Dansk Uniform.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde allerede lagt én ordre, men glemt at tilføje to ekstra produkter. Skrev en mail, fik svar indenfor 20 minutter med beskeden om at jeg skulle lægge endnu en ordre, så ville de sørge for at s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk Kundeservice! Efter bestilling modtog jeg en mail om at varen ikke var hjemme i ønsket størrelse men med tilbud om at de kunne bestille den rette størrelse hjem - det lykkedes ikke grunde... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service, hurtig ekspedition og god kvalitet til gode priser. Vi har bestilt en større ordre af polotrøjer til vores forening. Vi havde egentlig udset os en polo, men Iver kom med en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig fin service - havde bestilt en støbejernsgryde, som der viste sig at være en lille afskæring på. Hurtigt fik firmaet bestilt en ny og sendt til mig med returlabel til den defekte gryde. Je... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupas de segurança e de trabalho

Escrito pela empresa

Vi leverer alt i arbejdstøj, profilbeklædning, sikkerhedssko, sikkerhedsudstyr, elektronik, gaveartikler, kort sagt alt det som store og mellemstore virksomheder, samt alle vores private kunder efterspørger og kan man ikke finde det man lige står og skal bruge, så send os en mail omkring dette og vi vender tilbage med en løsning. Dansk Uniform.dk familien tæller også firmaerne Varde tryk- og broderi, samt Systuen Varde under samme tag, så står man med en tryk eller broderi opgave eller skal man have omforandret sit tøj, så tøv ikke med at henvende jer, vi er klar til at hjælpe.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

34 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Værste oplevelse på dansk hjemmeside

Værste oplevelse på dansk hjemmeside
De ik til at snak med i mobilen,
De lyver om div.
Deres hjemmeside viser forkerte størrelser.
ALDRIG BENYT JER AF DENNE HJEMMESIDE!!!!!

11 de março de 2024

Hej Sofus.

Jeg har lige fået undersøgt sagen hos den eller de medarbejdere der har haft med din forespørgelse at gøre og lad mig sige med det samme, kunder der opfører sig som du gjorde overfor mine medarbejdere, vil jeg helst ikke samle på, så fint du fremover vil handle et andet sted, for du kommer alligevel aldrig til at kunne handle hos os, det har du min garanti for.

Du ringer fordi du gerne vil købe 1 par benklæder på shoppen der desværre viste sig at være udsolgt, men vi fandt et andet par der var på tilbud og du fik flere gange af vide at du skulle taste ordren på shoppen da du ikke ville kunne købe over telefonen og mens du brokkede dig over dette blev benklæderne solgt til en anden kunde på shoppen.

Dette blev du så sur over at du kaldte min medarbejder for "F...... Kælling" og mange andre ting og derfor blev røret lagt på, for det skal de naturligvis ikke finde sig i.

Så din ene "stjerne" på sådan et grundlag kommer ikke til at ødelægge min dag, da 4,8 fra 216 andre siger noget andet.

Iver Sørensen
Indehaver.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fine vare og til em god pris og kommer…

Fine vare og til em god pris og kommer til aftalt tid.

29 de fevereiro de 2024

Hej Hanne

Tak for din anmeldelse af vores shop og roserne, som
hermed er givet videre til de respektive afdelinger.

Classificada 5 em 5 estrelas

Handler helt sikkert der igen

Mærkevare i høj kvalitet til en billig penge, gratis fragt, en personlig hilsen og vingummier i pakken. What’s not to like?

5 de fevereiro de 2024

Hej Kim.

Dejligt at du har taget dig tid til at anmelde vores webshop.
Velkommen tilbage en anden god gang, vi har købt rigeligt af vingummi og slikkepinde.

Gode priser

Gode priser, super service, godt udvalg.

Hej Michael.

Mange tak for din anmeldelse og dejligt at din oplevelse med at handle på vores webshop, har været en positiv oplevelse.

Classificada 2 em 5 estrelas

Forkert farve

Fin Express men når den kpm var det den forkerte farve der kom

Hej Michael.

Du har fuldstændig ret, da jeg kan se at vi har sendt dig en vest i farve marine og ikke i sort som bestilt.
Hvis ikke du allerede har fået den byttet, så send os en mail og vi tilsender dig en returlabel til GLS, så du kan få vesten byttet til den rigtige farve.
Hvis du vil beholde den du har fået, men stadig ønsker en i farven sort, så send os en mail, så sender vi dig en med en rabat på 50 %.

Team Dansk Uniform

Supert sted at handle

dejligt sted at handle, rimelige priser samt hurtig levering

Hej Janne.

Tak for din anmeldelse af vores webshop og velkommen tilbage en anden gang,

Nem bestilling

Nem bestilling, venlig og god service, hurtig levering

25 de janeiro de 2024

Hej Mona.

Mange tak for din pæne anmeldelse som klart og tydeligt beskriver hvilken oplevelse vi gerne vil have at alle vore kunder skal opleve.

Hej Bo.

Tak for din anmeldelse og dejligt at du er tilfreds med ikke kun vores levering, men også at det du købte var i den kvalitet som du forventede.
Velkommen tilbage en anden gang.

Rigtig god service

4 de janeiro de 2024

Hej.

Tak for din anmeldelse som straks er sendt videre til salgsafdelingen.

Hurtig og problemløst

10 de janeiro de 2024

Hej Annelise

Tak for din anmeldelse, som beskriver den oplevelse vi gerne vil have vores kunder skal have.

Tak for vingummi

Tak for vingummi. God oplevelse

Hej AG

Tak for din anmeldelse og at du syntes om den lille "Gave" som vi altid ligger i vores pakker, når de sendes, sammen med en lille personlig hilsen.

Hurtig og fin service.

Hurtig og fin service.
Det bestilte ligner det på billedet 😁

3 de janeiro de 2024

Hej Mette.

Tak for din anmeldelse, som straks er sendt videre til salgsafdelingen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Servicen var rigtig hurtig og effektiv

Servicen var rigtig hurtig og effektiv. Da det var helligdage blev min pakke forsinket, men efter perioden var ovre blev pakken leveret på en dags tid. Virkelig hurtig levering.

3 de janeiro de 2024

Hej Camilla

Tak for din anmeldelse og det med at der bestilles lige før eller på en helligdag, vil til tider give en smule længere leveringstid, men vi bestræber os til at formindske dette så meget som muligt.

Classificada 5 em 5 estrelas

God pris og hurtig levering

God pris, og hurtig levering.

2 de janeiro de 2024

Hej Martin.

Stor tak for din anmeldelse, som omhandler 2 af vores vigtigste prioriteter, nemlig den rigtige pris og minimum til den tid vi lover.

God service …

Rigtig flot skjorte .og dejligt med et lille kort og en hilsen og en pose slik 😋

Hej Karin.

Tak for din pæne anmeldelse og vi er glade for at du var tilfreds med skjorten, vores hilsen og den lille pose slik.

Godt nytår.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, blev kontaktet da en af varerne var strandet, de ville høre om jeg ville have det ad to omgange eller vente og få købet samlet.

Hej Thomas.

Tak for din positive anmeldelse.
Det er desværre det der sker en gang i mellem, men glad for at du var tilfreds med at vi kontaktede dig og at vi sammen fandt en løsning.

Med venlig hilsen og godt nytår.

Super god service

Super god service, hurtig levering (bestilt en lørdag aften, kom tirsdag formiddag, så reelt under 24 timers levering), og et sødt lille postkort med håndskrevet navn på køber og en personlig underskrift af pakker og en pose med vingummi bamser, som min datter blev mega begejstret for

20 de dezembro de 2023

Alt var som lovet

Alt var som lovet, og hurtigt leveret.

30 de novembro de 2023

Hej Pia.

Det er lige netop det du skriver vi gerne vil være kendt for, troværdighed, kvalitet og til tiden.

Team Dansk Uniform.dk

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais