Hold jer væk fra DBFU og deres medlemmer!!!
Jeg skal intet have dem og deres medlemmer at gøre. Nedenfor kan I se min sidste mail til dem. Skrive gerne hvis I vil se alle mails, der ledte op til dette. Både til forhandleren og til DBFU.
Til DBFU,
Jeg har modtaget jeres svar og jeg savner meget, at der fra start tages en form for ansvar, at der tages tydelig afstand og at man ikke over flere gange forsøger, at gøre det til forbrugerens ansvar, at forhandleren som her, sort på hvidt, direkte lyver om noget så centralt som et syn på en 6 år gammel brugt bil. Det er jer, der er fagfolkene. Ikke forbrugeren.
Det har absolut intet, at gøre med 'forskellige opfattelser af, hvad man kan forvente af en brugt bil', som I skriver i jeres svar. Et syn og tilhørende rapport, er jo netop grundlæggende for, hvad jeg som forbruger kan forvente af bilen, uanset hvad forhandleren siger, påstår eller som her direkte lyver om.
Bemærk kronologien og at den 'beklagelse' I refererer til, først kommer EFTER han ér blevet klar over, at jeg ikke affærdiges med arrogance og tror, at I er inddraget og indtil da, blot affejer mine ganske valide spørgsmål til bilens stand, jvf. korrespondancen vedhæftet. Dén beklagelse er tydeligvis møntet jer og ikke mig.
Jeg er netop blevet gjort opmærksom på og har nu set et Kontant program, hvor en af jeres andre forsatte medlemmer også har meget tvivlsom forretningsmoral og metode.
Fra mit perspektiv som forbruger, skal I passe på med hvilken association man som forbruger får af jer som forening. Når man oplever dette med jeres medlemmer og jer, er jeres forening jo på ingen måde det 'kvalitetsstempel' I påstår at være for forbrugeren. Tværtimod imod, burde det efter min mening få alle alarmklokker til at bimle højlydt og lyse rødt.
Jeg har draget mine egne konklusioner af dette forløb med KGH-Biler og DBFU og vil i min fortsatte jagt, være meget opmærksom på, om forhandleren er medlem af jeres foreningen eller ej og vil agere derefter baseret på mine egne erfaringer.
Vedr. jeres etike regelsæt, så bør I ændre jeres afsnit på hjemmesiden: 'Vi stiller høje krav til vores medlemmer, som følger en lang række etiske retningslinjer og salgsbetingelser for at skabe en troværdig branche'. Disse eksisterer tydeligvis slet ikke og er lutter tomme ord ifølge jeres eget svar til mig: 'For hvad gælder vore etiske regelsæt er det nu ganske enkelt, at man skal drive en forretning, hvor man følger de givne lovgivninger på området'.
I vil ikke høre mere fra mig.

Resposta da DBFU Dansk Bilforhandler Union