Ik ontvang geen facturen van mijn aankopen en vind ook niet terug op jullie platform waar ik ze kan ophalen
Leia as opiniões dos outros
Ik wil een voetbal shirt inlijsten maar daar hoort natuurlijk een naamplaatje bij. Ik zat heel erg te twijfelen waar ik het moest kopen want ik zag nergens echt een goeie site en deze site heeft ook e... Ver mais
Goedendag Heer/Mevrouw, Ik heb nog niets ontvangen, maar ga ervan uit dat dit in mijn voordeel voor u als leverende partij. Graag verblijdt ik u met het aanschaffen van deze artikelen bij uw... Ver mais
5000 Blauwe fietsenstalling labels besteld op donderdag 28 augustus, bedrag factuur betaald op dezelfde dag. De labels zelf heb ik ontvangen op 15/09/2025! Veel te laat want de toertocht waarvoor dez... Ver mais
Informações sobre a empresa
Ons familiebedrijf CombiCraft is al ruim 30 jaar dé specialist in onder andere (hotel) sleutelhangers, sleutellabels, labeling, nummerplaatjes, consumptiemunten en polsbandjes. Wij leveren voornamelijk maatwerk: je kunt bijna al onze producten personaliseren in ontwerp, materiaal en uitvoering. Ons assortiment groeit continu en wij bedienen klanten uit uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal.
Informações de contacto
Telfordstraat 40, 8013 RM, Zwolle, Holanda
- +31 (0)38 - 303 73 30
- info@combicraft.nl
- www.combicraft.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Afspraken niet nakomen
Contact met combicraft was in het begin goed, ik had muntjes nodig en gevraagd of ze voor 30 november geleverd konden worden. Ik kreeg als reactie dat de muntjes ruim op tijd geleverd gingen worden. De muntjes zijn op 28 november op de post gedaan en de 29e was een mislukte levering dus had ik de muntjes niet! Ik heb hier combicraft nog over benaderd en die zeggen dat de 29e voor de deadline was dus dat zij zich aan de afspraken hebben gehouden.
Voordelig snel en goed
Klantvriendelijkheid staat op een laag pitje
ze laten me extra betalen voor een fout die zij hebben gemaakt. klantvriendelijkheid staat duidelijk op een laag pitje
Zeer snelle en correcte levering.
Net product goed verpakt en op tijd…
Net product goed verpakt en op tijd binnen
Snelle levering!
Consumptiemunt in het Limburgs Museum
Het Limburgs Museum ontvangt veel gasten en er worden door onze samenwerkingspartners veel events georganiseerd. De gasten ontvangen voor diverse acties een consumptiemunt en ook tijdens de events gebruiken we diverse kleuren munten. We hebben bij CombiCraft diverse kleuren munten laten bedrukken met ons logo. Veel leuke kleuren, Snelle leverservice en ook makkelijk te bedrukken in kleine aantallen (per 100)
Netjes gedaan en mooi op tijd binnen
Snelle service en op tijd bezorging
Snelle service en op tijd bezorging. Produkt bere goed en goeie prijs
Goedendag Heer/Mevrouw,
Goedendag Heer/Mevrouw,
Ik heb nog niets ontvangen, maar ga ervan uit dat dit in mijn voordeel voor u als leverende partij. Graag verblijdt ik u met het aanschaffen van deze artikelen bij uw organisatie.
Hierbij verblijf ik wachtend op uw leveringen.
M. Hamdi
Er wordt gezegd op de site dat het 1…
Er wordt gezegd op de site dat het 1 dag levertijd is, ik ben nu ruim 1 week verder, maar nog geen bestelling gezien.
Krijg voor veel geld iets van…
Krijg voor veel geld iets van flutkwaliteit en de oplossing als je belt is nog veel meer geld betalen. Zeer slecht!1x en nooit meer. Was 1x teveel.
Snelle service bij offerte maken
Naamplaatjes altijd in orde en op tijd.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.