Min 15 år gamle harddisk stoppede pludseligt med at virke grundet slid. Der var ikke gode udsigter for at kunne redde mine data, men Casper fik, trods de dårlige odds, reddet alt på min harddisk.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Rigtig godt arbejde fra Conputer112 som fik genskabt bl a. vigtige film og Video filer der var gået tabt da en stor HardDisk gik i stykker. Fin kommunikation fra start til slut. Prisen blev lidt d... Ver mais
Casper fik reddet meget mere slettet videomateriale, end vi turde håbe på, endda på forholdsvist kort tid. Ovenud tilfreds med resultatet! Det var tydeligt, at han dedikerede sig til opgaven. Hans hu... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Serviço de recuperação de dados
- Assistência técnica de informática
- Serviço de informática
- Suporte e serviços para computadores
- Serviços de introdução de dados
Escrito pela empresa
Datagendannelse for Erhverv & Privat altid gratis analyse og uforpligtende tilbud. Vi sidder parate til at redde dine data, og lave den bedst mulige datagendannelse Hver dag hjælper vi store og små virksomheder, samt private med at sikre og gendanne deres data, dokumenter og billeder. Hos Computer112 sidder vi parat til at hjælpe dig med at genskabe dine data. Når du skal redde dine data, så er det første forsøg altid din bedste mulighed. Stil krav, og vær sikker på, at virksomheden har de bedste faciliteter, den rette erfaring og den rette ekspertise. Hos Computer112 får du: - Over 15 års praktisk erfaring og professionel service - Moderne faciliteter og de bedste værktøjer på markedet - Adgang til ISO 5 cleanroom (rummet sikrer miljøet, når vi skal genskabe dine data fra din harddisk / harddiske )no - Gratis og uforpligtende analyse - Ingen data – ingen betaling, ved delvis dataredning, fremsendes der altid en komplet filliste til din godkendelse, kan du ikke godekende denne betales der intet. Vi redder og sikrer data fra alle typer, modeller og fabrikater af harddisk (SATA, PATA, SAS, SCSI – alle filsystemer), så lige meget hvilken type af harddiske / RAID du har, så kontakt os, for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig/jer. Telefontid alle ugens dage – også søndage og helligdage! Ring 60894112 (kl. 09 – 21)
Informações de contacto
Toskiftevej 129, 2300, København S, Dinamarca
- info@computer112.dk
- www.computer112.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Super god service
Super god service! Det endte med at der skulle en "doner" disk til som kostede lidt ekstra, men Casper var transparent hele vejen igennem og helt vildt god vejledning. Alle data endte med at blive reddet selvom det så lidt sort ud.
Anbefalelsesværdig
Hurtig behandling og fair pris. Fleksibel aflevering og afhentning. Fin service!
Stor anbefaling herfra
Casper fik reddet ca 35.000 billeder fra en 10-15 år gammel harddisk, som ikke kunne åbnes. Min computer registrerede ikke engang når den blev tilsluttet længere. Alt blev reddet og Casper er utrolig venlig og god at kommunikere med. Stor tak og klar anbefaling herfra.
God hurtig service
God og kompetent data recovery fra et sæt gamle mekaniske diske. Alt var reddet ud og lagt pænt. Ikke helt gratis men en god hånd i nøden.
God service og ærlig snak.
Min 15 år gamle harddisk stoppede pludseligt med at virke grundet slid.
Det blev desværre også en smule dyre end hvad jeg havde regnet med, men der var ærlig snak om prisen hele vejen igennem, uden skjulte gebyrer etc.
Kan varmt anbefale.
Fantastisk
Dejlig nemt hos Casper.. Han fik reddet alt data fra min gamle LaCie SSD inden for 10 dage :) 10/10!
Topklasse
Hurtig, professionelt, gedigent arbejde.
Åben og ærlig dialog. Sætter en ære i leverance og proffesionel stolthed.
Kan varmt anbefales
Vi havde et raid 5 setup som var gået i…
Vi havde et raid 5 setup som var gået i stykker, så ringede vi til computer112.De hjalp os med få vores data ret store datasæt igen. Super services.
Virkelig god og professionel service
Virkelig god og professionel service, Casper er yderst hjælpsom, seriøs og venlig.
Jeg fik reddet mine data fra computer med væskeskade, som et andet firma havde vurderet ikke kunne reddes.
Gennemsigtighed vedr. pris under hele forløbet.
Kæmpe anbefaling og tak for hjælpen!
Meget tilfreds med opgaven udført
Casper var virkelig nem at arbejde med. Meget sjov, men samtidig professionel person. Jeg har haft min harddisk rundt ved flere virksomheder som ikke kunne gøre meget, men ved Casper fik han udredet alle de data der var på. Kan klart anbefale Computer112.
Computer 112 har hjulpet mig. Super. 1000 tak
Computer 112 har hjulpet mig med at genskabe 10 TB data fra mit D-drev, som var stået af/gået ned.
Det er fantastisk og jeg er meget taknemmelig for at I kunne ordne dette, Drevet indeholde arkitektprojekter fra mange års produktion, som jeg ellers havde måttet opgive at se igen.
Alt endte lykkeligt, og jeg kan på det varmeste anbefale Computer 112, til alle der kommer i en lignende situation som jeg.
Jan Utzon
Stærk anbefaling!
God, hurtig og direkte kommunikation, stor ærlighed og høj professionalisme!
Jeg sætter pris på al den tid og arbejde, der blev lagt ind i forsøget, for at redde mine data fra en harddisk, der blev tabt på gulvet.
Selvom mine data desværre ikke kunne redes, så har jeg en rigtig god, hensynsfuld og positiv oplevelse af hele forløbet.
Ærlig snak lige ud af posen god service…
Ærlig snak lige ud af posen god service information er god . Kvalitet kan anbefales helt bestemt .
Manden er virkelig uhøflig
Manden er virkelig uhøflig. Anklager kunden for dumhed og idioti. Splitter disken ad og nægter at samle den. Råber Skrid ad h e l v e d e til! 😱
Bør undgåes
Casper har reddet alt mit arbejde…
Casper har reddet alt mit arbejde indenfor de sidste 3 aar udfra en defekt harddisk.
Dejligt professionelt
Det er sjældent, at man har fornøjelsen af at tale med et menneske, som tydeligvis ved, hvad de taler om. Var lynhurtig til at finde problemet, vende tilbage og helt generelt bare superfin at tale med. Professionelt fra A til Z.
Virkelig god service og pris!
Virkelig god service fra Casper, som fik reddet al data fra en harddisk, der var gået i stykker. Det gik hurtigt, og Casper var god til at holde os opdateret gennem hele processen. Det bedste af det hele var prisen – cirka halv pris i forhold til det tilbud, vi fik fra et andet (ret velkendt) sted.
Casper reddede mange minder
Casper reddede mange minder, der mod bedre vidende var kun var opbevaret på en stendød harddisk fra 00erne uden backup. Disken havde fået overspænding. Alt med værdi blev reddet. Der er ikke en billig fornøjelse, men det må være lærepenge for dårlige backup vaner.
Jeg havde en gammel harddisk som meldte…
Jeg havde en gammel harddisk som meldte fejl når man satte den til. vi prøvede flere gange at komme ind uden resultat, afleverede den hos computer 112 som fik reddet filerne og kom dem på en ny harddisk.
Min eksterne harddisk stod af med…
Min eksterne harddisk stod af med billeder
der ikke kunne undværes, sendte harddisk til computer112 for udredning, heldigvis kunne data reddes, og jeg fik tilsendt en ny enhed hvor alle filerne var blevet gendannet.
Super arbejde, og dygtige folk,
TAK
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.