Hey Fik lavet rustbeskyttelse på min bil for noget tid siden, fint nok, efterfølgende havde de taget en video af min undervogn med alt muligt ifg dem der skulle laves, lige fra bremse kaliber, skiv... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Moter lampe lyste efter 20 km kørsel, bil til 40.000 kr.ny ejer efter 3 dage,desværre ingen garanti mere sagt med et smil,præcis samme medarbejdere, tror man skal holde sig væk fra adrtessen.
Danee Auto yder altid en god service. er professionelle, og som kunde er oplevelsen af "personlig relation" helt i top. En god brugtvognsforhandler med det effektivt team bag sig. Vores bil har uheldi... Ver mais
Lige købt ny bil hos Danee auto, købte den fordi min mand købte bil derfra for nogle år siden og har været tilfreds med sin og den efterfølgende service. Har kun været en god oplevelse indtil videre,... Ver mais
Super kundeservice og godt udført arbejde..
Super kundeservice og godt udført arbejde..
Har fået udført tilbuds undervognsbehandling på vores Hyundai Matrix, alt forløb tilfredsstillende og vi giver derfor 5 store grønne stjerner for godt udført arbejde og super kundeservice.
Bedste anbefalinger herfra..
Vi har købt en bil hos danee auto sød…
Vi har købt en bil hos danee auto sød og meget imøde kommende så jeg kan varmt anbefale til andre
God service og god pris
Super god service og personale
Super god service og personale! Kan anbefale at købe en bil hos dem
Vi er så glade for deres gode og…
Vi er så glade for deres gode og venlige service. De gør et godt og solidt arbejde. Vi har ingen klager.
Jeg vil gerne sige tak til Danee for et…
Jeg vil gerne sige tak til Danee for et super godt køb ef en ældre men meget flot og velkørende Skoda Fabia. Danee har være behjælpelig med de småting der har været efter købet. Alt i alt et godt køb!
Jeg kan varmt anbefale at købe bil hos…
Jeg kan varmt anbefale at købe bil hos Danee Auto. Serviceniveauet er helt i top!
Købte for ca 2 mdr siden en bil hos…
Købte for ca 2 mdr siden en bil hos Danee Auto. Inden afhentning blev enkelte defekter udbedret som aftalt. Efterfølgende er der så blevet fundet nogle ting. Disse er så også blevet udbedre uden problemer.
Og de er så flinke at tilbyde en lånebil, mens bilen var på værksted
Så kun ros herfra.
Vi siger tusind tak for god service og…
Vi siger tusind tak for god service og god behandling, vi købte en Kia ceed så på den torsdag og hentede den søndag så vi kunne få den med hjem til Jylland 😊 Super service. Hyggelige mennesker, vi kommer sikkert igen. 👍😊
Super oplevelse
Super oplevelse
Må sige at det har været en super oplevelse, super god service og virkelig professionel sælger.. tusind tak for god behandling og vil helt klart handle der igen..
Rigtig dejlig oplevelse hos Danee Auto
Rigtig dejlig oplevelse hos Danee Auto. Alt arbejde bliver professionelt håndteret god service samt god kommunikation
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Yderst kompetente medarbejdere og virkelig god service. Lige fra prøvekørslen til pladerne sad på bilen. Kan kun anbefales.
Købte Golf 6 - Dejlig service!
Danee Auto er en lokal forhandler i Rødovre med eget værksted, fantastisk service hvor de griber bolden hurtigt, hvis der opstår noget uventet.
Jeg har købt mig en Golf VI, 2.0 TDI fra '09 gennem dem, som jeg har en del projekter til.
I tillæg til købet blevet bilen klargjort og rengjort til UG og uden beregning med levering inden for 24 timer inkl. plader og det hele.
Kan klart anbefales trods omdømmet af forhandlere i området...
Kundeservice og kvalitet i top! :)
Kundeservice i top og super kvalitet til rimelige priser.
Har købt min bil derfra med fuld service og syn. Det bliver helt sikkert mit faste værksted fra nu af.
Kan helt klart anbefale stedet.
Great Place
Nice people. Extremely helpful :) many cars to choose from and a good experience all around.
I forbindelse med køb af bil forsøgte…
I forbindelse med køb af bil forsøgte “ejeren/ sælgeren” at presse købet igennem efter en prøvetur, Han blev vred over at der ikke blev indgået en handel på det forlæggende.
Desværre en rigtig ubehagelig oplevelse for en førstegangskøber.

Resposta da Auto
Super god oplevelse
Virkelig god behandling i forbindelse med undervognsbehandling, serviceeftersyn og en mindre reparation. Super god behandling, god pris og alt i alt en rigtig god oplevelse.
Topkarakter herfra😊👍
Min kæreste og jeg købte en brugt bil hos Danee Auto i Rødovre, og det var helt igennem en god oplevelse! Efter at have fået totalskadet vores gamle bil, endte det hele godt, da vi fik en meget bedre bil til pengene hos Danee Auto. Da vi havde afsluttet en god handel, fik vi en hyggelig snak med det flinke personale, alt imens vores nye bil blev gjort klar, med nye vinterdæk, nysynet og 2 års garanti. Vi har nu haft bilen i en lille måned, og der var lidt problemer med bagvinduesviskeren og passagersædet, men det fik vi fikset i dag hos Danee Auto helt uden beregning. Topkarakter herfra😊👍
Gode mennesker
Gode mennesker, super god service og god tryghed.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.