McAfee meldt mij dat mijn klantgegevens oo het darkweb belanden. Reacties op reviews verklaren waarom dit bedrijf nu failliet is.
Leia as opiniões dos outros
Vorig jaar elektrisch gereedschap en ook afgelopen week weer accu gereedschap gekocht bij Combitools. Wederom als zeer prettig en correct ervaren. Alles stond klaar en was compleet, en ook mijn gebrui... Ver mais
We hebben drie weken geleden een Makita verticuteermachine gekocht via Combitools. Helaas waren de handvatten van de machine licht beschadigd. Drie keer gebeld met Combitools, geen enkele reactie. Ver... Ver mais
Ik kan mij totaal niet vinden in de slechte reviews hieronder... bestel al jaren gereedschap hier en ook met defect in garantie periodes nog nooit problemen gehad!alles word super opgelost door deze m... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Combitools.nl
Informações de contacto
Holanda
- www.combitools.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Makkelijk besteld en snel geleverd.
Gebrek aan respons en klantgerichte oplossingen
Inmiddels ben ik gebeld en is mijn klacht opgelost! In plaats van 1 ster, geef ik nu 3 sterren.
Eind juni een bestelling geplaatst. Deze zou volgens POSTNL geleverd moeten zijn, maar tevergeefs.
Contact opgenomen met info@combitools. Ik kreeg te horen dat er een onderzoek gestart zou worden en dat ze met een aantal dagen met een reactie zou komen.
Nou, ik kan jullie vertellen.... we zijn inmiddels een maand verder en: NIETS GEHOORD.
Ik heb al meerdere malen gebeld en gemaild, maar komt gewoon 0,0 reactie.
Waardeloos
Makita bladblazer zou op voorraad zijn, maar werd niet verzonden. Telefonisch onbereikbaar. Mails worden niet beantwoord. Nooit meer. Waardeloos bedrijf.
Bestelling gedaan geen antwoord op mail
Bestelling gedaan
Na aantal dagen een mail gestuurd wanneer de bestelling word verzonden
Echter geen antwoord gehad
0p datum 09 juli een hoofdlamp besteld…
0p datum 09 juli een hoofdlamp besteld en betaald. Tot hiertoe nog geen track en trace nummer gekregen, na zenden van 2 mails en 3 maal telefonisch geprobeerd contact te krijgen met Combitools !!!!!
Prima zaak
Na het lezen van enkele negatieve reviews ben ik naar de zaak in Eindhoven gegaan.
Mooie zaak vol met gereedschap, vooral Makita.
Vriendelijk te woord gestaan, de door mij gezochte
Makita decoupeerzaag was niet op voorraad maar op hun advies via hun website besteld en binnen enkele dagen netjes bezorgd. Prima zaak met scherpe prijzen.
Makita gereedschap gekocht bij combitools
Online Makita gereedschap gekocht bij combitools.
Ik had grote twijfels door de slechte reviews die ik hier las, Maar niets is minder waar. Na de betaling kreeg ik netjes een mail met track en trace en 2 dagen later werd alles keurig bezorgt. 1 week later ben ik in de winkel geweest om nog iets bij te kopen en was verast van de goede service en de vriendelijkheid van de verkoper. Ik ben verbaasd van de slechte reviews die ik lees en kan mij daar dan ook niet in vinden. Voor mij zeker een top winkel en zal in de toekomst ook zeker hier weer terug komen.
Een regelrechte ramp
Makita ELM4621 grasmaaier besteld via de Belgische webshop fixum.be. Na het ontvangen van de bestelbevestiging via e-mail, zag ik dat deze aankoop ging afgehandeld worden door combitools.nl.
Jammer. Ik zie een hele hoop slechte ervaringen en daarom was ik enorm teleurgesteld. En jawel hoor, na enkele dagen geen nieuws stuur ik een e-mail met de vraag waar mijn track & trace code bleef. Diezelfde dag kreeg ik een e-mail binnen dat de grasmaaier niet kon geleverd worden naar België omwille van het gewicht. Ongelofelijk dat ik pas dit antwoord krijg nadat ik als eerste contact hoefde te leggen.
Ik zorg voor een oplossing door een adres van een collega op te geven in Nederland waarna ik diezelfde opgebeld wordt met de melding dat deze niet meer in voorraad is. De website vertelde weliswaar dat deze niet uitgeput was.
Ik geef alsnog 2 sterren omdat de terugbetaling onmiddellijk werd uitgevoerd en ik de dag nadien het geld al op mijn rekening had staan.
Maar zaken via deze website kan je dus maar beter vermijden!
Bel het internationale nummer!!
In eerste instantie kreeg ik geen contact, ik wou graag weten weten wat de status was van mijn bestelling. €500+ aan makita gereedschap wat allemaal op voorraad zou zijn. Na een aantal keren het NL nummer te hebben gebeld (040) werd er niet opgenomen. Toen ik het internationale nummer belde (0031 40) werd er vrijwel direct opgenomen (tip als je geen gehoor krijgt). Er was iets vertraging met de order maar morgen zou die verstuurd worden. Even wachten en dan kan deze review misschien toch naar 4 sterren. Ik schrok van alle reviews hier vandaar dat ik dit ook even wou melden.
Na 2 weken nog niks binnen
Na 2 weken nog niks binnen, het bestelde artikel zou op voorraad zijn, en de volgende dag verstuurd worden....niet dus. Ze reageren zoals bijna iedereen hier ook al zegt ook nergens op. Jammer genoeg heb ik de reviews niet van te voren even doorgekeken.
Makita combi set
Woensdag besteld, donderdag even gebeld en prima contact gehad, combi set van Makita zaterdag ontvangen. Prijs 10% voordeliger dan andere partijen, service naar verwachting.
Geen garantie verleend op defect gearriveerd Bosch artikel
In april 23 heb ik hier een multitool Bosch blauw besteld. Die kwam redelijk vlot, maar bleek al defect bij het uitpakken. Er liep iets aan in de machine. Daar kan Combitools waarschijnlijk niks aan doen, maar de manier van service verlenen, dat hebben ze wel in eigen hand. Telefonisch bereiken duurde dagen wegens in gesprek/te druk. En toen het wel lukte: ik moest maar een mail sturen. En ze moesten daarna contact opnemen met Bosch. (Dit is wettelijk gezien al niet correct, ik heb het apparaat bij hun gekocht, en daarmee een overeenkomst met Combitools afgesloten. Dus Combitools moet de garantie / service verlenen. Combitools claimt dat op zijn beurt dan weer met Bosch.) Binnen een week zou ik antwoord krijgen. Niet dus, en telefonisch helemaal niet meer bereikbaar. Daarop heb ik contact opgenomen met Bosch zelf, en die handelden het snel en vlot af. Ik kreeg een terugzendlabel en daarop een vervangend apparaat.
Maar Combitools krijgt van mij een dikke onvoldoende. Echt slecht afgehandeld. Of eigenlijk: niet! En ze hebben hier echt alle kans toe gekregen hoor.
Order gedaan van artikelen die volgens…
Order gedaan van artikelen die volgens de site op voorraad waren en dan binnen een dag geleverd zouden worden. Dit was helaas niet het geval. Geen communicatie dat het langer zou duren. Daarna zelf maar contact opgenomen, levering stond in backorder (duurde nog twee maanden). Dit duurde mij te lang. De order heb ik telefonisch kunnen annuleren en het geld was binnen twee dagen teruggestort.
De snelle levering kun je vergeten 8…
De snelle levering kun je vergeten 8 mei besteld nog steeds niks ook geen bericht van hun uit .
Regelmatig hier besteld en altijd oke maar nu niet .
Maar ergens anders gaan kijken voortaan .
Zoals ik nu zie aan de reviews gaat er iets goed mis daar
Geen enkel probleem
Eerst besteld en toen de reviews bekeken dus ik had spijt van mijn bestelling. Toch was mijn bestelling keurig op tijd en zonder problemen binnen. En de laagste prijs dus voor mij geen problemen.
Boeven
Telefonisch niet te bereiken. Dure bestelde product krijg ik niet. Kan waarschijnlijk fluiten naar mijn geld. Oplichtpraktijken...
Weer een webshop die claimt alles op…
Weer een webshop die claimt alles op voorraad te hebben.
Maar nee hoor. wel een brichtje sturen dat alles onderweg is, maar postnl heeft het pakketje nog niet ontvangen. telefonische onbereikbaar.
Wacht nu al 8 dagen
Afrader voor bestellen Makita gereedschap
Tot op heden wacht ik nog steeds op een bestelling. Er is laat en geen concrete communicatie per email.
Tip: verbeter dit en houdt mensen niet onnodig lang in onzekerheid, mensen rekenen op de verwachting die hen wordt gegeven.
Slecht 4 weken geleden besteld niets…
Slecht 4 weken geleden besteld niets ontvangen geen contact op welke manier dan ook
Let op
Let op. 3 weken geleden besteld, niks ontvangen. Reageren niet op mails of telefoon. Waarschijnlijk met de noorderzon vertrokken...
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.