Dansk Bilferie Opiniões 3306

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har bestilt sommerferie hos Dansk Bilferie for anden, og bestemt ikke sidste, gang. Fin og overskuelig hjemmeside. Booking gik nemt og gnidningsløst. Vi blev fint guidet igennem de forskelli... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice! Vi har ad flere omgange bestilt ferie gennem Dansk Bilferie. Til sommerens ferie havde vi en planlægning, som ikke gik helt op. Uden problemer fik vi flyttet ferien (ad... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Normalt spiller alt, men denne gang, var det slidt, misvedligeholdt og reelt blot ikke pengene værd. Campsite var fin, men boligen var så slidt og faldefærdig - eks, sengeben knækket, sofa i sty... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt service ❤️ På vores ferie i Italien, oplevede vi væsentlige problemer på campingpladsen. Dansk Bilferie blev kontaktet, og med det samme fik de sat skub i diverse for at forbedre vores oplev... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens
  2. Férias de esqui

Escrito pela empresa

Dansk Bilferie er ekspert i kør-selv-ferie til hele Europa og tilbyder både campingferier og ferieparker. Dansk Bilferie har over 30 års erfaring og tilbyder et bredt udvalg af kør-selv-ferier.

Ekspert i Kør-Selv-Ferie!

Escrito pela empresa

Medlem af rejsegarantifonden
Vi prioriterer din tryghed på ferien meget højt. Rejsegarantifonden Reg. nr.: 1495
Sikker betaling
Vi har stort fokus på tryghed, tillid og sikkerhed. Derfor gør vi meget ud af, at behandle jeres oplysninger fortroligt.
Nem og hurtig online booking
Vi tilbyder naturligvis betaling med en lang række betalingskort, og har i det hele taget altid stort fokus på, at gøre hele processen så nem som overhovedet mulig.

Ekspert i Kør-Selv-Ferie

Hvad kan vi gøre for dig?

Vælg mellem over 300 pladser, når du overvejer kør-selv-ferie med Dansk Bilferie. Vi har et meget stort udvalg af boligtyper og har stor fleksibilitet både hvad angår rejsedage og kundeservice. Vi glæder os til at høre fra dig. De bedste hilsner Dansk Bilferie

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har bestilt sommerferie hos Dansk…

Fin og overskuelig hjemmeside.
Booking gik nemt og gnidningsløst. Vi blev fint guidet igennem de forskellige tilvalg mm., og to minutter efter landede bestillingsbekræftelsen i postkassen (på trods at at det var en lørdag aften)👍🏻

Så nu er det bare at læne sig tilbage og vente på at det bliver sommer og turen går til Toscana.

14 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har rejst med dansk bilferie i mange…

Vi har rejst med dansk bilferie i mange år, og der er ikke så meget at sige. Det spiller bare.
Og vi har igen i år booket hos dem, og vi glæder os til at komme afsted.
Der har aldrig været nogen former for problemer.

27 de fevereiro de 2026

Sublim oplevelse 🤗

Super rådgivning, virkelig effektiv og hurtig respons på vores henvendelse og behagelig service🤗
Har klart været en fornøjelse og gør bare at vi glæder os endnu mere til vores sommerferie🤗

16 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været yderst tilfredse med den…

Vi har været yderst tilfredse med den service vi har fået, hver gang vi har bestilt ferie igennem Dansk Bilferie. De er yderst venlige og gør altid lige det ekstra, for at vejlede og finde det bedste for vores familie. Vi vil til en hver tid bruge dem igen.

14 de fevereiro de 2026

Super god kundeservice

Vi har bestilt ferie igennem Dansk Bilferie mange gange og det har vi også gjort denne gang. Kundeservicen har været hurtig, venlig og professionel hele vejen igennem, og vi har følt os trygge i planlægningen af vores ferie.

Vi kan varmt anbefale dem til andre. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi bestiller ferie igennem Dansk Bilferie.

16 de fevereiro de 2026

Rigtig god oplevelse

Det er anden gang vi bruger dansk bilferie, igen har vi haft en rigtig god oplevelse. God kundeservice og hurtig ekspedition. Deres hjemmeside giver generelt et godt overblik over muligheder i forhold til så mange andre udbydere.

28 de janeiro de 2026

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!
Vi har ad flere omgange bestilt ferie gennem Dansk Bilferie.
Til sommerens ferie havde vi en planlægning, som ikke gik helt op.
Uden problemer fik vi flyttet ferien (ad flere omgange) og endda tilføjet en ekstra rabat på bagkant.
TAK til Jane - god arbejdslyst.

27 de janeiro de 2026

God kundeservice

Godt overblik på hjemmesiden, gode søgemaskiner.
Vi fandt et godt ferie tilbud, og kan kun anbefale Dansk Bilferie
Deres kundeservice er god og hurtig.

4 de março de 2025

Hurtig tilbagebetaling

Grundet delebørn måtte vi desværre ændre ferieplanerne. Vi havde booket en tur vi desværre var nødsaget til at aflyse. Samme dag som afbestillingen er både bekræftigelse samt tilbagebetaling af 1. rate sket. Meget imponeret. Vi glæder os til at booke og forhåbentlig gennemføre en ferie også :)

6 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais