Curly Secret Opiniões

105
TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Ben zeer verrast door de producten,blijvertje hoor. En mond op mond reclame gaat verder bij Curly collegas

Delivery from The Netherlands was quite quick and I received plenty of updates in the progress. My hair is thick, wavy and low porosity. Although I liked the scent, the Style and Define Foam didn't... Ver mais

Snelle levering van het nieuwe product define+ styling foam. Het is een prettig product dat inderdaad een wat steviger hold geeft. Het beste resultaat met mijn haar ( fijn haar krul 2b/c) geeft het do... Ver mais

Goede producten en een betrouwbare leverancier. Beschrijving op de website is volledig en geeft een goede indruk van wat je mag verwachten. Ik ben heel tevreden over de producten maar ook over de snel... Ver mais

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

(105)

81 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Krullen gezond en in shape

Allemaal kleine flesjes , omdat het écht super zuinig is in gebruik. Ik heb de 2 in 1 masker-shampoo voor wekelijks gebruik en de prep voor styling en bescherming tegen uv . Ideaal!

31 de março de 2026

Heel blij mee!

Heel blij met de producten van Curly Secret! Mijn krullen vallen mooi, voelen licht aan en blijven goed in model. Zeker een aanrader!

30 de março de 2026

Toppp

Top! Klantvriendelijk met oog op het oplossen van een probleem

23 de fevereiro de 2026

Using Curly Secret is playing it safe

Using Curly Secret is playing it safe. When I want beautiful definition without too much effort, that's my choice. I like how easily it defines my hair, how gentle the products are, and my favorite part is the scent.

25 de janeiro de 2026

Producten werken niet heel goed op mijn haar.

De levering was snel. Maar ik ben niet heel enthousiast over de producten. Ik heb veel leave in en styling gel nodig om mijn haar niet te laten pluizen en dan nog is het op sommige plekken nog pluizig na het föhnen. De refresh spray doet helemaal niets voor mijn haar.

8 de fevereiro de 2026

Amazing products

Amazing products with a great scent! They leave my curls looking gorgeous and well-defined. I’m very happy with the results.

8 de janeiro de 2026