CoolStuff AB Opiniões

TrustScore: 2 em 5

1,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde ett glas med print och text till någon som har fyllt år. Personen fick helt fel glas med någon annans bild och text på. Sååå dåligt! Fick besked för 3 dagar sen om att en ny beställning skul... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte en mjuk vattenflaska Art.no: 19404 men den var värdelös! Svårt att få bort lukten av plast så vattnet smakar likadant, den läcker och det droppar från den. Väldigt besviken för jag trodde att de... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en kalender, fick inget leveransbekräftelse men pengarna drogs ändå. De svarar inte på mail och har telefontid 1 timme 3 dagar i veckan (och numret är hopplös svårt att få tag i) var de inte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej, jag är ”nybärjare” hos CoolStuff, och vilket positivt bekantskap. Mitt vanliga nätbolag var slutsålt på min produkt. Jag beställde produkten i går, 11. Oktober och i dag 12. Oktober kom meddeland... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de lembranças

Nordens roligaste presentbutik! Hos oss hittar du unika prylar, personliga presenter och gott godis för vardag, fest och högtider.

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2 em 5

123 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Säljer/läcker mejllistor till andra företag

Handla inte från denna sida om du inte vill ha din inkorg bombarderad med vidriga marknadsföringsmejl från oseriösa företag med uppmaningar att låna pengar etc. Detta hände mig kort efter mitt köp genomförts. Det är uppenbart att CoolStuff (Spelbutiken) säljer vidare nya kunders mejladresser. Alternativt läcker data om deras kunder, vilket är minst lika illa.

25 de maio de 2019

Sveriges bästa kundservice!

CoolStuff har dels superbra grejer! Men de har även Sveriges bästa kundservice enligt mig!! Jag beställer ofta från CoolStuff (både till mig själv och presenter till andra) och är oftast supernöjd med grejerna. Men de gånger som det har varit fel på någon produkt så har jag blivit kompenserad (exempelvis kreditering, ny produkt utan att behöva krångla med retur, presentkort) och på så vis varit helnöjd. Jag drar mig helt enkelt aldrig för att beställa från CoolStuff, för blir det något fel så vet man att deras suveräna kundtjänst löser det. Dessutom har de supersnabba leveranser! Rekommenderas varmt +++++

8 de janeiro de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Nöjd med kundbemötandet och kommunikationen

Kalasroliga prylar i en härlig mix. Det jag beställde kom efter 4 arbetsdagar, fick bra info via mejl om min leverans. Konkurrenter har en del att lära av ert sätt att ta hand om sina kunder. Blivit förbannad på två andra företag pga kundbemötandet senaste året, men med er gick allt smidigt. Rätt varor i tid och god kommunikation. TACK för det!

19 de dezembro de 2018
Classificada 3 em 5 estrelas

Helt ok.

Helt ok.
Tyvärr var förpackningen till det jag beställde trasig. Såg begagnad ut. Inte så roligt att ge i julklapp. Ska reklamera.

19 de dezembro de 2018

INGEN LEVERANS.

Beställde grejer den 23/11.
Har fortfarande inte fått någon leverans. Står som bokad med Schenker har inte tagit emot något paket.
Har mailat 5 gånger, ringt och skrivit på deras facebooksida utan att få några svar.

UNDVIK!

7 de dezembro de 2018

Ur uselt kundbemötande

Köpte en produkt via coolstuff. 2 dagar senare var produkten nedsatt och dom ville inte sätta ner de jag beställt utan deras svar var att jag var välkommen att skicka tillbaka det jag beställt. Sjukt dålig kundservice och dåligt av ett företag att behandla kunder på de viset. Handlat hos dom flertal tillfällen men nu var sista gången! Rekommendera inte detta företag.

13 de novembro de 2018
Classificada 4 em 5 estrelas

Super god kundeservice

Jeg bestilte en lækker hvidløgspreser med forventet levering 1-2 hverdage efter. Efter 4 dage var status uændret og jeg kontaktede kundeservice. Min ordre var tilsyneladende gået i stå et sted i processen, som ikke lige var blevet opdaget. Den flinke medarbejder lovede mig, at sparke den i gang samme dag eller også ville hun få sendt en ny. 2 dage senere havde jeg 2 lækre hvidløgspressere uden yderligere beregning (en til en gave og en til mig selv :)). Fin kundeservice, her handler jeg igen.

23 de julho de 2018

Super service 🤩

Købte 2 pudebetræk - fik dem leveret dagen efter 👍🏼

Det ene betræk var istykker, og jeg sendte en mail til CoolStuff. Her var ingen slinger i valsen, de sendte mig er nyt u/b, og ville ikke have det ødelagte retur 😀

Fantastiske produkter og fantastisk service - bestemt ikke sidste gang jeg handler her 🙏🏼

23 de fevereiro de 2018

Mekat för onyttans nöje!

En källa för grejer man aldrig visste man behövde! Kul upplägg på hemsidan, dock så hade det inte skadat med en app !
(Så kära Coolstuff, varför har ni inte styrt upp en app?!)
9 köptillfällen hittills - inget skadat, bra kvalité, snabb leverans! Keep up the good work!

17 de janeiro de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.