Helaas, slechte ervaring.
Helaas, heb ik een annuleringsverzekering bij Declare /gritchen
afgesloten die ik bij mijn reservering bij Yellow Village moest afsluiten, voor mijn vakantie naar Frankrijk.
Mijn vrouw is in de eerste dagen van de vakantie ernstig ziek geworden. Helaas, moesten wij de vakantie afbreken. Ik heb de
verzekering in de eerste dagen van de
vakantie alle gegevens ingevuld en opgestuurd, was wel heel ingewikkeld daar alles in het Frans moest dat was al een groot probleem. Dit is ongeveer 2 maanden geleden. Het contact met de verzekeringsmaatschappij is erg slecht verlopen, tot nu toe heb ik vele ontelbare berichtjes en telefoontjes gepleegd met de verzekeringsagent, maar dan was er steeds een probleem, dossier had verkeerd nummer gekregen dan was het weer erg druk, dossier is opnieuw opgestuurd, kwam toch weer terug dan word het dossier weer doorgestuurd naar de manager voor de afhandeling. Op vragen of dit niet anders kan of ik misschien een berichtje of telefoontje kan krijgen werd niet zo vriendelijk beantwoord door de Nederlandse verzekerings agent. Ik moet maar gewoon geduld hebben het is erg druk.
Nogmaals, ik begrijp het probleem van de verzekeringsmaatschappij maar dit is niet netjes en nog steeds niet afgerond.
Bij deze verzekeraar kan je nergens terecht voor
antwoorden, er is geen communicatie mogelijk met het bedrijf.
Ik blijf tot mu toe in het ongewisse wat er staat te gebeuren en/of ik überhaupt nog iets terugkrijg van deze verzekeraar?
WEES GEWAARSCHUWD de rest laat ik aan u over.
Mvg Fam. Westerveld