhørende vinmenu. Dejlig oplevelse.
Flotte værelser med havudsigt og en dejlig morgenbuffet med mange spændende ting.
Fin service og betjening, både i reception og tjenere.
Kan varmt anbefales.

25 de agosto de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Bestilt hyggeophold til 9 personer og…

Bestilt hyggeophold til 9 personer og det var så godt👍
Dejlige værelser med balkon, dejlig mad og vin og fin morgenbord.
Skøn beliggenhed, når ikke det bliver 5 ⭐️Er det fordi velkomstdrink kunne godt være serveret lidt bedre tænker serveret til hver person, blev hældt op så kunne vi selv fordele.
Når man taler Svendborg/ Fyn så manglede jeg brunsviger på morgenbordet.
Ellers et rigtigt fint ophold.

28 de julho de 2023

Negative receptionister

Havde det været min matros var hun blevet fyret!

Er det meningen man skal diskutere om hvorvidt vi har bestilt opredning til 3 i et værelse og til en i andet værelse?

Vi havde bestilt 2 værelser til 4 personer og ikke gået i detaljer om fordeling af samme. I stedet for bare at få styr på det fik vi besked på det ville koste ekstra for en ekstra opredning i det værelse der kun var redt op til en? Det kom vi så ikke til. Men at det overhovedet skal blive til en diskussion vidner om hvordan man behandlet sine kunder!

Desuden en ubehøvlet tiltaleform overfor vores datter som ville betale for 4 is.

Magen til negative receptionister skal man godt nok lede længe efter

Kim

18 de julho de 2023

Kære Kim Wedelbeck,
tak for at taget dig tid til at reflektere på din ankomst / ophold for et par dage siden.
Jeg undskylder uforbeholdent til dig & din familie for ikke at levere en optimal indtjekning.
Det beklager jeg meget.
Jeg ønsker jer alle en god sommer

Ringe buffet

Firmasommerfest i flot lokale med udsigt til Svendborgsund. Fint pyntede borde og søde venlige tjenere.
Buffeten var ringe og maden kedelig. Tomme fade blev ikke erstattet med nye og det var ikke alle i selskabet, der nåede at smage det hele.
Ingen ros til køkkenet herfra.

30 de junho de 2023

Kære Vivi
tak for din tilbagemelding.
Der er en kommunikation i gang med arrangøren & vores banket afdeling.

Dårligt!

Besøg den 23/6-2023
Vi var 4 personer, som bestilte 3 peberbøffer og 1 laks som hovedret.
Det var slet ikke pengene værd. 3 små brød til 4 personer som start!
Peberbøfferne var små og tørstegte og slet ikke stegt som vi havde bedt om. Laksen var meget tør. Gulerødderne nærmest rå. Portionerne var små og prisen var helt ude af proportioner. Det var for ringe. Kan ikke anbefales!

23 de junho de 2023

Kære Ulrike,
tak for at tage dig tid til at reflektere på jeres oplevelse. Jeg har sendt den videre til vores køkkenchef.

Ganske fint arrangement

Var med familie til dobbelt fødselsdag kl 11
i Christiansminde Hotel.
Kan bare sige fint lokale med udsigt til Svendborgsund,
pænt dækkede borde til 70 personer
flink- og hjælpsomt personale, god mad.
Bl. a. hjemmebagt franskbrød og leverpostej
En helt igennem god dag i Svendborg.
Kan ikke klage over noget.

18 de junho de 2023

Kære Finn,
tak for de fine ord - det er dejligt at høre at I havde en god dag.
Rigtig god sommer herfra

Flot udsigt, ordinært køkken

Bestilt bord til aften, fast menu pga samtidig bryllup. Forret m varmrøget laks var meget kold og uden den store smag. Hovedretten annonceret em oksemørbrad men kom som oksefilet. Overgjort i tid i sous vide. Tilbehør ganske ordinært. Vinmenu ok. Udsigt fantastisk.

27 de maio de 2023

Kære Jesper
tak for at tage dig til til at reflektere på din oplevelse på hotellet. den er sendt videre til køkken chefen.
Til info kan jeg dog informere om at vi har et helt nyt køkken team.
MVh

Igen en god oplevelse

Igen en god oplevelse. Denne gang med hund. Godt værelse rimelig udsigt. Super god mad og kompetent personale. Vi valgte pakke med mad og to nætter. Ikke helt værdi for de mange penge som sidste to gange.

6 de maio de 2023

Resposta da Christiansminde

Tusind tak for din tilbagemelding. Det er dejligt med tilbagevendende gæster :)

Vidunderlig oplevelse!

Vidunderlig oplevelse! Maden var uovertruffen, service fremragende og stemningen vidunderlig. Kunne jeg give 6 stjerner, gjorde jeg det.

10 de março de 2023

Resposta da Christiansminde

Tusind tak for feed back - det er dejligt når vi lever op til forventningerne.

Helt fantastisk oplevelse.

Vi er netop hjemvendt fra et fantastisk ophold på Christiansminde hotel, med en helt igennem fantastisk beliggenhed og udsigt, samt et endnu mere fantastisk personale, hvor det kunne mærkes hele opholdet igennem, at personale hele vejen rundt, forsøgte at gøre deres yderste for at vi kunne nyde vores ophold. Kan kun varmt anbefales her fra.

5 de março de 2023

Resposta da Christiansminde

Tusind tak for den fine ros - det glæder os at I har nydt jeres ophold :)

Dejligt weekend ophold

Tak til Hotel Christiansminde for et dejligt ophold i weekenden 4. november til 6.november 2022.
Dejlig udsigt over Svendborg Fjord fra værelset, god morgenbuffet, rent og pænt og sødt personale.
😊

4 de novembro de 2022

Kære Mic
Tusind tak for at tage dig tid til at reflektere på dit ophold på Hotel Christiansminde, det glæder mig at du har haft en godt ophold & at vi levede op til dine forventninger.
Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang :)
Du ønskes en god weekend herfra.
Hotel Christiansminde

Godt ophold

Venligt personale, fantastisk udsigt, god morgenmad og fint og rent værelse.

22 de outubro de 2022

Kære Cecilie
tusind tak for de fine ord & at du tog dig tiden til at reflektere på dit ophold.
Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang.
Du ønskes en god weekend herfra.
Hotel Christiansminde

Classificada 1 em 5 estrelas

Et frygteligt sted- elendg service

Et frygteligt sted- elendg service, surt personale da vi spurgte om indcheckning før tid.
Det kunne lade sig gøre mod ekstra betaling.
Værelset var ordinært med alt for blød madras og meget høj pris.
Vi skulle deltage i en fest hvor der var rabat til de gæster som overnattede- hvis de vel at bemærke havde ringet og bestilt værelset, men ikke hvis vi havde bestilt over Booking . Com, som vi havde.
Mod slutning af festen kredsede personalet rundt for at få os smidt ud selvom forlængelse var aftalt.
Spdan et sted kan kun fortsætte fordi det ejes af en fagforening.
Morgenmaden var uden fraskåret frugt og bacon var tørstegt .
Vi kommer aldrig igen

24 de setembro de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Dyr og ordinær familie frokost

Familie frokost for fire personer kr. 1500 kr.
Velkomst drink, to stk smørrebrød, en pariserbøf og et dele charcuteri brædt.
Maden var ikke dårlig, men bortset fra pynten, som bl.a. bestod af store mængder ærteskud, var der intet som ikke kunne have været købt i Netto. Intet hjemmelavet, intet lokalt, intet bemærkelsesværdige, hverken i oprindelse eller smag.. og så er 1500 for frokost med to øl og to vand til, altså for dyrt.
Betjeningen var venlig, men det er ikke et sted vi inviterer på frokost igen, selvom vi bor to stenkast derfra.

4 de agosto de 2022

Slet ikke pengene værd

Havde bestilt frokost til 9 personer den 26/6 i anledning af min mors 80 års fødselsdag. Vi fik besked på, at mad skulle bestilles på forhånd pga. antal. Meget få ting at vælge, så valgte frokosttallerken til 265 kr. - kunne dog ikke få oplyst, hvad den bestod af (?). Borddækning sjusket og mangelfuld, totalt uengageret personale og frokosttallerken på INGEN måde pengene værd. MEGET skuffende oplevelse.

29 de junho de 2022

En fantastisk oplevelse

Har netop afholdt en konference med overnatning på Christiansminde. Et helt enestående nærvær og en service fra øverste kvalitetshylde, lige fra konferencekoordinator til teknisk personale, reception og personale i restauranten - både i planlægningen og under selve afholdelsen. Og stor ros til de lækre nyrenoverede værelser. En unik ramme, uanset om man besøger hotellet i forbindelse med forretning eller privat.
En helt igennem dejlig oplevelse på Hotel Christiansminde og kun masser af ros herfra!

25 de junho de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais