Dan-redskaber Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Super betjening (telefonbestilling), god pris og godt produkt (Texas fejemaskine). Når det ikke bliver til 5 stjerner, er det pga. leveringen med Brink Transport, der dels leverede 3 dage senere end... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en generator - som jeg inden jeg fik pakket den ud - blev gjort opmærksom på var for lille til mit brug. Returnerede den uden nogen problemer, og havde få dage efter pengene på kontoen igen. S... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig respons på forespørgsel. Forklarer hvilken maskine der passer bedst til Græsplænen og M2. Leveret og monteret en uges tid efter accept på tilbud. Fin montering og guideline. Kan varmt an... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej Dan-redskaber Joey var super fin og hjælpsom, meget meget professionel, nem at snakke med, nem at vejlede, og han gjorde faktisk sit arbejde smurt og perfekt. Rigtig mange tak til ham, og ka... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Reparação de corta-relvas
  2. Loja de corta-relvas
  3. Reparação de motores pequenos

Escrito pela empresa

Dan-redskaber er en lille virksomhed der beskæftiger sig med service, salg og reparation af nye som brugte havemaskiner. Med mærker som: E-GO Cramer Honda Remarc Vari Texas

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

32 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super.

Super.
Super service. En rar fyr at tale med. Kan sit kram og ved hvad han taler om.

6 de maio de 2024

Resposta da Dan-redskaber

Mange tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du var tilfreds med servicen.

Hurtig og effektivt

Hurtig og effektivt - og robotplæneklipperen virker :o)

23 de março de 2024

Resposta da Dan-redskaber

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds :)

Tilfreds med udført arbejde

Der er absolut intet i vejen med hverken service eller det udførte arbejde - dér er jeg fuldt tilfreds. Men lidt træls der gik flere måneder, før der kom en faktura.

4 de agosto de 2023

Resposta da Dan-redskaber

Det er godt at høre, at du er tilfreds med både servicen og det udførte arbejde. Jeg beklager, at der var en forsinkelse med faktureringen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Skuffende service og lang ventetid

Joey havde vores havetraktor i 3 uger til et serviceeftersyn! Det var nærmest helt umuligt at få fat i ham. Han sagde godt han havde travlt, men han vurderede selv at han kunne have den færdig efter 1 uge. At vi så intet hører fra ham, og aldrig ringer tilbage er virkelig dårlig service. Han svarede os til sidst kun, fordi vi fik en fælles ven til at kontakte ham!! :(

9 de maio de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer væk fra det firma man betaler…

Hold jer væk fra det firma man betaler men rep ikke udført virker ikke når man for det tilbage og han er total ligeglad vil godt give en reservedel men må selv lave det så hvad er det hver

20 de maio de 2022

Hej Jan
Jeg er ked af din oplevelse.
Men kan ikke genkende den påstand at jeg skulle tage penge for en rep jeg ikke har udført.

Du må meget gerne ringe til mig på 30278869

Vh
Joey
Ejer.

Professionelt udført arbejde

Vi skulle have monteret kabel til robotplæneklipper. Professionelt udført arbejde. God rådgivning inden arbejdet blev udført og god tid til at tjekke at alt virkede bagefter - kan varmt anbefales.

13 de maio de 2021

Hej Jørgen
Tak for den fine anmeldelse og de rosende ord :)

Fed service

Fed service. Min gamle motorsav døde den 28. December mens jeg var ved at fælde et stort træ. Købte via Joey en ny sav og han leverede den, den 30 december. Dagen efter var jeg færdig med træet som jeg ellers først ville have haft væk langt ind i Januar pga Corona nedlukning. :D

31 de dezembro de 2020

Resposta da Dan-redskaber

Glad for at kunne hjælpe 🙂👍

Fantastisk service

Fantastisk service, gratis afhentning og levering præcis til aftalte tid. Afhentning, service, udskiftning af kniv, startsnor og levering til aftalt pris indenfor få dage. Kan kun give 5 stjerner

12 de novembro de 2020

Resposta da Dan-redskaber

Jeg takker for den fine anmeldelse :)

Virkelig god service

Virkelig god service, plus den aftalte pris bliver overholdt til punkt og prikke. Jeg kommer helt sikkert igen :D!

21 de setembro de 2020

God service

God service, billigt & troværdigt. Vil klart anbefale Dan-redskaber. Dejligt med hente & bringe service til fornuftige priser.

18 de agosto de 2020

Hej Abi
Tak for den fine anmeldelse :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service hos Dan-redskaber.

Rigtig god service hos Dan-redskaber.
Er der udfordringer med plæneklipperen, så kontakt Joey inden du kasserer den. God og hurtig service og konkurrencedygtige priser.

1 de agosto de 2020

Hej Ole
Tak for den fine anmeldelse :)

Fantastisk service

Fantastisk service. Kan kun anbefales varmt.

25 de julho de 2020

Resposta da Dan-redskaber

Jeg takker for den fine anmeldelse 🙂

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais