Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service. Venlige, hurtige og dygtige medarbejdere. De har bare styr på det. Ved to anledninger været i kontakt med Scandinavian coffesystem, første gang pga en reservedel, anden gang pga se... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige fået service på min Jura f9 kaffemaskine. Jeg kørte fra Århus til Glostrup og afleverede maskinen. Jeg blev mødt at 2 usædvanligt søde ansatte, både teknikeren og den søde kvinde i receptione... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg skulle bruge en ny espressomaskine og havde set dem på nettet. Besluttede mig køre ind til importøren af disse maskiner, hvilket jeg ikke fortrød. Blev guidet igennem processen med valg af den hel... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de máquinas de café
  2. Loja de dispositivos electrónicos
  3. Reparação de electrodomésticos
  4. Grossista de electrodomésticos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Scandinavian CoffeeSystem er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

10 de abril de 2026

Hej Niels

Tak for de 5 stjerner. De luner.

Vi ønsker dig en dejlig dag, og du er selvfølgelig altid velkommen her på Mesterlodden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid hurtig og effektiv levering

25 de fevereiro de 2026

Hej Christian.

Tak for stjernerne. En super god måde at starte vores uge på.

Vi er glade for, at din ordre nåede sikkert og hurtigt frem.

Vi ønsker dig en god start på ugen, og du er altiv velkommen til at kigge forbi.

hurtig og effektiv levering

hurtig og effektiv levering - og i juledagene

29 de dezembro de 2025

Hej Søren

Tak for stjernerne. Godt nytår til dig.

Nok Danmarks bedste kundeservice

Fantastisk kundeservice. Der er særligt een medarbejder, en herre, nok lidt oppe i årene, han er fantastisk at tale med: han ved ALT om JURA maskinerne, han er høflig, tålmodig og meget behagelig at tale med. Og fremfor alt: meget kompetent betjening. Har fået min maskine serviceret hos dem et par gange, de er altid gode med prisoverslag, forklaringer og anbefalinger. Sidst lavede de sågar maskinen på stedet, da det åbenbart var en lille/enkel fejl :-)

22 de dezembro de 2025

Kære Tommy

Hold nu op en fin anmeldelse du har lavet. 1000 tak, hvor er det pænt af dig.

Bedste julegave! Tak.

Vi ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår, og glæder os til at se dig igen.

Bedste jule-hilsner

Simpelhen perfekt!

Bestilt d.28.10, afleveret d. 30.10. PERFEKT!!!

29 de setembro de 2025

Kære Eva

Tak for de 5 stjerner og de flotte ord.
Vi ønsker dig en god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Effektiv ekspedition og alt leveret i…

Effektiv ekspedition og alt leveret i samme forsendelse allerede næste dag

29 de agosto de 2025

Hej Tina

Tak for de 5 stjerner. Dem er vi glade for.
Godt at du fik din levering hurtigt.

Nemt og super service.

Nemt og super service.

6 de agosto de 2025

Hej Kristian

Tak for den fine anmeldelse og de 5 gode stjerner. Det gør en kæmpe forskel for os.

god butik

hurtig levering og ordentligt pakket

5 de agosto de 2025

Hej Lars

Tak for den flotte række af stjerner, og godt at du har fået dine varer leveret i ordentlig stand. Det gir' vi straks videre til vores lager.

Fantastisk service

Hurtig ekspedition og levering og fantastisk service, jeg lavede en fejl med leveringen.

2 de junho de 2025

Kære Jan

Mange tak for stjernerne. De luner og gør bare starten på dagen lidt bedre.

Vi ønsker en god dag til dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og god service selv med en ordre…

Hurtig og god service selv med en ordre placeret på en helligdag

2 de junho de 2025

Kære Sanne

Mange tak for de 5 stjerner og de fine ord.

Du er altid velkommen både online og her på Mesterlodden 36.

Vi ønsker en god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og let bestilling af…

Hurtig og let bestilling af serviceprodukter. Oplevelsen blev kun bedre af det håndskrevne kort der lå i pakken - det er måler sig med en god, friskbrygget kop kaffe :-)

28 de maio de 2025

Kære Hans Christian

Mange tak for de fine ord. Det gør en verden til forskel for os, når vores arbejde bliver bemærket og værdsat.

Tak fordi du tog dig tid til at sende 5 stjerner i vores retning.

God dag.

Nemt

Nemt - og hurtig levering.👍

1 de maio de 2025

Hej Jørgen.
Tak for de 5 stjerner. De er skønne at modtage på en mandag. God dag til dig.

Fantastisk kundeservice

Fik den sødeste bekræftelse på mit køb. Det gjorde mig så glad. Bestilte mælkerens til Jura maskine. Det kom mega hurtigt og det var nemt at bestille.

31 de março de 2025

Hej

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det bliver altid en ekstra god dag, når vi får så skønne tilbagemeldinger.

God dag og nyd solen.

Hurtigt ekspedition

Hurtigt ekspedition, og varene stemte overens med det bestilte.
Glad for jeg har en jura j90 kaffemaskine
Fik også en lille hilsen, det varmer tak

27 de fevereiro de 2025

Hej Claus

Tak for de 5 stjerner.

Og ja. JURA J90 er en god kaffemaskine. Skønt at den også stadig serverer god kaffe til dig.

Vi ønsker en god dag.

Mange varme (kaffe)hilsner

Classificada 4 em 5 estrelas

Feel good

God reaktion på miin henvendelse.

Kunne guide mig til det rigtige produkt som jeg havde brug for til min Jura kaffemaskine. :-)

27 de fevereiro de 2025

Hej Lars

Mange tak for den fine omtale.

Mange varme (kaffe)hilsner

Hurtig service.

10 de janeiro de 2025

Kære Sylvia

Mange tak for de 5 stjerner. De luner på en kold vinterdag.

Vi ønsker dig en god dag.

Over and beyond

Over and beyond

Jeg er blæst omkuld af så holistisk god service fra Emilie i modtagelsen til teknikernes dygtighed og ansvarlighed.
Denne oplevelse gør at jeg altid vil vælge Jura fremover trods de problemer der nu engang var med produktet.
Mvh Daniel

24 de novembro de 2024

Kære Daniel

Mange tusind tak for den anmeldelse, som har blæst os og bestemt ikke mindst Emilie om kuld.

Det var lige, hvad vi kunne tænke os at starte dagen på. Det gør en verden til forskel, når vores mål om at give god service lykkes. Endnu bedre, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Tak for det. Kig endelig forbi igen, så gir' vi en kop kaffe.

Scandinavian Coffeesystem

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais