Anede slet ikke man kunne få blomster…
Anede slet ikke man kunne få blomster med lugt af cigaretrøg leveret
Vi binder med passion & kreativitet Butikken er startet op med et inderligt ønske om, at skabe de smukkeste binderier med alverdens blomster. Det at skabe noget med hænderne og at skabe en kreativ oase med alle de skøre indfald, der kan komme fra en blomsterdekoratør, det er passionen og visionen med Christinas Blomster.
Solrød Strandvej 105, 2680, Solrød Strand, Dinamarca
Não respondeu a opiniões negativas
Anede slet ikke man kunne få blomster med lugt af cigaretrøg leveret
Bestilte en mellem buket tulipaner a 300 kr til en begravelse. Den var afgjort til den lille side. Ærgerlig oplevelse i kirken.
Seriøst sødeste og bedste kundeservice. En anden blomsterbutik skrev de ikke kunne levere en buket selvom jeg havde fået kvittering og det hele.
For det først afvide kl 12 på dagen og det jo typisk for sent for samme dag udlevering. MEN! Christina blomster redder dagen
TUSINDE TAK NADIA
Utroligt smukke buketter og håndskrevne kort.
Vi har bestilt 3 forskellige bårebuketter, og vi modtog i dag 3 fotos af buketterne samt af 3 kort, hun havde skrevet for os 🤩
Meget flot service 🤩
Total ubrugelige. Bestil ej blomster her. Kan bestemt ikke anbefales til levering. Ej behjælpelig med en løsning. Sølvbrudepar måtte undvære deres blomst/ kort. Engelsk talende chauffør ( derfor ej tlf. taget) prøvede ikke at ringe til mig. Christinas blomster snakkede jeg med 2 gange i håb om en løsning men nej. Vi kan leverer i morgen. Flot, der er parret på arbejde.
Jeg har snakket med ejeren dagen efter som var meget utilfreds med denne anmeldelse og fortalte at de kun skulle stå for blomsterne eller hvad man havde bestilt. Et andet firma skulle levere. Der kom kurv til sølvbrudeparret dagen efter med en vissen bregne alt andet var ok.
Ejer af Christinas blomster har så godt som hver dag lige siden sendt mig en sms, for at få mig til at slette denne anmeldelse. I går tillod han sig så at ringe til mig ( havde ej tid til at snakke, var i møde) jeg syntes bestemt ikke at det er ok med at han bliver ved med at skrive til mig forde man gerne vil have at jeg sletter.
Det er 100 procent første, eneste og sidste gang at jeg bestiller noget hos dem eller det firma som jeg var kommet til at bestille hos Bloomit.
Skøn butik med dejligt smilende personale. Kreativiteten har ingen ende og butikken rummer mange håndlavede produkter. Alt fra kort, keramik til jule- og påskekugler.

Resposta da Christinas Blomster
Skøn butik med stort udvalg af anderledes og unikke sager🤩

Resposta da Christinas Blomster
Mange flotte dekorationer til en god pris. Jeg ville helt sikkert anbefale☺️

Resposta da Christinas Blomster
Kommer fra Køge Vest og målet var at finde en smuk nytårs buket til min datter. Jeg træder ind i Christinas butik og mødes af et glad “velkommen og sig endelig til hvis vi kan hjælpe”. Der er smukt pyntet i butikken og en dejlig stemning fra de 4-5 glade piger bag disken. Der arbejdes på de flotte nytårs buketter. Jeg mødes af et stort og varieret udvalg af blomsterbuketter i forskellige prisklasser. Svært at vælge, da de var så smukke. Priserne er bestemt ikke høje ift hvad du får. Friske blomster i moderne stil bundet meget fint. Så bestemt et besøg værd og ikke sidste gang jeg køber blomster hos Christina.

Resposta da Christinas Blomster
Megagod kundeservice. Hurtig respons på mail og meget kundevenlige. Kan kun anbefale Christinas blomster.

Resposta da Christinas Blomster
De smukkeste bord dekorationer, der matchede brudebuketten og brudens smag 100 procent.
De er simpelthen lavet med hjertet.
Tak .

Resposta da Christinas Blomster
Tak til jer for at forstå min "krøllede hjerne" og ønske til en ganske særlig lejlighed.
Det er ikke første gang jeg kommer med særlige ønsker, som i formår at indfrie 110 %
Smukke og friske blomster og en service der er helt fantastisk- jeg er en mere end tilfreds kunde....

Resposta da Christinas Blomster
Brug ikke denne butik bestilte dagen inden en buket til 350 kr. til 75 års fødselsdag selv om modtageren boede i selvsamme by Solrød kom blomsterne ikke før efter 1730 på dagen vi rykkede for den flere gange, da vi selv opholdt os hos fødselaren, fik det samme svar hver gang at det stod på hjemmesiden, hvad er det som står på hjemmesiden, at blomsterne først kommer meget sent på dagen. Nej det står der ikke, ydermere var blomsterne pakket i kedeligt hvidt papir og så meget kedelige og triste ud. Har selv arbejdet som chauffør i blomsterbutik, så jeg har virkelig noget at sammenligne med, aldrig har jeg været ude for så dårlig service som hos Christinas blomster. Aldrig aldrig mere vil jeg gøre brug af dem.

Resposta da Christinas Blomster
Helt igennem en fantastisk oplevelse, smuk butik, super professionel og sød service. Kan kun anbefales Big time

Resposta da Christinas Blomster
Super service. Lavede den smukkeste bårebuket til begravelse.

Resposta da Christinas Blomster
Drop denne butik, useriøs og leverer tarvelige roser via "Bloomit". Så find bare en anden og bedre butik i det område, Solrød strand. Ja jeg er skuffet som modtager af roser, der kom 1 ,der skulle have været og betalt for 8 langstilkede røde roser. Så brug dem ikke via "Bloomit" går hellere ned i butikken og se hvad de har, så ved du hvad du får. De er heller ikke lette at komme i kontakt med når man ringer.
Opdateret den 19 marts 2024, efter der endelig kom et svar fra butikken. Hvis alt det du skriver er tilfældet, så må min mand, som havde lavet bestillingen og jeg var bare den heldige person som skulle modtage 8 flotte røde langstilkede roser, have løjet mig op i ansigtet udover jeg ved hvor meget han forsøgte at komme igennem til nogle der kunne tage en beslutning, for han ville bare have den store fejl rettet, selvom hvis det var kommet dagen efter vores runde dag, jo slet ikke ville have været det samme. Han ville. Kompensation, men det magtede I heller ikke. Så din beskrivelse falder helt til jorden udover jeg modtager svaret over 9 måneder efter, det siger jo bare alt. Sorry, der bliver ikke ændret på den heldige ene stjerne jeg gav jer.

Resposta da Christinas Blomster
Vi fik lavet kistepynt til en bisættelse hos Christina. Alle var enige om, at vi aldrig havde set det så smukt. Udover det er Christina særdeles venlig og imødekommende med et meget højt serviceniveau.

Resposta da Christinas Blomster
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.