Mit første besøg i escaperoom. Det var en virkelig god oplevelse og vi kommer helt sikkert igen. Vi fik en virkelig god introduktion af Kassandra.
Leia as opiniões dos outros
Jeg prøvede Bon Appetit for et stykke tid siden og havde Kassandra som vært - hun var så sød og rummet var super sjovt!
Fantastisk kundeservice der virkelig stræber sig langt for sine kunder. Vi havde ved en fejl fået booket den forkerte dato men fik pengene retur så vi kunne booke en ny dag. Super søde personaler
A empresa respondeu
Vi havde en forrygende oplevelse i går hos ClockedIn. Vi valgte VLAD D. HANSONS COCKTAIL PARTY og det fortrød vi absolut ikke. Vi blev udfordret max og det var vildt sjovt. Vores vært var helt fa... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Clockedin EscapeRoom. Live EscapeRoom i indre København. Oplev samarbejde og underholdning for venner, familie og kollegerne i virksomheden. Vi har 3 underholdende spil, hvor I skal tænke ud af boksen og løse mysterierne på kun 60 minutter.
Informações de contacto
Brolæggerstræde 6, 1211 K, København, Dinamarca
- +45 2255 2092
- info@clockedin.dk
- www.clockedin.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Super fed oplevelse!
Tak for en dejlig dag, i tre super sjove escape rooms! Vi glæder os allerede til at komme igen, så vi alle sammen kan komme igennem rummene!
Kh. Isbjørnene!

Gennemført og genialt!!
SÅ fed en oplevelse - alt var gennemført og genialt!!!

Resposta da ClockedIn Escape room
5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Fuld tilfreds med alt…
5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Fuld tilfreds med alt personale, spænding og det er ikke sidste gang at jeg kommer igen, var derinde til polterabend i lørdags og booker snart igen til mig og min familie fed oplevelse👍

Resposta da ClockedIn Escape room
Super oplevelse i forbindelse med en…
Super oplevelse i forbindelse med en polterabend 👍🏻 Alle var glade ☺️

Super fed oplevelse 5stjerner

Resposta da ClockedIn Escape room
Super sjov og spændende oplevelse….kan…
Super sjov og spændende oplevelse….kan varmt anbefales👏😊

Resposta da ClockedIn Escape room
Profesionelle lige fra start til slut.
Profesionelle lige fra start til slut.
Tak for super fed oplevelse.

Resposta da ClockedIn Escape room
Min kæreste og jeg besøgte ClockedIn i…
Min kæreste og jeg besøgte ClockedIn i mandags og fik en super fed og sjov oplevelse. Vi kan varmt anbefale stedet og fik rigtig god service!

Sjov og udfordrende oplevelse
Sjov og udfordrende oplevelse, der styrker samarbejdsevner samt kreativitet. Jeg kan på mit varmeste anbefale Clockedin. Søde medarbejdere, central beliggenhed samt udfordrende escaperooms, der boomer af kreative og innovative løsninger - helt klart et sted jeg vil besøge igen!

Resposta da ClockedIn Escape room
Fantastisk, udfordrende og sjov måde at samarbejde med familie eller venner
Mega fed, udfordrende og sjov oplevelse for hele familie :) Det var utrolig fede omgivelser, god service og sjov må at samarbejde med andre på🙏
Kan varmt anbefale dette sted, og personligt kommer jeg tilbage en anden gang for at afprøve et af de andre escape rooms

Resposta da ClockedIn Escape room
Utroligt sjovt og servicen var i top
Min kone og jeg besøgte ClockedIn som vores første Escape Room. Det var utroligt sjovt og servicen var i top.
Vi har allerede nu besluttet at prøve de andre scenarier, så glæder os meget til næste gang.

Rigtig fed oplevelse
Rigtig fed oplevelse. Kan klart anbefales

Resposta da ClockedIn Escape room
Fantastisk kundeservice der virkelig…
Fantastisk kundeservice der virkelig stræber sig langt for sine kunder.

Kan helt klart anbefales
Spændende udfordringer og sødt personale - helt klart et besøg værd :)

Fantastisk sjov oplevelse.
Fantastisk sjov oplevelse.
Anbefales absolut!!
Imødekommende og professionelt personale, der gjorde hele begivenheden
speciel for fødselaren.
Jeg kommer igen.

Resposta da ClockedIn Escape room
Vi havde en forrygende oplevelse i går …
Vores vært var helt fantastisk og vi blev budt varmt velkommen fra det 1. sekund.
Der er ingen tvivl om at stedet og oplevelsen er værd at anbefale og vi kommer helt sikkert igen.
Tusinde tak for en skøn oplevelse.
Familien Carlsen

Resposta da ClockedIn Escape room
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.