Virkelig et dejligt hotel, vi har altid oplevet god service og fremragende morgenmad. Men denne gang var ekstra speciel, vi var løbet ind i udfordinger men vi endte med at møde en stor forståelse og h... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Morgenmaden er super fin, men også betalt. Elevatorerer kører meget mærkeligt, ingen restaurant hen over jul og nytår. Trykket på vandet i bruseren var ikke eksisterende. Air condition var ust... Ver mais
Comwell Bygholm park fortjener ingen stjerne herfra. Reklamere med daglig rengøring på booking det har man fjernet så vi løb tør for håndklæder og toiletpapir på anden dagen da der ikke kom rengøring... Ver mais
Super dejlig oplevelse i Comwell Aarhus... perfekt beliggenhed tæt ved havnen og Strøget ... værelserne er rene og topmoderne... ikke mindst fantastiske dyner og puder (plejer altid at have min egen... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Abildvej 100, 4180, Sorø, Dinamarca
- kuju@comwell.dk
- www.comwell.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Bad service.
Mødefaciliterne og indretning = 5 stjerner
Jeg har brugt flere gange Comwell hotellerne til strategimøder og jobsamtaler, både på Sjælland og i Jylland, er super glad for deres CoWork koncept.
føj forhelvede
føj forhelvede - skam jer.
at lægge hus til nazister NEJ TAK

Resposta da Comwell Hotels
Føj hvor ringe at aflyse et lovligt…
Føj hvor ringe at aflyse et lovligt møde fordi nogen socialister spammer anmeldelserne. På svensk hedder det "ynkrygg"...Forøvrigt troede jeg, man skulle have anvendt et hotel for at anmelde det.

Resposta da Comwell Hotels
Comwell er et fantatisk sted at bo på
Comwell er et fantatisk sted at bo på, og holde møder. Både jeg og min hustru har som tidligere politikere og jeg som erhvervsmand deltaget i adskillige arrangementer på Comwell, også i København.. Jeg synes tilmed at det er flot at man åbner for de politiske foreninger som tilsyneladende ikke er helt "stuerene", det bekræfter jo blot at hotelkæden overholder de Danske demokratiske regler...
This Hotel is hosting a Nazi conference.
Fantastisk hotel med plads til alle
Jeg har flere gange gjort brug af Comwell, når jeg har været omkring i kongeriget ifm. diverse konferencer. Alting har altid fungeret upåklageligt.
Derudover er jeg også oprigtig stolt over at se, at Comwell er villige til at give alle, uanset politisk anskuelse, samme gode behandling som jeg altid har fået.
Virtuel high fives til jer! Med ønske om at I fortsat vil behandle alle lige :D
Mangelfuld rengøring
Mangelfuld rengøring, fedtede tallerkner og uhøfligt personale.. Aldrig mere comwell..

Resposta da Comwell Hotels
COMWELL ER OVERRANDT AF SVENSKE…
COMWELL ER OVERRANDT AF SVENSKE NAZISTER. Jeg synes det er uacceptabelt, at I lægger hus til nazikonference og det er samtidigt ærligt at finde ud, at et sted som man i så mange år har været glad for at benytte, deler værdisæt med disse nazisvin. Jeg kommer aldrig mere til at benytte mig af jeres services!

ALDRIG OM JEG SÆTTER MINE BEN DER IGEN

Boykot Hotelkæden Comwell
Boykot Hotelkæden Comwell, de har valgt at huse 200 nynazister, som både er afvist i Sverige og i Norge, men i Danmark får de taletid & luksus hoteller - det er noget af et signal at sende ud...!
Gør gerne ligesom jeg og 1.000vis af andre bekymrede danskere & giv Comwell en dårlig anmeldelse på Trustpilot - vi vil ikke have Casa de Holocaust i vores land..!

No to Nazis
Comwell doesn't have any morals hosting a conference for a Nazi party!

mangel på ansvar
virksomhed der ikke tager ansvar for, hvilke diskriminerende grupper der bidrager til deres omsætning

Resposta da Comwell Hotels
God morgenmad men alt for mange voldelige nazister
God morgenmad, men den blev afbrudt af 200 heilende svenskere, der kaldte mig en landsforræder grundet mit umiddelbare had for nazismen.. Øv bøv.
INGEN F##KING PLADS TIL NAZISTER

Hosting nazis..
Hosting nazis... I don't think I need to say more

Resposta da Comwell Hotels
Det gør generelt bare en oplevelse…
Det gør generelt bare en oplevelse dårlig at skulle dele hotel med store grupper af erklærede nazister der vil afholde konferencer!

Very Nice hotell.
Nej tak.
Nej tak.
Der er masser af andre steder i KBH og omegn som ikke tjener penge på nazister.

Resposta da Comwell Hotels
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.