A empresa respondeu
Fantastisk service. Venlige, hurtige og dygtige medarbejdere. De har bare styr på det. Ved to anledninger været i kontakt med Scandinavian coffesystem, første gang pga en reservedel, anden gang pga se... Ver mais
A empresa respondeu
Har lige fået service på min Jura f9 kaffemaskine. Jeg kørte fra Århus til Glostrup og afleverede maskinen. Jeg blev mødt at 2 usædvanligt søde ansatte, både teknikeren og den søde kvinde i receptione... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg skulle bruge en ny espressomaskine og havde set dem på nettet. Besluttede mig køre ind til importøren af disse maskiner, hvilket jeg ikke fortrød. Blev guidet igennem processen med valg af den hel... Ver mais
A empresa respondeu
Scandinavian CoffeeSystem er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Mesterlodden 36, 2820, Gentofte, Dinamarca

Resposta da Coffeesystem
Fantastisk kundeservice. Der er særligt een medarbejder, en herre, nok lidt oppe i årene, han er fantastisk at tale med: han ved ALT om JURA maskinerne, han er høflig, tålmodig og meget behagelig at tale med. Og fremfor alt: meget kompetent betjening. Har fået min maskine serviceret hos dem et par gange, de er altid gode med prisoverslag, forklaringer og anbefalinger. Sidst lavede de sågar maskinen på stedet, da det åbenbart var en lille/enkel fejl :-)

Resposta da Coffeesystem
Effektiv ekspedition og alt leveret i samme forsendelse allerede næste dag

Resposta da Coffeesystem
Hurtig ekspedition og levering og fantastisk service, jeg lavede en fejl med leveringen.

Resposta da Coffeesystem
Hurtig og god service selv med en ordre placeret på en helligdag

Resposta da Coffeesystem
Hurtig og let bestilling af serviceprodukter. Oplevelsen blev kun bedre af det håndskrevne kort der lå i pakken - det er måler sig med en god, friskbrygget kop kaffe :-)

Resposta da Coffeesystem
Fik den sødeste bekræftelse på mit køb. Det gjorde mig så glad. Bestilte mælkerens til Jura maskine. Det kom mega hurtigt og det var nemt at bestille.

Resposta da Coffeesystem
Hurtigt ekspedition, og varene stemte overens med det bestilte.
Glad for jeg har en jura j90 kaffemaskine
Fik også en lille hilsen, det varmer tak

Resposta da Coffeesystem
God reaktion på miin henvendelse.
Kunne guide mig til det rigtige produkt som jeg havde brug for til min Jura kaffemaskine. :-)

Over and beyond
Jeg er blæst omkuld af så holistisk god service fra Emilie i modtagelsen til teknikernes dygtighed og ansvarlighed.
Denne oplevelse gør at jeg altid vil vælge Jura fremover trods de problemer der nu engang var med produktet.
Mvh Daniel

Resposta da Coffeesystem
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.