Banner for DataNova Sweden AB

DataNova Sweden AB Opiniões 223

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

När jag kontakta Data nova fick jag tydliga bra svar på mina funderingar vilken robot vi behövde till våran gräsmatta och vilka förutsättningar och tankar jag själv hade. Nu har roboten gått 3 manuell... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fick besök av en tekniker som gjorde installationen av vår robotgräsklippare och en grundlig genomgång av appen som är kopplad till gräsklipparen. Allt fungerade perfekt, den överenskomna tiden fö... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Stabil och engagerad leverantör. Jag har fått ärliga svar på mina frågor innan och efter jag beställde från DataNova. Snabb leverans av produkten och snabb återkoppling från supporten på mail och te... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hade under semestern problem med min LUBA 2 och fick grymt bra stöttning av Angelica och hennes tekniker. De kunde via att dela skärmen till min mobil göra alla nödvändiga tester och inställningar som... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de computadores e acessórios
  2. Consultoria de informática
  3. Assistência técnica de informática
  4. Serviço de segurança de computadores
  5. Serviço de informática
  6. Loja de corta-relvas

Sobre DataNova Sweden AB

Din Nordiska Expert på smart teknik sedan 1992.

I över tre decennier har DataNova varit synonymt med kunskap, förtroende och innovation. Från vår start i Göteborg 1992 har vi vuxit till en pålitlig partner i Sverige och Danmark, med över 10 000 nöjda kunder i Norden.

Vi är experter på ny teknik som förenklar vardagen, sparar tid och bidrar till en bättre miljö. Vår filosofi är enkel: "Det ska bara fungera!"

Vårt erbjudande sträcker sig från smarta robotar för hem och trädgård till avancerade nätverkslösningar – där vi fungerar som företagets egna IT-avdelning.

Framtidens Hem & Trädgård:

• Robotgräsklippare från Mammotion:

Vi är Sveriges Officiella Leverantör för Mammotion och experter på satellitstyrda robotgräsklippare utan slinga. Njut av tystgående drift, en perfekt gräsmatta och maximal fritid utan ansträngning.

• Snöröjningsrobotar från Yarbo:

Upplev vintrar utan stress och utan ansträngning! Yarbo Snöslunga är en självkörande robot som sköter trädgården året runt automatiskt – från gräsklippning och lövblåsning till trimming och snöröjning.

• Robotar som rengör poolen:

Upplev kristallklart vatten utan manuellt arbete! Våra självgående poolrobotar rengör och dammsuger effektivt. Du sparar tid och energi och får mer tid för avkoppling.

• Vattentät Smart-TV från Sylvox:

Skapa den ultimata filmupplevelsen utomhus och i badrummet. Sylvox levererar nästa generations IP-klassade, vattentäta underhållning.

Svensk Support & Service:

Hos oss får du alltid svensk support och service från vårt team i Göteborg. Med egen verkstad och tekniker utför vi reparationer och service, inklusive service på plats. Vår 30-åriga erfarenhet garanterar snabb och personlig service med vårt mål att erbjuda bästa möjliga kundnöjdhet.

Redo att förenkla din vardag?

Upptäck DataNova idag.

Datanova.se

Informações de contacto

Promotion box for DataNova Sweden AB

Smarta robotar för hem & trädgård

Robotgräsklippare som förenklar din vardag - Svensk verkstad & support

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

223 opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Service i världsklass!

Otrolig Service! Hamid och kollegor levererar service i Världsklass! Och min Luba 2 3000X får också 5 stjärnor! Otrolig bra klippare! Enkel setup tog ca 30min från Kartongen öppnades tills den började klippa!

8 de abril de 2025

Resposta da DataNova Sweden AB

Wow – stort tack för ditt fantastiska omdöme!
Att höra att du upplevt vår service som i världsklass gör oss otroligt glada och stolta. Vi brinner för att leverera snabb, personlig och kunnig hjälp – och att både du och din Mammotion Luba 2 3000X är nöjda gör det hela komplett!

Det är också kul att höra hur smidig installationen var – precis som det ska vara. Tack för ditt förtroende och dina fina ord om oss i teamet.
Varmt välkommen tillbaka när som helst!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabba i kommunikationen och bra…

Snabba i kommunikationen och bra leverans!

5 de abril de 2025

Resposta da DataNova Sweden AB

Tack för ditt fina omdöme!
Vi är glada att du är nöjd med både kommunikationen och leveransen – snabb och smidig service är något vi verkligen strävar efter varje dag.

Tack för att du valde oss – varmt välkommen åter!

Rekomenderas

Allt har funkat hittills inget att anmärka på.
Perfekt.

Resposta da DataNova Sweden AB

Stort tack för ditt fina omdöme och för rekommendationen!
Det gläder oss att allt har fungerat som det ska och att du är nöjd med upplevelsen – precis så vi vill att det ska kännas. Din feedback betyder mycket för oss!

Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa köp.

Inget att klaga

25 de março de 2025

Tack för ditt omdöme!
Det är alltid roligt att höra att allt fungerat som det ska och att du inte har något att klaga på – det tar vi som ett gott betyg! Samtidigt strävar vi alltid efter att ge en upplevelse värd full pott, så om det finns något vi kan förbättra är vi alltid lyhörda för synpunkter.

Tack för att du valde oss – och varmt välkommen åter!

Classificada 4 em 5 estrelas

Lite rörig hemsida men snabb leverans

Lite rörig hemsida men snabb leverans. Kom redan dagen efter.

24 de março de 2025

Resposta da DataNova Sweden AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!
Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt och smidigt – att paketet kom redan dagen efter är precis den service vi vill erbjuda!

Vi tar samtidigt till oss din feedback om hemsidan. Att den upplevs tydlig och lättnavigerad är viktigt för oss, så vi uppskattar verkligen att du nämner det. Dina synpunkter hjälper oss att bli ännu bättre.

Tack för förtroendet – och varmt välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb bra respons både digitalt och per…

Snabb bra respons både digitalt och per telefon. Hoppas att produkten håller er kvalitet då är upplevelsen 100%

28 de março de 2025

Resposta da DataNova Sweden AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme!
Vi är jätteglada att du upplevt snabb och bra respons – både digitalt och via telefon. Vi lägger stor vikt vid att alltid finnas nära till hands, oavsett hur du väljer att kontakta oss.

Vi är övertygade om att produkten kommer leva upp till förväntningarna, och vi finns självklart här om du har några frågor eller behöver support framöver.

Tack för förtroendet – vi ser fram emot att leverera en 100% upplevelse!

Bra service

Bra service trevliga i supporten

Resposta da DataNova Sweden AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vi är glada att du är nöjd med vår service och att du fått ett trevligt bemötande från supporten – det är precis den upplevelsen vi vill leverera varje gång.

Varmt välkommen tillbaka!

Snabb och smidig köp

Snabb och smidig köp
Support som är kanon

Resposta da DataNova Sweden AB

Tusen tack för ditt fina omdöme!
Härligt att höra att köpet gick snabbt och smidigt – och att du är nöjd med vår support, det betyder mycket för oss. Vi jobbar ständigt för att göra hela upplevelsen så enkel och trygg som möjligt.

Tack för ditt förtroende – och varmt välkommen åter!

Resposta da DataNova Sweden AB

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vi är glada att du upplevde ett bra bemötande från vår kunniga personal – att kunna kombinera expertis med personlig service är något vi verkligen brinner för.

Tack för att du valde oss – du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Varan i toppenskick.

Varan i toppenskick.
Men frakten var lite dyr, man har ju vant sig vid gratis eller billig frakt från till exempel Amazon.

24 de março de 2025

Resposta da DataNova Sweden AB

Tack så mycket för din recension och för att du tog dig tid att lämna feedback! 🌟 Vi är glada att höra att du är nöjd med varans skick – det betyder mycket för oss.

Vi förstår din synpunkt kring fraktkostnaden. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra erbjudanden och ser över våra fraktalternativ. Din input hjälper oss i det arbetet. / Team DataNova !

Fantastisk service

Fantastisk service! Spillde kaffe i min dator som "dog". Inom 24 timmar hade jag en ny dator färdiginstallerad och klar. Smidigt, enkelt och perfekt!

28 de março de 2025
Opinião espontânea

Resposta da DataNova Sweden AB

Stort tack för din fina recension!
Vi är verkligen glada att vi kunde hjälpa dig snabbt när olyckan var framme. Att få dig tillbaka på banan utan krångel är precis vad vi strävar efter. Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med framöver! 🙌
#detskabarafungera #datanovaservicepoint

Bästa servicen

Innan jag handlade av dem så fick jag svar på alla mina frågor väldigt snabbt och välkomnande. När jag väl tog beslutet att köpa min gräsklippare så gick det snabbt och utan krångel.

11 de março de 2025

Resposta da DataNova Sweden AB

Stort tack för din fina recension!
Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med både servicen och ditt köp. Vårt mål är alltid att finnas där för våra kunder med snabba och hjälpsamma svar – och att göra hela köpupplevelsen så smidig som möjligt. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor framöver. Vi önskar dig många bekymmersfria timmar med din nya gräsklippare!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra lagerhållning och snabb leverans

De hade tillbehör till min Luba2 även då tillverkarens sida hade slut, snabb och bra leverans.

17 de março de 2025

Resposta da DataNova Sweden AB

Tack så mycket för din recension!
Vi är glada att du hittade tillbehören du behövde hos oss och att leveransen gick snabbt och smidigt. Vi gör vårt bästa för att lagerhålla alla tillbehör till Mammotion – det är en viktig del av vårt servicetänk och något vi vet betyder mycket för våra kunder. Tveka inte att höra av dig om du behöver mer hjälp framöver!

Classificada 3 em 5 estrelas

Snabb leverans men tyvärr utan…

Snabb leverans men tyvärr utan avisering från dhl och när ingen var hemma så leveransen blev strulig. Eftersom leveransen kostade närmare 1000:- kan man tro att avisering skulle ingå men enligt dhl beställde de leverans utan avisering.

3 de março de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.