Christies Sdr. Hostrup Kro Opiniões 375

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Alle gode gange 3 - men vi kommer ikke IGEN !!! Havde booket 3 hytter. Helt urimeligt fik vi alle 3 en ekstra regning på 600,- kr. Både fredagstillæg + sæson tillæg. Det burde man nok ha... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt ophold Omgivelserne retfærdiggør ikke helt oplevelsen i restauranten. Her fik vi nemlig en Virkelig lækker 5 retters menu med afstem vinmenu hertil. Der blev ikke sparet på noget fra perso... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Middag og morgenmad virkelig lækkert. Hytten vi boede trængte til fornyelse, ældre og nogen råd i tag, pæn indvendig og fint indrettet, bruse afløb over gulv niveau, så vandet skulle hjælpes ud. Vi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En hyggelig kro, med spændende og godt tilberedt mad. Pæne og rene værelser. Eneste minus er dårligt internet og manglende TV2 på fjernsynet, ellers havde det været 5 stjerner med pil op ☺️

Informações sobre a empresa

1. Pousada

Escrito pela empresa

Denne afslappede kro omgivet af landskab ligger 6 km fra både den rolige Åbenrå Strand og et kunstmuseum på Brundlund Slot. Kliplev Station ligger 9 km væk.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Menuen var utrolig lækker

Meget lækker menu, flot anrettet, alt velsmagende og flot, med fokus på detaljer, der blev ikke sparet på ingredienser og kvalitet!
Personalet meget serviceminded, og velinformeret, de havde overskud til ekstra spørsmål med et smil!

9 de abril de 2026

En hyggelig kro

En hyggelig kro, med spændende og godt tilberedt mad.
Pæne og rene værelser.

8 de novembro de 2025

Dejligt ophold

Dejligt ophold
Omgivelserne retfærdiggør ikke helt oplevelsen i restauranten. Her fik vi nemlig en Virkelig lækker 5 retters menu med afstem vinmenu hertil. Der blev ikke sparet på noget fra personalets side. De var alle virkelig søde og opmærksomme hele vejen igennem. Meget serviceorienteret
Vi havde opgraderet til de nye panorama hytter som ellers var virkelig dejlige. Kan dog godt frygte at de bliver meget varme at være i når det bliver sommer.

11 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ualmindelig lækker og veltillavet…

Ualmindelig lækker og veltillavet gourmet mad. God øl menu der passer fint til maden.
Meget imødekommende og venligt personale.
Vi er her ikke for sidste gang., det er absolut værd at køre langt for.
Gitte og Jens-Christian Madsen

12 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Middag og morgenmad virkelig lækkert.

Middag og morgenmad virkelig lækkert.
Vi kunne sagtens finde på at komme igen. 🇩🇰😉

9 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Fantastisk god mad

Fantastisk god mad, vin menuen var helt afstemt med maden, dette kunne ikke laves bedre.
Værelse var stort og meget rent, dog trænger det til en opdatering.
Udendørs spa/bad var gemt bag en mur, men adgangen dertil var over terassen som var direkte ud mod P pladsen.
Så ikke meget privat ved dette.

27 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er på vej hjem fra et 2-dages ophold…

Vi er på vej hjem fra et 2-dages ophold i en af de nye panorama-hytter. Trods udfordringer var det et rigtig godt ophold.

De nye hytter er pænt og moderne indrettet. De er placeret uforstyrret op ad en gangsti på bagsiden/ved siden af kroen.

På ankomstdagen fik vi en 3-retters menu og på anden dagen en 5-retters menu - med tilhørende vinmenu begge dage. Maden var generelt meget velsmagende og flot anrettet (der var få enkelte elementer vi hver især ikke var så vilde med - men det er bestemt ikke køkkenets skyld). Under middagen blev der løbende fyldt op med brød, sauce og ekstra kød til hovedretten og lignende. Vinen var rigtig god! Vinglassene blev fyldt pænt op første gang, mens der løbende var genopfyldning, hvis man ønskede det.

Betjeningen under middagen var også helt i top med smilende og imødekommende personale.

I forhold til panorama-hytten, var der udfordringer med vildmarksbadet. Personalet forsøgte at gøre, hvad de kunne for at få det til at virke på ankomstdagen. Da det ikke var muligt, kompenserede de om aftenen med en drink på værelset, mens vi heller ikke skulle betale for opgradering af værelset. På anden dagen kom en tekniker, som fik vildmarksbadet til at virke igen, så vi kunne bruge det. Men vi skulle heller ikke betale for opgraderingen på anden dagen.

Årsagen til de 5 stjerner handler derfor også om personalets håndtering af denne udfordring.

Det var en god beslutning at holde vores bryllups-getaway her. Vi vender gerne tilbage igen til næste år og fejre vores 1-års bryllupsdag.

13 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har netop holdt fest hos jer med 23…

Vi har netop holdt fest hos jer med 23 gæster. Vi har kun roser til jer alle på kroen. I gør det professionelt, og med en imødekommende varme og smil, samt tid til at kere om jeres gæster. Maden var virkelig lækker, vinen afstemt dertil og serveret af smilende dygtige tjenere. Rene hyggelige hytter og værelser samt flot morgenbuffet. Vi kan kun anbefale jer og kommer gerne igen.

24 de janeiro de 2026

Hej Niels Christian

Tusind tak for dine rosende ord.
Vi er kun glade for at vi kunne skabe dejlige rammer for din fest :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik en udsøgt smuk og dejlig…

Vi fik en udsøgt smuk og dejlig 5retters menu med vine. Den samlede menu var velkomponeret og de enkelte retter fulde af små, dejlige smagsnuancer. Vinene supplerede fint de enkelte retter. Personalet var som altid velinstrueret og viste overskud trods travlhed.
Vi har besøgt Christies en del gange over årene og har aldrig været skuffede. Vi kommer bestemt igen.

16 de janeiro de 2026

Hej Keld

Tak for rosen, og at du har valgt at blive stamgæst hos os.
Det er vi virkelig glade for :)

Vicki, Receptionist.

Classificada 4 em 5 estrelas

Skønt og charmerende sted

Skønt og charmerende sted. Modtagelsen i receptionen var lidt spids og upersonlig, et smil og lidt venlig øjenkontakt kommer man langt med.
Værelset var pænt renoveret, dog er sengene ikke særlig gode, særligt ikke for en halvgammel ryg. Fjedrene kan mærkes gennem madrassen. Æv.
Den 5-retters menu var virkelig lækker, særligt forretten med laksemosaik...og smørret til kuvertbrødene. Tjenerne skal måske lige ha et kursus i at skænke op, da der blev spildt ved siden af næsten ved hver sænkning. En seperat kniv til smørret vil også være en fin detalje, vi brugte "næste serverings kniv" til at smøre brødet med. Morgenbordet havde hvad der var nødvendigt og var overskueligt. Meget, meget lækker mælk fra lokalt gårdmejeri. De blødkogte æg sad lige i skabet, det er sjældent at opleve. På menuen er der lovet bitter, hvilket ikke er en del af det, I stedet en hjemmelavet snaps, der er ok, men havde glædet mig til en bitter.
Udvalget af alkohol, kaffe og the er i den lækre ende og det afspejler prisen naturligvis. Købte to forskellige GInTonic baseret på hhv Christies egen gin og en kaffegin. Lækre drinks.
Generelt venligt, smilende og imødekommende personale. Iflg vores booking skulle vi ha boet i en af hytterne, hvilket vi ikke gjorde. Vi fik et værelse i en af fløjene og værelset var ganske fint. Vi valgte ikke at gå ind i, at vi skulle ha haft en hytte. Ift priserne på stedet havde jeg nok forventet lidt mere skarphed på detaljerne, men grundlæggende et godt ophold.

13 de janeiro de 2026

Hej Rikke

Vi siger tak for både din kritik og din ros.
Jeg vil tage begge med videre til de rette folk, og se om vi kan få strammet lidt op i hjørnerne. :)

Guormet

En fantastisk velkomponeret menu. Alle retter var tilpasset hinanden i smag og tyngde, sunde, velsmagende, farverige, og ikke mindst smukt anrettede på tallerkenerne. Vinmenuen var særdeles velvalgt til de enkelte retter med en del vine fra bl.a. Østrig. Betjeningen var i top og alle gjorde sig umage for at vise faglighed og gøre gæsterne tilfredse.

17 de dezembro de 2025

Hej Robert

Tusind tak for de meget pæne ord. Dem sætter vi pris på! :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Skuffende

Jeg havde bestilt et ophold til min mor og jeg. Vi ankom en eftermiddag og fik et værelse i en nyere fløj. Alt var fint og pænt.
Opholder var inkluderet en 6 retters gourmet menu inkl. vin. Kort fortalt var det noget af det værste mad jeg har fået serveret. Er næsten ked af at skrive så dårlig anmeldelse, men jeg er vant til at komme en del ud på alle slags niveauer fra gourmet til kromad.
Dette var mærkelige sammensætninger af råvarer, farveløst og smagte decideret ikke godt. Jeg sendte desværre det meste ud uden af have rørt ret meget ved det. Eneste positive var deres sousvide kalvekød, lækkert og mørt.
Personalet var meget venligt og vinmenuen var rigtig god. Desværre kunne de to ting ikke helt gøre det.

5 de outubro de 2025

Hej Heidi

Jeg beklager at du ikke brød dig om menuen vi serverede.
Vi gør altid vores bedste for at kreere en spændene menu med gode råvarer.
Men hos dig ramte det desværre skævt.
Jeg håber at du måske vil give os en ny chance en anden gang :)

Classificada 3 em 5 estrelas

Betjening og suppe giver en ok aften.

Den sødeste betjening, som havde overskud til smil og venlige kommentarer. Super lækre værelser, hvor der også var betalt for en opgradering - men de var også store og lækre. Maden skuffede desværre, forret med kammuslinger, som ikke kunne smages, en fin hovedret med and - og så var det 3 desserter, én ost og 2 søde. Aftenens højdepunkt var den skønne Karl-Johan, svampesuppe. Heldigvis var jeg i godt selskab- desværre kunne personalet ikke tælle, så der er betalt formeget.

15 de novembro de 2025

Hej Jan

Jeg er glad for at du syntes om vores personale. Vi synes selv vi har søde og dygtige tjenere. :)
Jeg beklager at maden ikke levede op til dine forventninger.
Hvis du mener at du har betalt for meget, må du mere end gerne sende os en mail, så vi kan se på det.
Vi ønsker på ingen måde at modtage betaling for produkter vi ikke har givet!

Vicki, Receptionist.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais