Leia as opiniões dos outros
Hurtig levering, intet at udsætte på service. Skulle man finde tid til at besøge butikken, er det absolut det værd. Try before you buy, som de siger.
Kjempe service, hyggelige folk, god tollmodighet og en koselig hund er det som møter deg når du går inn i denne butikken! Vi endte opp med storhandel og jeg kommer til å handle her igjen, tusen takk f... Ver mais
Hurtig levering, og god service Har købt dartskive og pile. Er dog lidt utilfreds, sigter efter 20, men ender som regel med 1 eller 5 😏
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Spil dart med stil. Dartspil og dartudstyr hos dartshop.dk. Vi fører dart udstyr og tilbehør til de bedste priser. Smarte dartpile og elektroniske dartskiver.
Informações de contacto
Sognevejen 18, 8380, Trige, Dinamarca
- 86 91 03 00
- info@dartshop.dk
- www.dartshop.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Bedste Dartshop:D-K
TOP service og altid klar med råd og vejledning og går aldrig på kompromis med noget. Bedste dart butik i DK/EU.
Alt fungerede 😊
Hurtig levering, og god service
Har købt dartskive og pile.
Er dog lidt utilfreds, sigter efter 20, men ender som regel med 1 eller 5 😏
Godt udvalg god service
Godt udvalg, hurtig levering, god kunderservice.
Kan kun anbefale at bruge Dartshop.dk
Fantastisk oplevelse hos Dartshop
Jeg har været super tilfreds med hele købsoplevelsen hos Dartshop. Hurtig og sikker bestilling, lynhurtig levering og fantastisk kundeservice, der svarer hurtigt og hjælpsomt på alle spørgsmål. Produkterne er i virkelig god kvalitet og præcis som beskrevet på hjemmesiden.
Alt i alt en topklasse webshop – jeg kommer helt sikkert tilbage næste gang, jeg skal handle dart-udstyr. Kan varmt anbefales!
Nem overskuelig hjemmeside
Nem overskuelig hjemmeside. Har bestilt 3 gange derfra, og både leveringstid og produkter er helt i top. Ikke sidste gang jeg handler der
Nemt af bestille og hurtigt levering
Nemt af bestille og hurtigt levering.
Et godt produkt som vi er glade for.
Fantastisk service
Fantastisk service i butikken og en pæn, overskuelig indretning. Personalet var utrolig venligt og hjalp mig med at finde alt det udstyr, jeg havde brug for. Det var en rigtig god oplevelse at handle hos Dartshop.
God service og fik hvad jeg søgte..
God service og fik hvad jeg søgte..
Kæmpe stort udvalg
Kæmpe stort udvalg. Overskuelig hjemmeside og hurtig levering
Der var ingen problemer
Der var ingen problemer, pakken blev hurtigt leveret og det er super god kvalitet.
Vildt god oplevelse at handle hos dartshop.dk
Vildt god oplevelse at handle hos dartshop.dk! Min mand og jeg kom den 22. december 2025 i tanke om, at vi godt kunne tænke os en ny dartmåtte, så vi kunne hygge os med at spille dart i juledagene uden at ødelægge gulvet og pilene. Vi bestilte en måtte (plus en masse ekstra - ups!), og håbede på, at tingene kunne nå at ankomme mellem jul og nytår. Vi modtog dem allerede dagen efter 😀! Jeg har ikke ord for, hvor glade vi blev, og hvor overraskede vi var over, at butikken kunne nå at få det frem til os så tæt på jul. Tusind tak for jeres fantastiske service dartshop.dk! Og så skal det selvfølgelig også nævnes at måtten, flights og skafter er af super kvalitet og fuldstændig svarer til beskrivelser og billeder inde på hjemmesiden. Så man kan regne med, hvad det er man køber, og hjemmesidens troværdighed er derfor også helt i top 😀 Det er absolut ikke sidste gang, at vi handler hos dartshop.dk.
Nemt at finde det man skal bruge
Nemt at finde det man skal bruge, samt hurtig levering
2 Køb ingen problemer
Hurtig levering og stort udvalg til rimelig priser. Handler gerne der igen.
God snak med ansat fin webshop hurtigt levering alt spiller Bulls eay
Har modtaget mine vare det funger.
Varen er som forventet.
Måske lidt for spinkel papkasse til transport måtte rette lidt på talrækken på dartskive.
Men er glad for det hele. God oplevelse
Med venlig hilsen Per
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.