Dansk Uniform.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde allerede lagt én ordre, men glemt at tilføje to ekstra produkter. Skrev en mail, fik svar indenfor 20 minutter med beskeden om at jeg skulle lægge endnu en ordre, så ville de sørge for at s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk Kundeservice! Efter bestilling modtog jeg en mail om at varen ikke var hjemme i ønsket størrelse men med tilbud om at de kunne bestille den rette størrelse hjem - det lykkedes ikke grunde... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service, hurtig ekspedition og god kvalitet til gode priser. Vi har bestilt en større ordre af polotrøjer til vores forening. Vi havde egentlig udset os en polo, men Iver kom med en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig fin service - havde bestilt en støbejernsgryde, som der viste sig at være en lille afskæring på. Hurtigt fik firmaet bestilt en ny og sendt til mig med returlabel til den defekte gryde. Je... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupas de segurança e de trabalho

Escrito pela empresa

Vi leverer alt i arbejdstøj, profilbeklædning, sikkerhedssko, sikkerhedsudstyr, elektronik, gaveartikler, kort sagt alt det som store og mellemstore virksomheder, samt alle vores private kunder efterspørger og kan man ikke finde det man lige står og skal bruge, så send os en mail omkring dette og vi vender tilbage med en løsning. Dansk Uniform.dk familien tæller også firmaerne Varde tryk- og broderi, samt Systuen Varde under samme tag, så står man med en tryk eller broderi opgave eller skal man have omforandret sit tøj, så tøv ikke med at henvende jer, vi er klar til at hjælpe.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

34 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Perfekt

Nemt at bestille, hurtig levering

2 de outubro de 2023

Hej Leth

Tak for de pæne ord, som vi sætter stor pris på.

Alt i orden

Alt i orden, hurtigt og effektivt!

27 de setembro de 2023

Hej Anders

Dejligt med tilfredse kunder, som vi håber vil besøge vores side igen på et tidspunkt.

Lynhurtig og siker levering

Lynhurtig og siker levering. Alt i orden

12 de setembro de 2023

Hej Arne.

Tak for din fine anmeldelse, som straks er sendt videre til de respektive afdelinger i huset.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og håndtering af…

Hurtig levering og håndtering af efterfølgende retursag. Pasformen var ikke den optimale på lige den type t-shirt.

30 de agosto de 2023

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse, træls at det ikke var den optimale type T-shirt du fik leveret, håber du fandt noget andet brugbart.

Classificada 5 em 5 estrelas

Varen og leveringen levede helt op til…

Varen og leveringen levede helt op til vores forventning.
Så 5 stjerner herfra....

11 de setembro de 2023
Opinião espontânea

Hej Claus.

Stor tak for den fine anmeldelse, som vi har sendt videre til de berørte afdelinger her i huset.

Godt tilfreds

27 de agosto de 2023

Hej Hanne.

Tak for din anmeldelse og velkommen tilbage en anden god gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, og kvalitet som forventet

Hurtig levering, og ok kvalitet i forhold til prisen. Så kan man vel ikke forlange mere. Ikke sidste gang vi handler hos dem.

3 de setembro de 2023

Hej Preben.

Tak for den fine anmeldelse, som vi straks sender videre til de berørte afdelinger i huset.
velkommen tilbage en anden god gang.

Hej Finn.

Vi prøver at være blandt de billigste på markedet, dog uden at dette på nogen måde går ud over den kvalitet vi tilbyder og hvis varen er på lageret, så er det jo nemt at pakke og sende med det samme.

Kan anbefales

29 de agosto de 2023

Hej Alvin.

Tak for din anmeldelse og glad for at du vil anbefale os til andre.

27 de agosto de 2023

Hej Henning

Dejligt at det lykkedes med hurtig levering på din ordre, håber du også bliver tilfreds med det købte.

Nemt

Havde vare jeg søgte, nemt at finde og afslutte bestilling

6 de agosto de 2023

Hej Billy

Dejligt at du finder vores webshop nem at manøvrere rundt i og dejligt at du fandt lige det du søgte.

Meget tilfreds !

2 de agosto de 2023

Hej Pia.

Stor tak for din positive melding omkring din oplevelse med at handle på vores shop.

Super hurtig levering

6 de agosto de 2023

Hej Peter.

Vi sætter en stor ære i at levere så meget som muligt inden for 24-48 timer og vi kan med din ordre se at dette igen er lykkedes os, så tak for roserne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin vare til rigtig god pris

Fin vare til rigtig god pris. Hurtig levering😊👍🏻

1 de agosto de 2023

Hej.

Dejligt at du er tilfreds med de modtagne vare og at leveringstiden var tilfredsstillende.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, alt helt perfekt!

25 de julho de 2023

Hej.

Tak for din anmeldelse som vi sætter stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, jeg fik hvad jeg bestilte.

31 de julho de 2023

Hej.

Stor tak for din fine anmeldelse og godt at varen var som forventet.

Team Dansk Uniform.dk

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais