Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Kontaktede selskabet vedrørende evt. forkert skiltning på et parkerings område. Var i starten meget lyttende, men i mail tråd med oplysninger fra mig blev den pludselig blokeret. Håber alle jer som k... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bedragere. Der er kun et ord for COPARK, Bedragere. Jeg starter en pakering hos PARKMAN kl. 11.12 ved Helsingør Domkirke. Jeg afskutter paneringen kl. 12.40. Jeg har i mellen tiden fået en pakeri... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ekstrem og dårlig oplevelse. 2. Marts er vi to der begge parkerer på en adresse i Solrød hvor det er påkrævet med gæstekort. I god tro og orden bruger vi det gæstekort som vores veninde har givet... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg kan kun give 1 stjerne for en ekstremt dårlig oplevelse. Jeg fik en p-afgift den 24. februar på en forkert adresse. Jeg sendte min første klage med det samme, og de lod mig vente i hele 34 dage... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de estacionamento personalizado

Sobre COPARK ApS

Escrito pela empresa

OM COPARK:
COPARK er et privat parkeringsselskab som hjælper boligselskaber, boligforeninger og virksomheder med at håndhæve den private ejendomsret.

OM VORES ANMELDELSER:
Der er ingen tvivl om, at bilister som har modtaget en parkeringsafgift for at have overtrådt private parkeringsbestemmelser sjældent forbinder afgiften med en god serviceoplevelse. Det forstår vi godt.

Ved læsning beder vi derfor om, at der skelnes mellem:

1) anmeldelser af vores services indgivet af vores kunder, som enten er de der ejer eller retmæssigt benytter en parkeringsplads.

2) anmeldelser fra bilister, som har modtaget en parkeringsafgift eller fået afslag på en klage over en korrekt pålagt parkeringsafgift.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Parkedere på en tom parkeringsplads…

Parkedere på en tom parkeringsplads juleaften, og da jeg kommer næste dag middag har jeg en bøde, da jeg desværre kom til at overskride stregen med 4cm med det ene hjul... ja, det er min skyld, men helt ærligt, juleaften på en tom parkeringsplads. Usmageligt. Parkeringen var ellers betalt!!

25 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Kan man være glad copark?

Kan man være glad for et parkeringsvagter? Det har vi egentligt været i langt tid. Forståelse fra vagterne og de var søde at banke på om vi har fået nye biler etc. Men det endte selvfølgelig i den anden grøft. Ingen forståelse og bøder for bagateller. Bevares, jeg havde parkeret ind over linien i de små båse. Der var på pågældende dag tæt på 10 andre ledige båse - men bøden holder de ved.
Så hvis i overvejer at få Copark til at stå for at inddrive bøde hos jer, så tænk jer om to gange, da det ender med at koste jer selv.

10 de dezembro de 2024

Meget ærgerlig oplevelse

Meget ærgerlig oplevelse, gik ind i forretning og taster min nr plade, det virker ikke rigtig, maskinen damen og jeg kan ikke få bokstaver til tal, det tager lidt tid, og den spørger om det min bil, jeg trykker ja, og der sker ikke mere. Damen spørger om jeg har fået sms. Hvilket jeg ikke har. Jeg forlader forretningen. Og ja nåede at få en afgift, for manden sad i bilen lige ved siden af. 3 min.. det kan ikke nåes når deres egen maskine ikke virker.. det kommer til at koste mig 910kr
Forstår ikke det er min skyld/ selvforskyldt at jeg ikke har nået det på 3 min. Når deres maskine ikke virker.
Var der nede en time senere, der virkede det stadig ikke.
Nu må jeg se om klagen går igennem.
Men det kan jeg jo regne ud med alle de flotte stjerner der gives her ..

3 de dezembro de 2024

Umenneskeligt selskab

Udstedte to bøder med 14 timers mellemrum fra aften til formiddag.

Der var registreret, men manglede to bogstaver af udenlandsk nummerplade. Ved henvendelse var der ikke forståelse for fejlen. Selv da de blev oplyst, at der for nyligt havde været tragedie i familien og det var en del af årsagen for fejlen. De nægtede endda blot at reducere det til administrative omkostninger, hvilket jo fortæller man er ude efter pengene.

Ja, der står tydelige regler osv., men lidt forståelse for menneskelig fejl bør være en selvfølge.

Fejlen er vores, men de er selvfølgelige selv fejlfrie..

Umenneskelig, kold, ligeglad og forkasteligt.

13 de novembro de 2024

1 stjerne til CoPark

CoPark uddeler uberettigede bøder, og svarer ikke på klagesager

BauHaus, hvor jeg fik bøden, har fået klar besked om at de burde finde en anden samarbejdspartner til at tjekke parkering

18 de setembro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

3 fking bøder efter copark overtager et…

3 fking bøder efter copark overtager et kommunalt parkerings område over en weekend... Ingen opmærkede skilte udover kommunens egne med 3 timers parkering...

Sjovt nok mandag morgen er skiltene fra copark opsat, det undre mig lidt da de lå på jorden fredag eftermiddag, giv dog folk en chance for at leve...

"Du kan klage, så svare vi inden for 4 uger" - Det er en tabt kamp hver gang man klager, enten får man ikke svar ellers er den tabt...

INGEN NÆVNT INGEN GLEMT

- Bøderne er blevet anulleret, dermed kan jeg så sige at de er til at snakke med og at de indrømmer fejl hvis de har begået nogen. Dermed rykker jeg anmeldelsen fra 1 stjerne til 3

11 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Denne anmeldelse er både til copark og…

Denne anmeldelse er både til copark og generelt boligforeninger, der samarbejder dem dem.
Mage til mere udspekulerede og lumske regler, skal man lede længe efter.
Jeg parkerede på en boligforenings p-plads, hvor copark udfører p-kontrol. Det er dog beboerne, der via en app skal registrere den besøgendes bil. I mit tilfælde skulle jeg hjælpe med at passe en lejlighed, tømme postkasse etc., mens beboerne var på ferie. Hvilket betyder, jeg ikke har mulighed for at holde på p-pladsen mere end en halv time. Virkelig ringe regler!

16 de agosto de 2024

Pengemaskine

Pengemaskine! Utroligt ringe firma som kun er ude på at rive penge hjem. Den "vagt" i har gående i Hvidovre burde skamme sig og få et ordentligt arbejde. At ansatte i det firma kan have det godt med sig selv, er mig uforstående. Raske er i da ikke...

23 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

P selskab af værste skuffe

P selskab af værste skuffe. Har p pladsen ved studieboliger i Roskilde og nyder vist at hive SU penge ud af de unge for de mindste forseelser. Fra en privat FB gruppe ses et tydeligt billede af at de slet ikke tager stilling til klager, men afviser med standardbrev og kun reagerer når der klages videre til næste instans. Tænker at det er tid til et forbrugerprogram eller anden forbrugerbeskyttelse.

9 de setembro de 2024

Bøde for, at holde 2 cm udover kant i P-bås

I vores boligforening giver COPARK beboerne
bøder for små forseelser.

Vi fik bøde pga. det ene bildæk gik 2 cm udover
P-båsens kant til en side, hvor der ikke holder
andre biler.

Vi tænkte ikke over det ville give en bøde, at
holde lidt skævt på en privat parkeringsplads.

Det vil være en god skik/service, hvis COPARK
i deres velkomstbrev til beboerne gjorde dem
opmærksomme. på, at man skal holde indenfor
afmærkningen til P-båsen.

På COPARK skiltet med P-REGLER står der:
”Parkering kun tilladt i afmærket P-bås”

Det vil være mere tydeligt, hvis der står:
”Parkering kun tilladt indenfor afmærket P-bås”

COPARK er en paragrafrytter, der giver bøder
for små forseelser. De har ret til det, men det
jo ikke derfor, man hyrer et parkeringsselskab.

2 de setembro de 2024

Det værste parkeringsselskab

Det værste parkeringsselskab. Vores boligselskab har desværre valgt jer.... der holder konstant biler på vores parkeringspladser som ikke bor her, men hver gang man ringer tager i ikke telefonen og når man skriver mail til jer, vil i tage fat i jeres vagter her på Fyn, men der sker intet. Ingen kommer og tjekker.

12 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Har ikke ord for min oplevelse

Tarveligt.
De skal observere bilen 6 min før bøde.

Jeg så ham og bad ham ikke at udskrive en bøde da jeg var her nu kl 21.05 hvad han ikke gjorde før vi havde talt 2 min og så var den jo 18.07 og så trykkede han på bøde-udskrivelse.

Min p skive elektronisk sagde kl 18 og p bøden blev udstedt 18.07 efter 2 min snak.

11 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Handler ikke om at håndhæve…

Handler ikke om at håndhæve ejendomsretten,men mere misbrug af selve håndhævelsen ved ikke at udstede gæstekort til beboer på den måde er sikker på de kan udstede bøder til beboers gæster, 1 års vente tid på svar at ingen gæstekort kan modtage. Dette tillader boligselskaber /bestyrlelser fordi halvdelen af bøden tilfalder festkassen, hvis ikke det var tifældet var det opsagt og stemt ud for længe siden.

26 de setembro de 2023

Gæsteparkering

Sag nr. 93747. Jeg håber at COPARK svarer på denne og ikke kun på positive tilbagemeldinger... Jeg har modtaget en pålagt afgift fordi der anvendes et gæsteparkeringsbillet udleveret af beboerforeningen som ikke er fra COPARK men åbenbart fra et tidligere selskab året før. At der udskiftes kontrol selskab undervejs mener jeg ikke skal gøre gæsteparkeringsbillet ugyldig, når der ikke er påsat udløbsdato på billetten. Jeg har været i god tro. Håber at COPARK er klar til at svare da jeg ellers går til ankenævnet med sagen.

11 de julho de 2024
logótipo da COPARK ApS

Resposta da COPARK ApS

Hej Jan.

Det er ikke muligt at anvende gæstebilletter eller P-tilladelser fra andre parkeringsselskaber, når der parkeres på et område der administreres af COPARK.
Dette er også beskrevet på skiltene, som er opsat på området.

Venligst,
COPARK

Nul stjerner

Nul stjerner - total mangel på kundeservice, fræk og uimødekommende, og ren pengemaskine, absolut ingen forretningsforståelse. Ifm. med overgang fra et parkeringsselskab til COPARK fik jeg en parkeringsmøde, da jeg ikke havde tilmeldt min bil fra det gamle selskab til COPARK. Hvordan havde de så oplyst om, at de var det nye selskab? Med flyers i forruden (jeg bruger næsten aldrig min bil) og postkasser. Hvor tit kigger du i din postkasse? Det kan de da ikke basere deres oplysning på, og i så fald må de vel annullere bøden, når de finder ud af, at jeg bor i området og netop er kunden? Muligvis en korrekt udstedt bøde rent juridisk, hvis man kun kan læse paragraffer og ikke finde ud af at forholde sig til hensigten med parkeringsreglerne. Det er jo os i området, der har kæmpet for at få parkeringsregler - og så udsteder de bøder til os - altså deres kunder. De er helt væk fra havelågen! Jeg håber, de bliver skiftet ud omgående.

8 de agosto de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais